Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בצמיגים NEXEN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב שלך הוא קיה סראטו, אז בניגוד לאחרים אני חושב שעשית בחירה טובה.

אאל"ט יש לך את הצמיג המקורי שמגיע על קיה פורטה.

נקסן היום מספקים צמיגים לרכבים מסחריים (דובלו).

Muzic4Ever הקומהו שהציעו לך במידה שלך, אלה אותם צמיגים שמגיעים על שברולט קרוז.

אני תמיד חושב שאם מדובר בצמיגים שהם OEM של דגם מסויים, אז אפשר לישון בשקט, מה שטוב ליצרנית רכב אמור להיות טוב לצרכן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Muzic4Ever הקומהו שהציעו לך במידה שלך, אלה אותם צמיגים שמגיעים על שברולט קרוז.

אני תמיד חושב שאם מדובר בצמיגים שהם OEM של דגם מסויים, אז אפשר לישון בשקט, מה שטוב ליצרנית רכב אמור להיות טוב לצרכן.

מאוד מסכים, יצרן הרכב משקיע הרבה מחשבה בתכנון הרכב, קשה לי להאמין שישים צמיג שאפילו עלול להיות מסוכן.

יש לי את הקומהו KH17 בפונטו שלי, כבר בנסיעה הראשונה איתם הרגשתי בהבדל הנוחות ובבלימה הנשכנית יותר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שוב פעם אנשים מקשקשים סתם, תעשו קצת שיעורי בית, לא מדובר על יצרן צמיגים סיני אלא על חברה שהוקמה ב1942 בקוראיה, הם מתחרים ישירות בהנקוק וקומהו, ואלה חברות ידועות יותר.

אני נתקלתי בחרא של צמיגים מבית טוב, אז בבקשה. הכל עניין של דגם וייעוד.

haters will hate

פורסם

בנצי אולי זה נכון מה שאתה אומר, אבל אצלי ברכב הצמיגים שהגיעו (כמו שכבר כתבתי) הם צמיגי אקו ירוקים למטרת חיסכון בדלק נטו, והם היו לא משהו מבחינת נוחות ואחיזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בנצי אולי זה נכון מה שאתה אומר, אבל אצלי ברכב הצמיגים שהגיעו (כמו שכבר כתבתי) הם צמיגי אקו ירוקים למטרת חיסכון בדלק נטו, והם היו לא משהו מבחינת נוחות ואחיזה.

בשביל המטרה שלהם הם מצויינים, אצלי הוולוסטר הגיעה עם kumho solus kh 25 , 215/40/18, צמיגים קוריאנים שב4000 הק"מ שנהגתי עד עכשיו השאירו רושם מצויין.

haters will hate

פורסם

אני לא יודע מה הבהלה לטריות.

חבר'ה אתם לא קונים שקית חלב.

עדיף צמיג טוב בן שנה+ למשהו לא ידוע בן חודש.

מנסיון אישי שלי, הקומהו שמגיעים כברירת מחדל במזדה רועשים מאד, לא נוחים ולא אוחזים במיוחד.

הפלאקן 9משהו עולים עליהם בהכל והם יותר זולים.

הקונטינטטל פרימיום קונטקט הם אחד מהצמיגים המעולים ביותר שנתקלתי בהם. (היום אגב הגיעו למספר 5)

מספקים אחיזה שלא מביישת צמיגים ספורטיביים ועדיין עולים מחיר מגוחך.

ומי שחושב שהיצרן "משקיע" בבחירת צמיגים, חי בסרט.

מדובר כולה בקידום מכירות ומי שמשלם יותר (כן כן, משלם) מקבל את השטח הפרסום הזה. (ברור כמובן שישנן דרישות סף של היצרן)

מחקרים רבים וטובים הוכיחו שהצרכן הממוצע יבקש לרוב את "הצמיגים המקוריים שהגיעו עם הרכב".

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תודה לפותח השרשור על הביקורת, אמנם הצמיגים הנ"ל לא ממש מעניינים אותי,

שמחתי להזכר בזה :

X6I8hVaqmA0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחד המשחקים הגדולים!

כל חופש גדול הייתי מסיים אותו. יש לו גם חבילת הרחבה שנקראת Deathkings of the Dark Citadel.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנצי איזה צמיגים היו לך על האינפי?

יש לי כרגע קונטיננטל -מעולים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בשביל המטרה שלהם הם מצויינים, אצלי הוולוסטר הגיעה עם kumho solus kh 25 , 215/40/18, צמיגים קוריאנים שב4000 הק"מ שנהגתי עד עכשיו השאירו רושם מצויין.

עדיין קומהו זה לא נקסן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...