Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אשמח לשמוע ממי שהתנסה עם המכשירים הללו על חוות דעת,לא כ"כ מעניין אותי USB כבר,אחרי ששמעתי.

אותי מעניין האיכות צליל הנקיה ומפורטת שיכולה לצאת מ HU

לא כ"כ הצלחתי להבין כמה RCA יש ל9255,אני מחפש שיהיה בו 4WAY אקטיבי(חובה) גם TC חשוב.

חשבתי גם על hxd-3 אך האם זה שווה את המחיר הכמעט כפול מ hxd2?

תודה לעונים.

Scan Speak

פורסם

הם זהים לדעתי, HX D3 לדעתי זה תרגיל שווקי נטו.

שמעתי פעם שיש הבדל קטן מאוד בחלקים מסויימים בינו ל HXD3 אבל הבדל בסאונד כנראה פסיכולוגי...

פורסם

מכל 3ם שמעתי רק HDX-3, הצליל מהמם נקי מאוד ללא שום גוון נוסף, שמעתי אותו עם הטסיסים. אני לא יודע איך הקודמים נשמעים אבל אמור להיות רמה מאוד גבוהה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

חיברתי פעם למערכת הקודמת שלי,עם חלקים פחות טובים את ה hx-d1 והצליל היה פשוט מדהים.

לכן אני חשבתי על hx-d2 או 3,אם זה יהיה יותר איכותי ממה שהיה בכלל נצא מרוצים מהעניין.

Scan Speak

פורסם

הטענה הידועה לגבי הD2 היתה שיש לו היענות לא שטוחה בתחום הבאס והוא דווקא מוריד באזור תדר מסויים את עוצמת הבאס.

בD3 לפי מה שהבנתי ממקורות שניסו את שני המכשירים - אין את התופעה הזו.

האם זה באמת נכון? לא יודע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אכן התכוונתי לDRZ9255.

שמעת את אחד המכשירים? אתה יכול להביא חוות דעת?

אשמח לשמוע כמה שיותר מידע.

תלוי לאן אתה מכוון ובאיזה תקציב

לא יצא לי להתקל ב-HXD3

כך שאני לא יכול לתת לך חוות דעת עליו ,אבל על כול השאר כן

הDRZ הוא בעצם מכשיר מקביל ל-HXD2

אותה גברת בשינוי אדרת שים לב שאם אתה קונה ב-EBAY מכשיר JDM

ADDZEST תתקל בבעיות כיול רדיו ,בנוסף המכשירים הנ"ל אינם קוראים MP3

אני מציע לך לחפש בארץ מכשיר משומשעם רדיו ישראלי HXD2 יש מידיי פעם בפורום יד שניה למכירה

במחיר של באזור 2500-2000 שח ניתן ליסגור עסקה

לדעתי זה צריך להיות הכיוון מבחינת איכות אתה לא יכול ליפול מדובר במכשירים top of the line

פורסם

שלחתי לכמה אנשים אתמול כבר הודעות על המכשירים שלהם,חלק גדול כבר מכר וחלק מאוד קטן לא ענו לי בכלל,נראה כמו משהו אבוד לחפש מכשיר כזה בארץ.

ה D2 אם אני מזמין מחו"ל אני גם אצטרך לכייל אותו והכל? לגבי MP3 ו4WAY ו TC אני ראיתי שיש.

בכל זאת מעניין אותי יותר ה D3 לא יודע למה:|

Scan Speak

פורסם

תזמין את הD3 - הוא חדש יותר, טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אקליפס סאונד מוניטור לא מיוצר כבר איזה 9 שנים עד כמה שזכור לי - האחד שנמצא אצל לאון (או שכבר לא) הגיע לארץ כשהוא נזקק לתיקון.

אני ממש לא יודע עד כמה זה יהיה קל להשיג אחד כזה ולדעתי המחיר יהיה כבר לא משתלם - יחד עם זאת, אחת מיחידות הראש הכי טובות שיצא לי לשמוע אם לא ההכי טובה.

Pioneer TS-X150

פורסם

שמעתי דברים מעולים על האקליפס,כמו שאדי אמר זה רדיו ישן וקצת בעייתי גם למצוא אותו וגם לדעת מה יקרה לו אחרי חודש\חצי שנה של שימוש,הרי הכל זה חשמלי בסופו של דבר.

המחיר לא ייצא משתלם,לכן אני זרקתי את האופציות של הקלריונים.

המאקינטוש שמעתי ביחד עם ביט 1 לא מוציא סאונד כמו HX D3:shock:

Scan Speak

• תוכן חדש...