Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא חדש לנו שבמדינתנו לובשי המדים אוהבים לשחק את תפקיד האלוקים.

אני לא יודע מה בדיוק היה שם ומה נאמר,

לכן אני מציע לך לקחת דף לרשום במילים פשוטות 1 על 1 מה התרחיש. מהרגע שהגעת בפעם הראשונה עם הרכב. כל מה שאמרת מילה במילה וכל מה שנאמר לך מילה במילה. כולל כל משפטי החוכמה של הקצין .

אולי באמת יכולת לחכות עוד 10 -20 דק' אבל הדרך בה פנה אליך קצין היא דרך מזלזלת בוטה ומשפילה.

כבר הרי אנחנו יודעים איזה כישורים והשכלה צריך על מנת להתברג במערכת השיטור :screwy:

אגב, מה נסגר עם השוטרים שנתפסו ע"י גיא לרר מצינור לילה במצלמת הוידאו שלו מחנים ניידת על מדרכה של אדום לבן כי אין חניה קרובה יותר בבית הקפה הסמוך? להזכיר שזה קרה 3 פעמים? וכשראו במשטרה את צילומי הוידאו ואת השוטרים שחנו אמרו שיטפלו בהם מיידית והם יושעו מתפקידם. מיותר לציין שהם עד היום עובדים?!

:popcorn: (משטרת ישראל)

נאמר שם "זה לא הבית שלך זה שטח ציבורי", "תישן ברחוב" ועוד דברים כאלה .

אוקי ונגיד ואני רושם הכל על דף ,מה לעשות עם הדף הזה ?

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

לחבר לו חוט ארוך ולעשות ממנו עפיפון.

מורגש שההשפעה הרמלאית לא פגה.

קצין אומר לך פנה את המקום , ואתה מתחכם , ומכיוון שאתה לא היית הראשון שלו במהלך אותו ערב אלא ה 100 במספר , אז ייתכן ושפתו לא הייתה המנומסת ביותר , זאת גירסתך והוא יגיד דיברתי אליו רק בפרחים והשני ד' יאשר זאת.

אז עשה לעצמך טובה , ולך בדרך של הפנמה ככה תסיים זאת הכי בזול!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסיפורים מסוג זה לעולם לא שומעים את הצד השני כאן, ובמקרה זה ,בייחוד לאור צורת ההתבטאות של הכותב (שגם היא די נפוצה כאן) , היה רצוי מאד, לפני שקובעים דעה . (אם בכלל יש לה חשיבות כלשהי. שופט ייקבע את דעתו לאור ה"דרוזי" ודעת הכותבים כאן ? ) להוצאת קיטור זה יותר טוב מאלטרנטיבות.

פורסם

כפי שאמר ישה, לענין הדו"ח זה בכלל לא משנה אם השוטר היה מנומס או לא, ואפילו לא משנה אם השוטר צדק או לא.

כמו שבצבא אומרים לך, גם אם המפקד נתן פקודה לא בסדר, אתה עדיין צריך לציית ומותר לך אח"כ להתלונן - כך גם כאן: לפי החוק, אם השוטר אמר לך לנסוע אתה חייב לנסוע. גם אם שיקול הדעת של השוטר מוטעה, אתה עדיין חייב לנסוע.

לא נסעת? עברת עבירה. וכך גם כתוב בדו"ח.

יכול להיות שהשוטר/קצין באמת היה כזה וכזה, אבל זה לא מציל אותך מהדו"ח.

דני

פורסם

כן , נשמח לשמוע דיווח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה יכול סתם לרשום שוטר וקצין.

אני מצטער אבל אני חייב לשאול, למה אתה מחפש להתריס? מאיפה מגיע הצורך הזה לפתח ריב?

הרי הבנת שהוא לא כתב את זה בגלל שהוא גזען או משהו, אלא כי זו הדרך הנוחה לתאר את שני השוטרים.

אם יעצור אותך שוטר רוסי וקצין אתיופי, אתה תקרא להם הקצין והשוטר?

האם השוטר היה דרוזי? כן.

האם דרוזי זה קללה? לא.

אז מה פה הבעיה?

בבקשה אולי זה יעזור לך להעביר את הזמן.

http://debate.8ln.org/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מצטער אבל אני חייב לשאול, למה אתה מחפש להתריס? מאיפה מגיע הצורך הזה לפתח ריב?

הרי הבנת שהוא לא כתב את זה בגלל שהוא גזען או משהו, אלא כי זו הדרך הנוחה לתאר את שני השוטרים.

אם יעצור אותך שוטר רוסי וקצין אתיופי, אתה תקרא להם הקצין והשוטר?

האם השוטר היה דרוזי? כן.

האם דרוזי זה קללה? לא.

אז מה פה הבעיה?

בבקשה אולי זה יעזור לך להעביר את הזמן.

http://debate.8ln.org/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99

אני לא מבין מדוע אתה צריך להצטער, אם אתה חייב לשאול.

אסביר לך, למרות שחשבתי שזה ברור לגמרי. לו היה טוען שכתב את זה ללא כוונה רעה, ניחא. אבל הוא ניסה להתחכם וטען שזה יותר קל מאשר לכתוב שוטר א' ושוטר ב'. מרגע זה הפסקתי להאמין לו בכוונתו הטהורה אבל החלטתי להבליג מתגובה מתלהמת וציינתי רק שיותר קל היה לכתוב שוטר וקצין. אני מניח שאם היה לך אף ארוך, לא היית אוהב במיוחד אם הייתי מתאר את ההתכתבות הזו בינינו כ"אני לא מבין מה הבחור הזה עם האף הארוך, שגם זה לא קללה, רוצה מהחיים שלי.

ארז רונן

פורסם
אני לא מבין מדוע אתה צריך להצטער, אם אתה חייב לשאול.

אסביר לך, למרות שחשבתי שזה ברור לגמרי. לו היה טוען שכתב את זה ללא כוונה רעה, ניחא. אבל הוא ניסה להתחכם וטען שזה יותר קל מאשר לכתוב שוטר א' ושוטר ב'. מרגע זה הפסקתי להאמין לו בכוונתו הטהורה אבל החלטתי להבליג מתגובה מתלהמת וציינתי רק שיותר קל היה לכתוב שוטר וקצין. אני מניח שאם היה לך אף ארוך, לא היית אוהב במיוחד אם הייתי מתאר את ההתכתבות הזו בינינו כ"אני לא מבין מה הבחור הזה עם האף הארוך, שגם זה לא קללה, רוצה מהחיים שלי.

הוא טען, תגובה אחת מעליך בדיוק, ולמה החלטת שהוא מתחכם?

ממש לא . סתם יצא לי לרשום ככה . לא בכוונה לפגוע במישהו .

יותר נוח לי לרשום "דרוזי וקצין" מאשר שוטר א' ושוטר ב' .

הצטערתי, כי חשבתי שהשאלה עלולה לפגוע בך, ושקלתי לא לשאול אותה, אבל לא יכלתי להתאפק, כמו שאתה לא יכלת להתאפק מלשפוט את כוונותיו מאחורי מסך המחשב ובהתבסס על תיאור השוטר לפי מוצאו.

שלא תטעה, אם לרגע הייתי מרגיש שהוא משתמש בדרוזי כקללה הייתי מסכים איתך ב100% ,אך הוא לא עשה זאת מתוך כוונה רעה, כמו שאמר לך.

לעומת זאת הרגשתי, כי להודעה שלך הייתה מטרה אחת, להתחיל ויכוח מיותר שאין לו שום מטרה ולא היה תורם לאף אחד בשום צורה.

ואני ממש לא איעלב, אם תקרא לי חבר הפורום הקווקזי/פולני/רוסי/ערבי/תימני,שגם אלה לא קללה ,שכנראה לא אוהב שאנשים שופטים אנשים אחרים ללא כל היכרות ובהתבסס על הודעה אחת בפורום.

חוץ מזה, כל טענה שהייתה לך כלפי ההתבטאות שלו, יכלת לכתוב לו עליה בפרטי.

אם נפגעת ממנו, כי חשת שהוא גזען, אז אתה מוזמן לדווח על הודעתו כפוגענית.

אני מקווה שהבנת מדוע הודעתך נראתה לי כמתריסה, כי כמו שאתה לא מאמין לו, אני לא מאמין לכך שההודעה שלך היא "רק ציינתי".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
הוא טען, תגובה אחת מעליך בדיוק, ולמה החלטת שהוא מתחכם?

הצטערתי, כי חשבתי שהשאלה עלולה לפגוע בך, ושקלתי לא לשאול אותה, אבל לא יכלתי להתאפק, כמו שאתה לא יכלת להתאפק מלשפוט את כוונותיו מאחורי מסך המחשב ובהתבסס על תיאור השוטר לפי מוצאו.

שלא תטעה, אם לרגע הייתי מרגיש שהוא משתמש בדרוזי כקללה הייתי מסכים איתך ב100% ,אך הוא לא עשה זאת מתוך כוונה רעה, כמו שאמר לך.

לעומת זאת הרגשתי, כי להודעה שלך הייתה מטרה אחת, להתחיל ויכוח מיותר שאין לו שום מטרה ולא היה תורם לאף אחד בשום צורה.

ואני ממש לא איעלב, אם תקרא לי חבר הפורום הקווקזי/פולני/רוסי/ערבי/תימני,שגם אלה לא קללה ,שכנראה לא אוהב שאנשים שופטים אנשים אחרים ללא כל היכרות ובהתבסס על הודעה אחת בפורום.

חוץ מזה, כל טענה שהייתה לך כלפי ההתבטאות שלו, יכלת לכתוב לו עליה בפרטי.

אם נפגעת ממנו, כי חשת שהוא גזען, אז אתה מוזמן לדווח על הודעתו כפוגענית.

אני מקווה שהבנת מדוע הודעתך נראתה לי כמתריסה, כי כמו שאתה לא מאמין לו, אני לא מאמין לכך שההודעה שלך היא "רק ציינתי".

כל מה שעשיתי זה להראות לבחור שיש דרך נוספת לתאר את שני השוטרים מבלי להיכנס למוצא האתני שלהם. להזכירך, לא אני העלתי את שאלת הדרוזי. מאחר והוא טען ש"דרוזי וקצין" קל יותר לכתוב מאשר שוטר א' ושוטר ב', הצעתי שיכתוב "שוטר וקצין". זה הכל, פשוט כמו שזה נשמע. זה שחשבתי שיש בהודעה שלו ריח גזעני נשאר בגדר מחשבה בראשי שלא באה לידי ביטוי בתגובתי.

ועכשיו לתגובתך:

יש לי הרגשה שהתבלבלת בציטוט ההודעה הנכונה. אתה מייחס לי כוונות לא נכונות. אתה שופט את כוונותי מאחורי מסך המחשב וטוען שאני מתריס, שיש לי צורך לפתח ריב, שאני ווכחן וכל זה בגלל שכתבתי "אתה יכול סתם לרשום שוטר וקצין."

אתה טוען שאם לרגע היית מרגיש שהוא משתמש בדרוזי כקללה היית מסכים איתי ב100% ואתה מחזק אותו באומרו שהוא לא עשה זאת מתוך כוונה רעה, כמו שאמר לי. אז אמר, גם אסד אמר שהוא לא טובח בבני עמו... אז אמר. אני תוהה מה יגרום לך לחשוב כמוני. אולי ציטוט של הבחור שכותב: "קפץ לו דרוזי מהצד..." או "שהקצין דיבר בצורה ממש מגעילה כמו ערס מרמלה..." או "הדרוזי עם האיומים..." (דרך אגב, מאיפה הוא יודע שהשוטר דרוזי? אולי הוא צ'רקסי? אולי שומרוני? אולי בדואי? אולי מוסלמי? אולי פולני?).

אני לא מבין את השאלה שלך לגבי השוטר הרוסי והקצין האתיופי, מה גורם לך לחשוב שעבורי הם לא השוטר והקצין?

לגבי היכולת לשפוט ע"פ הודעה אחת. אני המום מיכולת הניתוח שלך לגבי ההודעה שלי. לרגע חשבתי שניתחת את כתב ידי אבל פתאום נזכרתי שזה מחשב... מה עבר לך בראש שמההודעה שלי ואחזור עליה "אתה יכול סתם לרשום שוטר וקצין." קבעת שאני חושב שהוא גזען וצריך לדווח עליו, שהודעתו לא מקובלת בעיני ועלי לכתוב לו בהודעה פרטית, מאיפה הבאת את כל זה?

לי לעומתך, יש יכולת לשפוט ע"פ הודעה אחת. רוצה לנסות אותי?

ארז רונן

פורסם
כל מה שעשיתי זה להראות לבחור שיש דרך נוספת לתאר את שני השוטרים מבלי להיכנס למוצא האתני שלהם. להזכירך, לא אני העלתי את שאלת הדרוזי. מאחר והוא טען ש"דרוזי וקצין" קל יותר לכתוב מאשר שוטר א' ושוטר ב', הצעתי שיכתוב "שוטר וקצין". זה הכל, פשוט כמו שזה נשמע. זה שחשבתי שיש בהודעה שלו ריח גזעני נשאר בגדר מחשבה בראשי שלא באה לידי ביטוי בתגובתי.

ועכשיו לתגובתך:

יש לי הרגשה שהתבלבלת בציטוט ההודעה הנכונה. אתה מייחס לי כוונות לא נכונות. אתה שופט את כוונותי מאחורי מסך המחשב וטוען שאני מתריס, שיש לי צורך לפתח ריב, שאני ווכחן וכל זה בגלל שכתבתי "אתה יכול סתם לרשום שוטר וקצין."

אתה טוען שאם לרגע היית מרגיש שהוא משתמש בדרוזי כקללה היית מסכים איתי ב100% ואתה מחזק אותו באומרו שהוא לא עשה זאת מתוך כוונה רעה, כמו שאמר לי. אז אמר, גם אסד אמר שהוא לא טובח בבני עמו... אז אמר. אני תוהה מה יגרום לך לחשוב כמוני. אולי ציטוט של הבחור שכותב: "קפץ לו דרוזי מהצד..." או "שהקצין דיבר בצורה ממש מגעילה כמו ערס מרמלה..." או "הדרוזי עם האיומים..." (דרך אגב, מאיפה הוא יודע שהשוטר דרוזי? אולי הוא צ'רקסי? אולי שומרוני? אולי בדואי? אולי מוסלמי? אולי פולני?).

אני לא מבין את השאלה שלך לגבי השוטר הרוסי והקצין האתיופי, מה גורם לך לחשוב שעבורי הם לא השוטר והקצין?

לגבי היכולת לשפוט ע"פ הודעה אחת. אני המום מיכולת הניתוח שלך לגבי ההודעה שלי. לרגע חשבתי שניתחת את כתב ידי אבל פתאום נזכרתי שזה מחשב... מה עבר לך בראש שמההודעה שלי ואחזור עליה "אתה יכול סתם לרשום שוטר וקצין." קבעת שאני חושב שהוא גזען וצריך לדווח עליו, שהודעתו לא מקובלת בעיני ועלי לכתוב לו בהודעה פרטית, מאיפה הבאת את כל זה?

לי לעומתך, יש יכולת לשפוט ע"פ הודעה אחת. רוצה לנסות אותי?

אסביר שנית, אם היית נתקל בשוטר רוסי וקצין אתיופי שהיו נותנים לך דו"ח ומדברים איתך לא יפה, ובעקבות כך החלטת שאתה רוצה לספר לחברך. האם בשיחתך איתו היית מתאר אותם כשוטר א' אמר לי ככה ושוטר ב' אמר לי ככה? או שהיית אומר הרוסי אמר לי ככה והאתיופי אמר לי ככה? אגב זה לא קשור רק למוצא אתני, אם היית נתקל בשוטר שמן ושוטר רזה, היית מתאר אותם כא' ו-ב'? או שהיית מתאר אותם כהשמן והרזה? אל תטרח לענות על זה, אני את התשובה כבר יודע.

ולא כי חלילה אתה גזען, או שיש לך משהו נגד שמנים, אלא כי זה מה שהעין שלך רואה וזה ההבדל הבולט בין שני האנשים שמולך.

כמו שאמרתי, אני לא חושב כמוך, אבל אם אתה חושד שהציטוטים האלה לא במקום, אז אני אומר לך שוב. דווח על הודעתו כגזענית. אם אתה לא חושב שהיא גזענית (למרות שלפי הודעותיך ברור שאתה כן) ואתה רק רוצה להעיר שזה יוצא קצת לא יפה, אז שלח לו בהודעה פרטית "חבר, אתה לא צריך להגיד דרוזי זה עלול להתפרש כפוגעני, יכלת לכתוב רק שוטר וקצין". למה בפרטית? כי אין לזה שום קשר לשרשור.

בקשר לאסד, אז גם אתה אומר שאתה רק מציין ואתה לא חושב שהוא גזען ושאתה לא מנסה לפתח ויכוח...אז אתה אומר.

לא הבנתי את משפטך האחרון. זה אמור להיות איום כאילו? אתה הולך לנתח את הודעותיי ולגלות שאני רוצח סדרתי? אם כן, אז בבקשה אני מאוד רוצה לקרוא את זה.

רק בוא נעשה את זה בפרטי, כי אין לויכוח הזה שום קשר לשרשור.

פורסם
אסביר שנית, אם היית נתקל בשוטר רוסי וקצין אתיופי שהיו נותנים לך דו"ח ומדברים איתך לא יפה, ובעקבות כך החלטת שאתה רוצה לספר לחברך. האם בשיחתך איתו היית מתאר אותם כשוטר א' אמר לי ככה ושוטר ב' אמר לי ככה? או שהיית אומר הרוסי אמר לי ככה והאתיופי אמר לי ככה? אגב זה לא קשור רק למוצא אתני, אם היית נתקל בשוטר שמן ושוטר רזה, היית מתאר אותם כא' ו-ב'? או שהיית מתאר אותם כהשמן והרזה? אל תטרח לענות על זה, אני את התשובה כבר יודע.

ולא כי חלילה אתה גזען, או שיש לך משהו נגד שמנים, אלא כי זה מה שהעין שלך רואה וזה ההבדל הבולט בין שני האנשים שמולך.

כמו שאמרתי, אני לא חושב כמוך, אבל אם אתה חושד שהציטוטים האלה לא במקום, אז אני אומר לך שוב. דווח על הודעתו כגזענית. אם אתה לא חושב שהיא גזענית (למרות שלפי הודעותיך ברור שאתה כן) ואתה רק רוצה להעיר שזה יוצא קצת לא יפה, אז שלח לו בהודעה פרטית "חבר, אתה לא צריך להגיד דרוזי זה עלול להתפרש כפוגעני, יכלת לכתוב רק שוטר וקצין". למה בפרטית? כי אין לזה שום קשר לשרשור.

בקשר לאסד, אז גם אתה אומר שאתה רק מציין ואתה לא חושב שהוא גזען ושאתה לא מנסה לפתח ויכוח...אז אתה אומר.

לא הבנתי את משפטך האחרון. זה אמור להיות איום כאילו? אתה הולך לנתח את הודעותיי ולגלות שאני רוצח סדרתי? אם כן, אז בבקשה אני מאוד רוצה לקרוא את זה.

רק בוא נעשה את זה בפרטי, כי אין לויכוח הזה שום קשר לשרשור.

אתחיל מהסוף. אין לי כוונה לנתח אותך פומבית, אמנם הספיקה לי הודעה אחת שלך כדי להבין מי אתה אבל זה חסר טעם. ממילא אתה לא קורה את מה שכתוב.

אציין רק דבר אחד חשוב שכדאי שתפנים. עצם העובדה שלא מסתדר לך שיש אנשים שלא משתמשים בתיאורים אתנים, חיצוניים, וכדומה וזה מעלה פליאה וחוסר אמון מצידך, מראה משהו עליך. לא עלי. ברור שאם אנחנו עומדים האחד ליד השני ואני אומר לך, "אתה רואה שם את שני האנשים? עורך הדין, חבר שלי". אתה לא תבין למי אני מתכוון. במקרה הזה אתאר את הסימנים החיצוניים שיאפשרו לך לזהות כגון, הבחור עם האף הארוך, השמן, כהה העור וכדומה. מקרה נוסף שמחייב תיאור חיצוני זה שאכתוב בפורום, למשל, שאלמוני ניסה להיכנס למכונית שלי, אבל בגלל שהיה כל כך שמן, הוא לא הצליח. אני מקווה שהצלחת לקרוא עד הסוף והבנת את הרעיון. אין שום סיבה, למעט גזענות, סטריוטיפיות, לתאר את השוטר והקצין שאנחנו לא מכירים, כדרוזי וכערס רמלאי.

עדיין, למרות מה שכתבתי, והרי יכולתי לבחור לכתוב את כל זה גם בתגובה לבחור, בחרתי רק להציע לו להשתמש במקום הדרוזי והקצין, בשוטר והקצין. תראה לאן לקחת את זה.

(אני מוכן לקחת את זה לפרטי אבל משום שייחסת לי דברים לא נכונים ופרסמת את זה בציבורי, אשמח לקבל התנצלות בציבורי. אבל אתה ממש לא חייב)

ארז רונן

פורסם

התנצלתי כבר בהודעה הראשונה, ואני מתנצל שוב אם נפגעת, זו לא הייתה מטרתי.

כמו שאמרתי לך, אני מתקשה להאמין לך על כך ש"רק ציינת", כי אני, אם הייתי "רק רוצה לציין" הייתי עושה זאת בפרטי, אבל עצם העובדה שעשית זאת באשכול גורמת לי לחשוב אחרת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה נגמר היום ,

360 שקל כנס ,

וחתימה על זה שאני לא מבצע יותר את העבירה "אי ציות לשוטר" .

בהתחלה רצו 3 חודשים שלילה ,

אחרי זה 21 ימים , ושר''צ (אם אנ'לא טועה) ,ו1000 שקל כנס .

השופט היה ריבלין .

קיצר ,

הכל סבבה .

אפשר לנעול את האשכול .

CHEVY CAVALLIER 98'

• תוכן חדש...