Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילא, היבואן, מתנהג בחזירות, תרדו עליו כמה שאתם רוצים.

המכוניות, לעומת זאת, לפחות אלו שאני מכיר (9, 11, אקספרס, 19, מגאן ומגאן II לאורך יותר מ- 20 שנים, לעיתים 2 בו זמנית) שאני היכרתי מקרוב הן מכוניות מצויינות, והרבה יותר בזכות מחירן הנמוך כמשומשות.

אז בבקשה... אה? ואל תתחילו לספר לי על המכוניות שלכם שבילו במוסך כל הזמן - גם קורולות בילו במוסך, גם סוברואים, גם במזדות צריך להחליף סלילי הצתה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מציע למי שלא קיבל שרות טוב מקרסו, לכתוב לפניות הציבור של מרכז רנו בצרפת. זה מתוך הנחה שחברת רנו כן רוצה לעזור לאספני רנו ישנות ומעונינת שמכוניות שלה מכל הזמנים יסעו לראווה על הכבישים.

Renault s.a.s.

Service Relation Client

FR EQV ARC 1 05

13/15, quai Alphonse Le Gallo

92100 Boulogne-Billancourt cedex - France

Tel. 0810 40 50 60

[email protected]

או בדף הקשר

פורסם

המכוניות, לעומת זאת, לפחות אלו שאני מכיר (9, 11, אקספרס, 19, מגאן ומגאן II לאורך יותר מ- 20 שנים, לעיתים 2 בו זמנית) שאני היכרתי מקרוב הן מכוניות מצויינות, והרבה יותר בזכות מחירן הנמוך כמשומשות.

אז בבקשה... אה? ואל תתחילו לספר לי על המכוניות שלכם שבילו במוסך כל הזמן - גם קורולות בילו במוסך, גם סוברואים, גם במזדות צריך להחליף סלילי הצתה...

מחירן הנמוך בשוק נובע מין הסתם מהשם הרע שיצא להן.

ארז רונן

פורסם

בני

למה ציפית ? כשקניתי את הרנו 4 שלי

פניתי אליהם לקבל עזרה בחלקים

אן קול ואן עונה

הבנתי שחבל על המאמץ

הסתדרתי לבד

פורסם

בני שלום!

אני מתפלא עליך

רנו, קרסו היא לא חברה

רנו חוץ מישיבה והנדסת אנוש היא אני בדרך כלל אוהבת לראות מוסך

דרך אגב אים תחליט לטפל רק במכוניות רנו תהיה לך ים של עבודה.(רוצה שותף)

לילה טוב.

קוביצ

פורסם

לא מעוניין להיכנס בשיחה לרמת האמינות הזוועתית של רנו, המחירים המופקעים במוסכים וכתוצאה מכך ירידת ערך אסטרונומית.

לכן אני לא ממליץ שכל המכרים שלי שלא להתקרב למותג הזה שאגב עושה עוול גדול מאוד למותג ניסן היפני שהוא דווקא מעולה אבל השיוך לרנו עושה לו רק רע.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום חברים.

ברשותכם, שתי הערות.

ההשתלחויות הרבות בשרשור זה כנגד קרסו/רנו, אינן שייכות לנושא שבגינו נפתח השירשור,

כנ"ל גם הכניסה לתחתוניו ולהשתכרותו של אדם פרטי זה או אחר,

מאידך, לפחות חלק מהתגובות נגועות בחשש להוצאת לשון הרע.

אני מציע להימנע מהתלהמות מיותרת, מה גם שאינה שייכת כלל לפורום אספנות.

קרסו אינה היחידה שאינה ששה (בלשון המעטה) לתרום לנושא שלנו את עזרתה.

נתקלתי בעבר בהימנעות (ואף יחס מגעיל) כאשר פניתי בבקשת עזרה לחברה אחרת,

מה גם שאותה חברה השתמשה זמן קצר קודם לכן ברכב שלי באירוע גדול שעשתה,

ומנכ"ל החברה עצר ליד הרכב, התפעל ושוחח איתי.

כנראה ששיחה זה דבר אחד - עזרה היא דבר אחר...

ויתכן שהאמת הפוגעת מכל היא,

שאנחנו באמת כה חריגים,

עד שנדמה לנו שה"גרוטאות" שלנו הן גג העולם,

ואולם מרבית החברה סבורה אחרת.

שבת שלום,

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
התשובה מיד חזרה בסיגנון הזה רציתה רכב אספנות לא?

שלום חברים.

ויתכן שהאמת הפוגעת מכל היא,

שאנחנו באמת כה חריגים,

עד שנדמה לנו שה"גרוטאות" שלנו הן גג העולם,

ואולם מרבית החברה סבורה אחרת.

קהילת האספנים היא הקהילה הכי פגיעה וסובלת שיש.

כל כך קל להרוס את החיים לאספן, מספיק לעשות לו סימן קטן על האוטו כדי לשתק אותו ולהוציא אותו מדעתו, אתה יכול להשקיע ימים וחודשים רק כדי שהכל ילך לפח בשניה בגלל רוע של מישהו אחר.

לאנשים אין שום בעיה לפתוח על הרכבים שלנו דלתות בידיעה שזה ישאיר סימן, להטיף לנו מוסר שהאוטו מפריע ברחוב רק בגלל שהעזת לפתוח את מכסה המנוע ולהחליף משהו, לשרוט אותו מצרות עין.

אבל מה, אחר כך, להגיע עם הילד לתצוגת רכבי אספנות ולהגיד לילד "כזה היה לסבא", "איזה יופי, בוא אני אצלם אותך ליד הרכב שיהיה לך למזכרת", "אפשר לשבת ברכב?" וכו'.

הסטירה הרבה יותר מצלצלת כשזה בא מגוף גדול שאמור להוות מן סוג של "אבא ואמא" בשביל האוטו.

רק מי שבאמת אוהב את התחום הזה ידע להעריך אותנו, כל השאר בזים לנו, או מצרות עין או מסיבות שונות ומוזרות אחרות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלום

אני ראיתי את מה שקרה לבני הספל מתאים לקרסו אבל לפחות אצלו ניסו איך שהוא להקטין את הנזק . חשבו אולי הפרייר יתרצה ויקנה אותו ולא הלך, 12 נק' לבני.

אני הגבתי גם שם מענין איפה "מנהל מח' שרות ארצית" אכשו אולי הוא לא יודע שגם ברכבי אספנות הבטן מלאה מקרסו!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3419482&posted=1#post3419482

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואני דווקא רוצה לשבח את חברת סמל"ת , רציתי לשנות חתך לצמיגים של הגולייטה 1978 במכון הדרום לא הופיע בכלל הדגם,פניתי לסמל"ת והם שלחו לי מכתב המאפשר לי להתקין את החתך שביקשתי. אותו הסיפור חזר על עצמו כששיפצתי את הסוד 1978 וגם במקרה הזה קיבלתי מהר מאוד מכתב המאפשר לי להתקין צמיגים השונים במידה ועל כך מגיע להם את כל ההערכה הראויה.

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

בברכה בני ל

שלום.

צר לי שככה קרה..בכל אופן מניסיוני האישי היה עדיף לגשת למוסך מורשה רנו כלשהו ובפסיכולוגיה הפוכה להשיג את הנתון.

לי קרה דבר דומה אמנם פחות מסובך,קניתי רכב מגוף שנתן שירותים למשרד הביטחון.

וכשביקשתי את ההיסטורייה נעניתי ב"מצטער אסור לי" מכיוון שהרכב היה כפוף לשירותי הביטחון...אני צלצלתי אחרי מאבקים ובפסיכולוגיה הפוכה השגתי את מה שרציתי.אחרת לא הייתי יכול למכור את הרכב עם ההיסטוריה...אורן.

בהצלחה חבר.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

יש יבואנים שמבינים את המשמעות של רכב אספנות, יש יבואנים שאצלם עובדים אנשים שמבינים את המשמעות של רכבי אספנות, יש יבואנים שלאנשים שעובדים אצלם במחלקה הטכנית פשוט לא איכפת לעזור והם אפילו שמחים לעזור, ויש יבואנים (וקרסו הוא אחד מהם) שבתור מדיניות השירות אצלם משמעותו "מניעת שירות" ואנשי השירות שלהם נמדדים ומתוגמלים על מניעת שירות ולא על שירות.. הם לא היחידים, אבל בהחלט מככבים.

האם זה צריך להיות שיקול בבחירת רכב אספנות? אולי.

עצתי לבני - פנה למחלקת השירות של היצרן. לדעתי תקבל מהם תשובה. העולם היום קטן. הכל במרחק אימייל.

אסף.

פורסם

גם UMI

בקשתי אישור לשינוי גודל צמיג.

אחרי מספר פקסים וטלפונים ללא מענה ,הרמתי ידים ונשארתי עם הישן

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בני שלום,

שמי רועי שחורי ואני מנהל שיווק בחברת קרסו.

אשמח מאוד אם תיצור עימי קשר לטלפון 08-8631527 או לתיבת האימייל:roysc @ Carasso.co.il

אני מודה לך וממתין לשוחח עמך.

בברכה,

רועי שחורי

• תוכן חדש...