Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שקפץ מיד ובחר את הפוקוס סטיישן כי זה דגם חדש, אני יכול להגיד היום שהייתי חושב יותר טוב.

לא אומר שהייתי בוחר בקיה, אבל לא הייתי ממהר לקבוע באופן נחרץ שהפוקוס טובה יותר.

אומנם מדובר באוטו מצוין, אבל יש כמה דברים מרגיזים שלי אישית קשה לחיות איתם:

1. הגיר הרובוטי מתנהג כאילו הוא משלם על הדלק ולא אני. בנוסף המהירויות נמוכות (ביחוד בעליות) מידי פעם הוא נותן מכה ומידי פעם יש השהיה ארוכה בהחלפה. אני אישית משתמש הרבה פעמים בבלם יד לזינוקים בעליה וביחוד לחניות.

2. מרחב פנים, אמנם מבחינת המידות אולי הפוקוס דומה או אפילו גדול יותר מהקיה, אבל לפחות בהרגשה הפוקוס קצת צפוף בפנים. לפניו היתה לי I30, והקיה דומה בענין הזה אני חושב.

3. תאי אכסון, חסרים מאוד בפורד. אותי אישית זה ממש מעצבן שאין איפה לשים ארנק ופלאפון. גם תא הכפפות גדול, אבל קשה להגיע אליו בגלל הקונסולה המרכזית הבולטת.

4. המזגן על דעת עצמו מחליט לבטל את הסירקולציה הפנימית אחרי כמה דקות. קטע מוזר.

כמובן שיש גם הרבה יתרונות לפורד וגם חסרונות לקיה, אתה צריך להחליט איזה דברים באמת חשובים לך באוטו. לי למשל הדלקת אורות אוטומטית או הפעלת מגבים אוטומטית הם לא שיקול. בלוטוט' מקורי כן.

לא הייתי מכניס לשיקול את העובדה שבקרוב יש דגם חדש של הקיה. העובדה הזו לא עושה את הדגם הנוכחי לפחות טוב.

כמו שאמרו לפני, זאת בעיקר שאלה של מחיר. קיה חדשה ב 95,000 נשמע לי מחיר ממש טוב ואולי אחרי שיצא הדגם החדש תוכל לקבל אותה בפחות.

נ.ב

כדאי לבדוק גם מה מחירי הטיפולים בקיה ובפורד. לפחות בקיה אני יודע שמחיר חלפים מקוריים דומה מאוד לתחליפיים.

שיהיה בהצלחה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני גם עם הפוקוס (2 ליטר טיטניום).

לגבי השימוש בבלם היד בעליות - נראה לי שמשהו לא תקין אצלך, כי אצלי המערכת עובדת יפה מאד, הברקס מחזיק את

הרכב שתי שניות ומשתחרר בהדרגה כשאתה עובר לגז. בשיפועים מתונים הרכב מחזיק על חצי קלאץ' ואפילו גולש בעלייה בלי גז.

אם אתה כבר נאלץ להשתמש בבלם יד - עדיף לך כבר להתרגל לעבוד עם רגל שמאל על הברקס, הרבה יותר יעיל.

לגבי התנהגות הגיר - שים בS, הוא מתנהג קצת יותר טוב, ושווה גם להכנס למוסך - יש עדכון גירסה לגיר ולמחשב מנוע, למרו

שאצלי לא הרגשתי שינוי אחרי העדכון, ועדיין יש לו בעיות מדי פעם והעברות לא רהוטות.

לגבי המזגן - גם אצלי זה ככה, מטריף אותי. לא מספיק שבכל הנעה הוא מתאפס על אוויר מבחוץ, גם אחרי שאני לוחץ הוא חוזר לעצמו בזמן אקראי כלשהו.

תאי אחסון - שווה לך להתקין משענת יד אמצעית שהיא גם תא אחסון נוסף. זה אחד הדברים היותר נוחים שיש (בטיטניום קיים מקורי).

מסכים שיכלו לפנק קצת יותר עם תאי אחסון אבל המצב לא נוראי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...