Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי טויוטה קורולה RUNX , שנת 2003.

לאחרונה ההגה התחיל להתקלף (כנראה מהחום) ולהשיר חתיכות שחורות על הידיים , האם יש לזה פתרון כלשהו ?

תודה מראש,

ליאור

פורסם
שלום רב,

ברשותי טויוטה קורולה RUNX , שנת 2003.

לאחרונה ההגה התחיל להתקלף (כנראה מהחום) ולהשיר חתיכות שחורות על הידיים , האם יש לזה פתרון כלשהו ?

תודה מראש,

ליאור

אני מכיר רק פיתרון אחד יעיל וזול,כיסוי הגה מאוטו דיפו...יש כל כך הרבה דגמים יפים שמתאימים לכל אוטו.

פורסם
אין כמו כיסוי הגה איכותי, הפתרון הכי טוב בשבילך.

אני מכיר רק פיתרון אחד יעיל וזול,כיסוי הגה מאוטו דיפו...יש כל כך הרבה דגמים יפים שמתאימים לכל אוטו.

לא מומלץ להתקין כיסוי הגה בשום מקרה מכיוון שבעבר קרו מספר אסונות כתוצאה מהחלקה של כיסוי ההגה בזמן נסיעה.

ניתן לתפור כיסוי הגה חדש מעור בעלות יחסית נוחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לי אישית במהלך נסיעה שיגרתית על רכב צבאי בשירות מילואים החוט שמעבירים בזיגזג בכדי להדק את הכיסוי לגלגל ההגה היה משוחרר ובמהלך הנסיעה החוט נתפס בידית האיתות ולא יכולתי לסובב את גלגל ההגה וכמעט קרתה לי תאונה.

לא ממליץ להתקין שום כיסוי על גלגל ההגה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מסתבר שגם לעוד אנשים זה קרה.

אני מציע שתקרא גם את ההודעה של Kundason שמבין קצת יותר ממני וממך בנושא נהיגה בטוחה.

liav12

לי אישית לפני שבועיים קרה מקרה בזמן שעשיתי פרסה והכיסוי הגה (הלא זול בכלל) פשוט השתחרר לי והסתובב על ההגה, החליק.

באותו ערב הורדתי אותו.

משום מה, בעבר, היה לי כיסוי הגה ישן יותר, אלו עם הכדוריות הקטנות באזורים הצדדיים, ואלו נראה לי הכי זולים והוא ישב ממש ממש חזק על ההגה ולא ירד.

אגב לשים כיסוי הגה זה תמיד קשה, הכי טוב זה אלו שתופרים על ההגה.

Kundason

כיסוי להגה אינו בטיחותי!

אפשר להמשיך ולשטוח "דיעות" של "מומחים בעיני עצמם", אבל זה לא ישנה את המציאות. יש עובדות ויש דיעות.

העובדה היא שברגע שבולמים, מופעל יותר עומס (משקל) על הגלגלים הקדמיים, ואז הפניית ההגה קשה יותר.

כיוון שכך, במצב זה הכיסוי יחליק וההגה ימשיך להיות מופנה ישר. עד כאן העובדות, וזה מה שיקרה במציאות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3486018&postcount=30

• תוכן חדש...