Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בצמיגים NEXEN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YRV, אתה לא יכול לדעת כי לא בדקת את הנקסן האלו. אבל שוב, אצלי יש דגם שלהם, והוא לא כלכך טוב (הוא דגם משפחתי ירוק בכלל של נקסן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחור כתב יפה שהוא לא התכוון לחסוך, פשוט אלו היומהצמיגים הכי טריים שהוא מצא וזה מותג חדש יחסית שמגיע עם מכוניות קיה

כלומר זה כנראה יצרן צמיגים שרוצה להרים את עצמו, אז נכון הוא לקח הימור, אבל למה כל אחד חושב שעשה זאת בשביל לחסוך ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
שלום לכולם.

צר לי לאכזב את פותח השרשור.

בכל מקרה הייתי ממליץ מנסיון על יוקוהמה C DRIVE ,או GoodYear efficientgrip או קונטיפרימיום כאמור.

NEXEN בודאי לא נמנה על עילית הטכנולוגיה ובשביל 300-400 ש"ח חסכון אתה מסתכן וחבל!

בן דוד שלי קיבל את הוילוסטר החדשה עם הצמיגים הנ"ל, גם אני הופתעתי מהשם NEXEN בהתחלה, הוא כבר חצי שנה איתם והוא ממש מרוצה (בהשוואה לצמיגים ישנים של FEDERAL).

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

האם ידוע לך בוודאות שגם מכוניות היוקרה של קיה ויונדאי מגיעות עם MEXEN?

אניי מניח שהמחירים בהם אתה נוקב הם לרביעיה, מותקנת מאוזנת וכול מעמ. האמנם?

תודה

ספי

הנה מה שמורכב על דגמי יונדאי וקיה בארה"ב:

http://int.nexentire.com/product/tire_105000.asp

לגבי השאלה השניה. המחיר כולל הכל.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני גם מחפש כרגע צמיגים לרכב וכל הפנצ'ריות שהייתי הציעו לי צמיגים עם טריות של למעלה מ-8 חודשים,

זה בסדר? מה הטריות "הנורמאלית" לצמיגים?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

זה מה שמגיע עם הולוסטר:

http://int.nexentire.com/product/prod_view.asp?prod_id=P7

אני אחרי רכב שנעל sdrive של יוקוהמה ואין מה להשוות בכלל (לטובת היוקוהמה כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טריות "נורמאלית" לצמיגים? קשה לקבוע באופן חד משמעי. אורך החיים של צמיג (ללא בלאי נסיעה) הוא כ 4 שנים (נגיד 50 חודשים) משמע כל חודש מהווה 2% מאורך חיי הצמיג.

מנסיוני בעבר, ברוב הפנצ'ריות במרכז הצמיגים הנפוצים (מבחינת מידות וביקוש) הם בני 4-6 חודשים ולעיתים מתמזל המזל וניתן למצוא צמיגים טריים בני פחות מחודשיים. צמיגים פחות נפוצים עלולים להיות בני שנה או יותר (אם בכלל במלאי)

שוב, לדעתי כדאי להקדים את מועד רכישת הצמיגים ולא לחכות לרגע האחרון כי בגישה זו ניתן להשיג צמיגים טריים ככל האפשר. יש לבחור את יצרן/דגם הצמיג המבוקש ולהזמין אותו מראש בפנצ'רייה (יחד עם תשלום מקדמה) כצמיג ממשלוח צפוי בעתיד הקרוב.

היתרונות הם שניתן להתמקד ביצרן/דגם הצמיג המבוקש ללא תלות אם הוא במלאי באותה עת והצמיג הנרכש יהיה חדש ככל האפשר.

החסרונות הם שמחיר הצמיג הסופי אינו ידוע במדויק ולא כל הפנצ'ריות מאשרות הזמנה מראש .

פורסם

שוב שלום.

אני תמיד כותב בעד צמיגים משודרגים לרכב-החשיבות שלהם בטלה בשישים

לעומת חסכון של כמה מאות שקלים.

NEXEN אינו מותג זבל סיני -עם זאת אין מה להשוות בינו לבין חברות הצמיגים המובילות.

ברידסטון ,טויו ,ויוקהמה היפניות פירלי ,קונטיננטל ומישלין הארופאיות וגודיר האמריקאית

משקיעות בפיתוח ושיפורי צמיגים מליונים.

כתוצאה מכך צמיגיהם על הדגמים השונים בטוחים ואוחזים היטב.

יש לי שני רכבים -באחד (סוזוקי)לא התפשרתי על פחות מקונטיפרימיום,בשני (דייהטסו) שמתי גודייר דוראגריפ.

הצמיגים אוחזים נפלא ביבש ורטוב.

דעתי היא שחבל לחסוך כאן את ה300 -400 ש"ח ולשים צמיגים מחברה מדרג ב.

צמיגים זה דבר שנשאר איתך 4 שנים לפיכך החסכון הוא מזערי ,ובנוסף

אינני מכיר איך צמיגי NEXEN מחזיקים מעמד אחרי 3 שנים יתכן ורמת השחיקה שלהם היא כזאת

שלמעשה לא חסכת דבר.

לפנצ'ריות יש אינטרס "לדחוף " לך צמיגים שעליהם הם מרוויחים טוב יותר או שחייבים להעיף אותם ,

בגלל תאריך היצור ולכן לא תמיד השיקולים שלהם נקיים ולא תמיד אתה מקבל את הטובים ביותר.

בהצלחה עם הNEXEN.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מצאתי בפנצ'ריה קרובה לבית את הצמיג Continental ContiPremiumContact 2, במחיר משתלם מאוד (400 ש"ח לצמיג), והוא משבוע 13 של 2012, זאת אומרת שהוא יוצר באזור פסח השנה :)

עכשיו, את הצמיגים שלי חבל לי לזרוק כי:

א. הם יהיו בני 4 רק באוגוסט.

ב. הם במצב ממש ממש טוב, ללא סדקים והסוליה שלמה ומלאת בשר.

אי לכך, חשבתי אולי לקנות את הצמיגים הנ"ל, לשמור במחסן עד סוף הקיץ. ולהתקין אותם בסביבות ספט'-אוק' לפני עונת הגשמים.

זה יחסוך לי את החיפושים והנסיעות בהמשך, וגם אז הם עדיין יהיו בגיל סביר להרכבה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

היי מיוזיק.

מאוד ממליץ על קונטיפריימיום קונטאקט2E

המחיר הוא בדיחה לעומת התועלת שלהם-הם אוחזים ברטוב בצורה שאף צמיג שנהגתי לפניו לא אחז.

מצד שני למה לקנות צמיג ולשים במחסן?הם מתבלים דקה אחרי היציאה מהמפעל-המחסן אולי חם

ואתה סתם שוחק אותם 5 חודשים.

אני הייתי מחכה לחורף וקונה אז אצל אותה פנצריה.

מה שאני יכול להוסיף לגביהם וזה מדהים-

שיכוך הרכב השתפר בצורה משמעותית-הבורות והסדקים בכביש כמעט לא מורגשים.

היו על הסוזוקי קודם דנלופ ואיזה הבדל שמיים לארץ.

לדעתי חכה וקנה את אותו סוג באוקטובר(יתכן ויעלו איזה 100-200-- ש"ח יותר אז)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לא יודע כמה זה נכון לנסוע עם צמיג יותר מדי טרי. הבוס שלי בעבודה סיפר לי שבגרמניה למשל זה נורמלי לחלוטין לקנות צמיגים ולאחסן אותם למספר חודשים בשביל שהגומי יתקשה מעט לפני ההרכבה על הרכב. לא שאלתי וחקרתי על הסבר מדעי לתופעה. אבל אם זה באמת צעד נפוץ בגרמניה אז בטוח יש סיבה הגיונית. אשמח אם יש מי ששמע על הרעיון ויוכל לתת חוות דעת יותר מקצועית. (אגב, הוא נולד בחי בגרמניה עד לפני 5 שנים). דבר נוסף שהוא סיפר זה שחברת קונטיננטל למשל מצהירה שזה בסדר להתקין צמיג על רכב כל עוד לא עברו 6 שנים מיום יצורו.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברה כמעט שנה, חזרתי לעדכן. האוטו עבר 14,000 ק"מ.

אין שום דבר רע להגיד על הצמיגים ,גם לא משהו טוב בצורה יוצאת דופן. הדופן קצת רכה וזה מורגש בסיבובים חדים, אבל ממילא קיה סראטו זה לא אוטו לקחת איתו פניות הדוקות.

למי שמכיר את הכבישים המשובשים של חיפה וביחוד אלו שבירידות, יודע שמדי פעם ה ABS נכנס לפעולה כשבולמים על בור למשל.

עם הצמיגים הנ"ל לא זכור לי שה ABS נכנס לפעולה אפילו פעם אחת, לא על יבש ולא על רטוב.

בשורה התחתונה, הם עושים את העבודה בלי שום בעיה. אני לא חושב שהם נופלים ממותגים מוכרים ברמת הכניסה.

אני מרוצה מהם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני מסכים עם YRV. צמיגים זה לא המקום לחסוך, ואכן החברות הללו משקיעות המון בפיתוח צמיגים איכותיים ושקטים יותר. למשל, צפו בפרסומת הזו של ברידג'סטון:

http://www.youtube.com/watch?v=Hwrabc7vVs0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מדובר על אותו החומר שנמצא בצמיגי הטורנזה

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא פעם נתקלתי במבחני צמיגים מהם עלה שדווקא הצמיגים הזולים היו שקטים ורכים יותר.

אליה וקוץ בה - הסתבר שאותה תכונה משכנעת אינה מעידה על מה שחשוב באמת - אחיזה במצבים השונים...

בקיצור - סוג של מלכודת.

לא מכיר את nexexn - רק חשוב לדעת.

לעומת זאת חברים המליצו על קונטי פרמיומקונטקט 2 אי - אשר אני נהנה מהם ואכן משובחים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...