Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק לגמרי, שכחתי לציין זאת בפוסט הקודם -

חייבים לציין את האומץ הנדיר של ברווז,

הוא ידע מראש בדיוק למה הוא נכנס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה הנקודות שלי:

1. אני צופה באתר דרך מסך 10" וה-HEADER תופס חצי מהמסך - הוא פשוט גדול מדי.

2. להיפטר מכל סימני הקריאה, לא תורם יותר מדי.

3. כל התוכן בעמוד הראשי צריך להתחלק ל-3 עמודים שונים.

4. להוסיף מס' טלפון ב-HEADER, יש אנשים מבוגרים שהאתר לא מעניין אותם יותר מדי חוץ ממס' טלפון.

5. התמונה הזאת שוקלת 430KB - זה מטורף, לצמצם את גודל התמונה.

6. להפחית במס' האלמנטים בדף הבית, לא נורא אם גולש ימשיך לגלוש באתר מאשר שיקבל את כל התוכן בעמוד הראשי.

7. האתר נטען תוך 7 שניות - זה המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון, אומנם אתה דיי כבול כי אתה משתמש ב-LiveCity אבל איפה שאתה יכול לצמצם את משקל התמונות בלי לפגוע באיכות - מבורך.

בהצלחה,

אבי.

----

פורסם

להלן התוספות שלי:

1. עמוד בית כשמו כן הוא. צריך להכיל רקע גראפי שקשור לנושא, תמצית פרופיל חברה וכמה קישורים לחיצים לנושאים השונים.

2. כשאתה גולל את העמוד התפריט וחלון המבזקים נשארים למעלה. הם אמורים להישאר באותו המקום על המסך ולא באותו המקום על העמוד. זה גם ימלא את הלבן המסנוור.

3. האתר נראה כמו חנות וירטואלית ולא כמו עסק שמחזיק גם אתר. תדגישו את הכתובת הפיזית, טלפון נייח וכו'.

4. הניסוח נראה כמו ניסוח של ילד שמנסה לחקות את ערוץ הקניות. כל ה"אצלנו" המודגש וה"ב-ח-י-נ-ם" לא מראים על רצינות.

5. אתה מציין שהבריאות חשובה לכם. ציין תקנים שיש למוצרים שלכם, בדיקות מעבדות חיצוניות וכו'. אפשר גם לצרף מאמרים מקצועיים בנושא איכות מים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברווז

(בתור מעצב גרפי בדימוס )

הלוגו שלך לא עושה את העבודה :

- הפונט שבחרת לR&D משדר פשטות במובן השלילי.

- צבע הפונט בלוגו לא מתאים - היית צריך לדגום את צבע המים בכוס ולהשתמש בהם כצבע הפונט -זה ישדר מסר נקי ויוקרתי.

-התותים לא קשורים בעליל.

-אם אתה מתעקש על אובייקט בלוגו -תבחר אחד שקשור למים ותניח אותו כך : X&X

ואת האובייקט מתחתיו נוטה ימינה.

-תעיף את העיטור האדום סביב ה&

-את הלוגו תזיז לצד שמאל בראשית הדף במקום תיאור העסק באנגלית.

- שילוב האותיות R&D אינו משקף את מטרת החברה אלא אם כן תוסיף מתחתיו תיאור קטן (במקום האובייקט ) .

-במקום רקע לבן תיישם רקע בגווני מים .

אצלנו, למעט התקנה אופציונאלית בתשלום, אין עלויות נפרדות או עלויות מוסוות. הכל כלול במחיר שאתה רואה, כולל הסננים ומפחיתי לחץ. אפילו הייעוץ ובדיקת המים הראשונית הם בח-י-נ-ם ! ! !

הניסוח כאן מעט בעייתי בעיניי + סימני הקריאה לא לעיניין -אתה לא בסטיונר.

כפי שאתה מבין הבעיה שלי היא רק בראשית העמוד ,השאר עובר.

המון בהצלחה!

Gn'f'R

פורסם

מה הקשר של התותים? אם כבר תשים אבטיח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

באמת כל הכבוד על הרצון ללמוד ולהשתפר..

בתור אחד שמתעסק בתחום אני מצטרף לקודמיי שאמרו בקיצור: חובבני.

איפה מתחילה הטעות? בלייבסיטי. אל תבנה אתרים דרכם, אלא אם אתה רוצה אתר של אינסטלטור שכונתי.. :roll:

לדעתי עדיף פשוט עיצוב מחדש של כל האתר + עבודה רצינית על אופטימיזציית האתר (להפוך אתר לאיכותי, קריא, וכזה שגוגל מאוד אוהב).

הצעד הראשון והמתבקש הוא מעבר למערכת וורדפרס והטעמת תבנית עיצוב מכובדת ומקצועיות יותר.

אחר כך כבר תלוי אם אתה רוצה להשקיע ולעשות שינויים על האתר בעצמך (צריך ללמוד לא מעט בשביל זה),

או לתת לחברת בניית וקידום אתרים לעשות לך את העבודה.

אם אתה רוצה עוד טיפים כלליים - דבר איתי בפרטי.

בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה 8)

פורסם

איפה מתחילה הטעות? בלייבסיטי. אל תבנה אתרים דרכם, אלא אם אתה רוצה אתר של אינסטלטור שכונתי.. :roll:

לא מסכים איתך, אפשר להגיע לתוצאות די יפות דרך לייב סיטי,

יש להם שם אחלה פריסטים ואחלה דוגמאות לאתרים שרצים כבר.

פשוט צריך לעשות זאת נכון בעזרתו של גרפיקאי שיוכל לעצב את האתר דרך הכלים שלהם.

דוגמא לאתר שלנו שנבנה עם לייב סיטי, אתר פשוט ונקי אבל מעביר את המסר שאנחנו רוצים:

http://www.kreios.co.il

פורסם
הכי כנה בעולם?

השימוש בפונט אריאל מראה על משהו זול ולא מושקע,

השימוש בפונט אריאל הוא מצוין כי זהו פונט ללא תגים שנועד לקריאה ממסכי מחשב בלי לגרום לריצוד וכאבי עיניים. חשוב להשתמש בפונטים מסוג הנ"ל באתרי אינטרנט אם לא רוצים לעצבן את הלקוחות.

וכן, שווה להעסיק מעצב ולו רק בשביל הלוק המקצועי. הרושם הראשוני (שנוצר ב-8 השניות הראשונות אגב, וזה נבדק) הוא משמעותי מאוד וכנראה חלק לא מבוטל מהלקוחות יפגשו בעסק לראשונה דרך הרשת.

פורסם

תודה חברים. סיכול ממוקד אפילו עדיף על לקטול.

אני רוצה לדעת רק מה רע. מה טוב אני יודע, או חושב שאני יודע, וזה לא עוזר לי...

אשמח לשמוע עוד הערות והארות.

ותודה למחמאות שקיבלתי מכם.

תודה ענקית גם להצעות העזרה השונות.

כל הרשימה הארוכה שציינתם פה נכנסת לרשימת "לטיפול מיידית", וחלק מהדברים שציינתם אכן לא היה לי מושג קלוש שהם בעייה (למשל, !!!...), ויטופלו בהקדם האפשרי. חלק יהוו קצת יותר בעייה... הקטע של "THE הודעה" הוא באג כלשהו של לייבסיטי אני חושב...

המון תודות.

אני מאד מעריך את עזרתכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
השימוש בפונט אריאל הוא מצוין כי זהו פונט ללא תגים שנועד לקריאה ממסכי מחשב בלי לגרום לריצוד וכאבי עיניים.

לא יודע לגבי קריאה ממסכי מחשב אבל בעולם הוידאו והטלוויזיה, השימוש בפונט הזה לא קיים

ואם כן, זה מעיד על משהו זול או חובבני.

פורסם
שכחתי לציין כי חשבתי שזה ברור מאליו...אבל כמובן שהעזרה שלי מוצעת לך רק תגיד !

זו התגובה שהכי אהבתי.

בתור בעל מקצוע שפתח עסק בעבר, כל עזרה שמגיע מחברים (אפילו ווירטואלים) ולא מעסקנים מבורכת!!!

פורסם

אם תרצה עזרה עם תקנים והסברים על איכות מים אז בשמחה.

בעיצוב אל תבנה עליי אם אתה רוצה תוצאה יותר טובה ממה שיש לך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא יודע לגבי קריאה ממסכי מחשב אבל בעולם הוידאו והטלוויזיה, השימוש בפונט הזה לא קיים

ואם כן, זה מעיד על משהו זול או חובבני.

מה ההעדפה שלך בעצם?

• תוכן חדש...