Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הסטטפ אני די סגור,אני מעדיף להשקיע כרגע ב HU,אחר כך נראה לאן נתקדם,הרכיבים שלי נשמעים הרבה יותר טוב עם HU אחר.

לגבי החנות,אכן נוסף אצלי ציוד,אני לא ממהר למכור,המוצרים שוכבים בארון ומחכים לקונה,לא לחוץ על זה.

Scan Speak

פורסם

מעיון קל בדף המוצר עושה רושם שה-D3 הוא גירסא משופרת של ה-D2

http://clarion.com/ca/en/products/2012/HX/source_units/HX-D3/ca-en-product-pf_1259583451616.html

אני מציע לך לקרוא גם את השרשור של ליאון ,שהוא הציודופיל הגדול בתולדות הפורום

שכרגע עובד עם D3SE לאחר שעבר פחות או יותר כול HU ברמת הייאנד אפשרי.

הוא טוען שה-D3SE הוא הטוב מכולם .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=413538&highlight=HXD3

בשורה התחתונה אם המחיר הגבוהה אינו מרתיע אותך ,אף אחד לא יגיד לך שלא בחרתה נכון :-)

פורסם

מכשיר ברמה כזאת לא היתי עובד עם ביט1, היתי בונה/מחפש מי שיבנה קרוסים .

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

יצא לך פעם לשמוע שילוב של D3 עם ביט1? שאתה אומר כזה דבר.

במקרה - זה די נכון, הD3 לא זקוק לביט1 והוא נותן תוצאה טובה יותר בפני עצמו.

אתה לא צריך לבנות שום קרוסים עם הD3 הוא שולט 4WAY אקטיבי מלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני שמעתי את הD3 בלי ביט1, והצליל הזה חבל לקלקל עם המעבד. או עם מעבד הזה, יש אולי מעבד אחד שיכול לעבוד ברמה של הי אנד, וזה לא ביט 1. יש לי SONY צעבד דגם 400 אם אני לא טועה, אבל לצערי הוא עובד רק עם מכשירים של סוני. וכמו שאתה כותבתה למעלה, המכשיר הזה לא זקוק למפרוססור ....

פורסם

הD3 הוא פרוססור בפני עצמו - זה מיותר לחלוטין לשדך אותו לפרוססור נוסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
וכמו שאתה כותבתה למעלה, המכשיר הזה לא זקוק למפרוססור ....

זה בדיוק מה שכתבתי....

פורסם

בתור בעלים של HX D3 אני אומר שקודם כל המכשיר הוא ברמה מאוד גבוהה. בתצורה קודמת עבדתי עם אקליפס 7200 דרך ביט 1, לאחר מכן הוחלף האקליפס לקלריון אבל עדיין היה מחובר דרך ביט 1 בגלל חוסר הזמן הדרש לפירוק המערכת והתקנה נכונה. השינוי היה מדהים וזאת למרות שהאקליפה הוא מכשיר מעולה אך לא מתקרב לקרסוליים של הקלריון. לאחר מכן פורק וביט 1 והתחלתי לעבוד ישירות עם הפרוססור של קלריון - מדהים שוב ואין מה להוסיף. פרוססור 4 WAY מלא, מאוד נוח לתפעול ומאוד יעיל.

פורסם

איך הצליל שקיבלת ביחד עם הביט 1 בהשוואה לקלריון שהיה מחובר לבד אחרי זה?

אתה משתמש במשהו חיצוני לשים שירים? (AUX) או שאתה מתשמש רק בדיסקים?

Scan Speak

פורסם

היתרון הגדול ביותר של ביט 1 לדעתי בכך שהוא לא מוסיף גוון משלו למערכת ולמען האמת הוא קלריון היה נשמע מצויין איתו, אבל לאצריך לשכוח שביט 1 מיותר לחלוטין בתצורה זו כיוון שהפרוססור של קלריון חזק ביותר. לעומת זאת ביט 1 נותן לך אפשרות לחבר אליו עוד מקורות שמע נוספים דרך כניסות דיגיטליות. כניסת ה-AUX של קלריון מפתיעה באיכותה הגבוהה. יש לי נגן פלאקים אאודיופילי (מכשיר שנקרה COLORFLY בעלות מעל 500 יורו) והשידוך בינו לבין ה-AUX של קלריון עובד מעולה.

פורסם

יציאות המגברים של הקלריון כנראה חזקות יותר מזה של הביט 1

באמת היתרון של הביט1 כאן הוא היכולת לברור בין כמה וכמה מקורות בינם - מקורות דיגיטליים שנותנים לך יתרון מובהק בסביבה של רכב מלא ברעשים (אלטרנטור, מחשבי רכב וכו').

אבל זה מיותר לחלוטין אם לD3 יש כניסת AUX.

היום למען האמת רוב מכשירי הדאבל דין נראים לי מיותרים כאשר יש לך סמארטפון עם מסך גדול מספיק. על מצלמת רוורס אני יכול לוותר ברצון.

Pioneer TS-X150

פורסם
היתרון הגדול ביותר של ביט 1 לדעתי בכך שהוא לא מוסיף גוון משלו למערכת ולמען האמת הוא קלריון היה נשמע מצויין איתו, אבל לאצריך לשכוח שביט 1 מיותר לחלוטין בתצורה זו כיוון שהפרוססור של קלריון חזק ביותר. לעומת זאת ביט 1 נותן לך אפשרות לחבר אליו עוד מקורות שמע נוספים דרך כניסות דיגיטליות. כניסת ה-AUX של קלריון מפתיעה באיכותה הגבוהה. יש לי נגן פלאקים אאודיופילי (מכשיר שנקרה COLORFLY בעלות מעל 500 יורו) והשידוך בינו לבין ה-AUX של קלריון עובד מעולה.

ואתה שומע ההבדלים בינו לבין אייפוד\אייפון?

יש לאייפון אם אני זוכר נכון גם איזה סיומת שהשירים נשארים באיכות מאוד גבוהה,אם תדע לעשות את זה לא בטוח שתצטרך מכשיר כזה יקר.

Scan Speak

פורסם

אם תרצה HX-D3 אז לאון הזמין אחד ובסוף הוא לא משתמש בו.

אם תרצה תפנה אליי ואתן לך את המספר טלפון שלו.

Clarion HX-D3 Special Edition

• תוכן חדש...