Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי כפי שאתם רואים בחתימה אני בעלים גאה של מאזדה 3 מנוע 2000

ומדי פעם מאזדה 6 עם האח,אוסיף שסגרתי עסקה על ולוסטר וביטלתי עקב אכזבה מהנסיעה , וחיפוש של אוטו חזק בנוסף ל"פוזה".

עכשיו נשבר לי כבר מהרכב בגלל שקנינו אותו מהחברה ובאמת שדי לא בא לי מאזדה וכל הסיגנון הזה,

אני מחפש רכב שיתן לי הנאה רצינית בנהיגה בלי לתת חשבון לדלק ביטוח וטיפולים , יש משכורת מסודרת שיכולה לממן בלי בעיה.

יש לי כמה התלבטויות קצת שונות אבל אני נעול על אוטו ספציפי שאשמח אם תרחיבו לי עליו.

פולקסוואגן שירוקו 2009 בסביבות ה - 115 120 אלף שקל

פולקסווגן גולף GTI 2008 - סביבות ה105 אלף שקל

הקרייזלר נותנת לי בעטיפה הכול,הנאה אחורית נראית טוב וחזקה מאוד

אשמח אם תרחיבו לי לגבי בעיות אמינות מיוחדות או משהו לגבי הרכב , כי חיפשתי עליו וכמעט ואין עליו פרטים

והשלישית שאני נעול עליה וכבר לקחתי אחת לבדיקה שהתגלה אצלה קצה שלדה

קרייזלר קרוספייר משנים 2006 2007 שהמחיר שלה נע בן 100 ל130 הערכות שמאי,וזה רכב שעולה 15 10 מתחת למחירון

מה שאני מחפש זה רכב שיתנהג טוב , חשוב לי מאוד כוח בקו ישר , ושיהיה יפה .

חשוב שתדעו שאני מעוניין בעסקת טרייד אין כי באמת שאין לי כוח למכור ולקנות

בראשון הולך לעשות עסקה על הקרוספייר אז אשמח אם תרחיבו לי

בתודה מראש, ושבת שלום :).

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הנאה אחורית ? אתה חושב שהגעת לפורום הנכון ? :shock::roll::oops:.

עכשיו ברצינות,שירוקו ביד 2 מפורסמת במחיר הגבוה ממה שאתה ציינת בלפחות 15,000- 20,000 ש"ח.

בטרייד אין,ישחטו אותך על הרכב הישן ותשלם מחירון על החדש כלומר זו תוספת כסף די משמעותי (אם כי לא ציינת מאיזו שנה המאזדה ומה שוויה בערך כך שלא ניתן לדעת).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הקרייזלר קרוספייר מבוססת על הSLK הראשונת שלא היו מוצלחות מדי,המנוע לא רע אבל ההתנהגות ובמיוחד בכיול האמריקאי של הקרוספייר רחוק מלהיות ספורטיבי,ג'רמי קלארקסון דיבר עליה ודימה את עיצובה לכלב במיוחד שהזנב(ספויילר) שלה מתרומם.

http://www.youtube.com/watch?v=BlyulGCgOjA (מדובר ב3 חלקים תחפש לך שם ותתרשם לטוב ולרע)

הגולף GTI נותנת תמורה גבוהה מאוד לעומת מה שהצגת כאן ,היא אמנם סליפרית אך עדיין נאה,מאובזרת,איכותית ובעלת מנוע נהדר. (היא גם פרקטית יותר מהאלטרנטיבות).

בהצלחה!

פורסם

הקרוספייר נטולת מנוע שיגרום לך לאנדרנלין שלך להתעעורר, חוץ ממראה מסוקס היא כמעט ולא מהנה (בהשוואה לGTI ולשירוקו).

חשוב מאוד שציינת שאתה מעוניין לעשות טרייד-אין, ככה תוכל לגשת לחברת טרייד אין ולבקש סיבוב על הרכב שאתה מעוניין בו.

לא יודע להגיד לך איך הGTI והשירוקו מתנהגות (וגם כמובן תלוי באיזה גירסא תתעניין) אבל פשוט גש לשם ותבקש נסיעת מבחן.

פורסם

עסקת טרייד מול רכב משומש תיתכן רק במיגרש.

כנס לאתר של אוטודיל יש להם רכבים מעניינים.

חפש גם לאון FR/ קופרה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא חושב שהקרוספייר יפה, מתנהגת, חזקה או יפה ולכן הייתי זורק אותה ישר מהרשימה. השירוקו והGTI דומות למדי בכל המובנים וזה עניין של העדפה מבין שתיהן. אני מעדיף את הגולף, אחרים את השירוקו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני רואה פה העדפה של כולם לשירוקו וה-GTI

ודווקא הייתי נעול מאוד על הקרוספייר בגלל המראה וההנעה אחורית.

מדובר על שירוקו 1.4T

ועל GTI MK5

אשמח לעוד תגובות,תודה רבה!

ואם יש הצעות אחרות גם אעדיף לשמוע.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

בין השירוקו 1.4 לGTI MK5 אין מבחינתי בכלל שאלה, הGTI מנצחת בפער גדול. ה1.4 אמנם חזק למדי אבל חסר לו הדבר הזה שהופך אוטו מזריז למהיר באמת (כמובן שהכל יחסי וכו'). בGTI גם יש מנוע וגיר עמידים יותר מכאנית ועם פוטנציאל גבוה יותר לשיפור אם זה מעניין אותך (אפילו ברמה של צ'יפ בלבד, שמשנה את האוטו לחלוטין).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
בין השירוקו 1.4 לGTI MK5 אין מבחינתי בכלל שאלה, הGTI מנצחת בפער גדול. ה1.4 אמנם חזק למדי אבל חסר לו הדבר הזה שהופך אוטו מזריז למהיר באמת (כמובן שהכל יחסי וכו'). בGTI גם יש מנוע וגיר עמידים יותר מכאנית ועם פוטנציאל גבוה יותר לשיפור אם זה מעניין אותך (אפילו ברמה של צ'יפ בלבד, שמשנה את האוטו לחלוטין).

מכיר את עצמי ויודע שעם הזמן ארצה לשפר ולדחוף איזה צ׳יפ ובהמשך מעבר לצ׳יפ, הבנתי שהמנוע והגיר של השירוקו עושים בעיות ששמים תוכנה שונה לניהול מנוע .

התווספה לרשימה איביזה cupra/bucanegra 2010 לקחת בחשבון שחשוב לי המראה של הרכב לא פחות מההתנהגות והכוח

פורסם

הבוקהנגרה נראית כמו קופרה עם שאסי. מעבר לזה, ההמלצה עדיין עומדת בעינה, GTI MK5 (או שירוקו 2.0T אם אתה יכול לעלות בתקציב).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מכיר את עצמי ויודע שעם הזמן ארצה לשפר ולדחוף איזה צ׳יפ ובהמשך מעבר לצ׳יפ, הבנתי שהמנוע והגיר של השירוקו עושים בעיות ששמים תוכנה שונה לניהול מנוע .

התווספה לרשימה איביזה cupra/bucanegra 2010 לקחת בחשבון שחשוב לי המראה של הרכב לא פחות מההתנהגות והכוח

לקופרה אותם גיר ומנוע כמו לשירוקו (1.4).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ה-1.4TSI לא באותה הליגה של ה-2.0TFSI הן מבחינת אמינות והן מבחינת ביצועים.

אני בכלל לא הייתי מתלבט בין GTI לשירוקו 1.4. אין כאן שאלה בכלל, הייתי בוחר בגולף.

ממליץ לך לבדוק גם לאון FR\לאון קופרה.

פורסם
הבוקהנגרה נראית כמו קופרה עם שאסי. מעבר לזה, ההמלצה עדיין עומדת בעינה, GTI MK5 (או שירוקו 2.0T אם אתה יכול לעלות בתקציב).

הבעיה בgti mk5 שזה דור קודם של רכב ויצא לו כבר צורה חדשה , ושהיא מאוד עממית ונראית רגילה חוץ מגאנט וגריל שונה שזה קצת מבאס בלשון המעטה.השירוקו 2.0 עדיפה בהרבה מה1400 , עם ציפ לא אוכל להגיע לאותו רמה ?

פורסם
הבעיה בgti mk5 שזה דור קודם של רכב ויצא לו כבר צורה חדשה , ושהיא מאוד עממית ונראית רגילה חוץ מגאנט וגריל שונה שזה קצת מבאס בלשון המעטה.השירוקו 2.0 עדיפה בהרבה מה1400 , עם ציפ לא אוכל להגיע לאותו רמה ?

אפשר להגיע לאותה הרמה. אבל מה יקרה שתשים צ'יפ ל-2.0?:wink:

ה-2.0 פשוט מנוע יותר בריא. ה-1.4 זה מנוע חולה שמן ואני גם ממליץ לך לדבוק בגיר ידני.

דרך אגב, זה כל היופי בגולף, שהרכב נראה סולידי! ולא כל איזה ערס מבלבל לך את המוח ברמזור.."זה טורבו זה דורבו?"

אם אתה רוצה עיצוב יותר מוחצן תלך על הלאון. תקבל גם עיצוב מוחצן וגם את המנוע המיוחל.

פורסם
אפשר להגיע לאותה הרמה. אבל מה יקרה שתשים צ'יפ ל-2.0?:wink:

ה-2.0 פשוט מנוע יותר בריא. ה-1.4 זה מנוע חולה שמן ואני גם ממליץ לך לדבוק בגיר ידני.

דרך אגב, זה כל היופי בגולף, שהרכב נראה סולידי! ולא כל איזה ערס מבלבל לך את המוח ברמזור.."זה טורבו זה דורבו?"

אם אתה רוצה עיצוב יותר מוחצן תלך על הלאון. תקבל גם עיצוב מוחצן וגם את המנוע המיוחל.

הקשבתי לעצה שלך אבל אני פשוט לא מוצא fr cupra אוטמטיות ביד 2. ה2.0 tfsi זה המנוע שאתה מדבר עליו ?

• תוכן חדש...