Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קטע, שבמקביל לשרשור הנוכחי, גם בני הספל פתח שרשור תלונה על קרסו... (פורום כללי)

העיקר שרנו לא רואה מוסך...(היא לא רואה את הדרך החוצה מהמוסך :wink:)

אחלה יום

סיגל

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא רואה אמירה של 2 או 3 משפטים כעבודה . לא תשכנע אותי אחרת.

בר רפאלי לא אומרת אפילו מלה אחת, ומקבלת יותר כסף :lol:.

לא רוצה לשכנע אותך. חאלאס.

:turn-l:
פורסם
בר רפאלי לא אומרת אפילו מלה אחת, ומקבלת יותר כסף :lol:.

לא רוצה לשכנע אותך. חאלאס.

+++++1

''רנו קנית - על הכסף בכית ''

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

גם לעמוד עם 10 ק"ג של מלט על הגב במשך שעה זו לא עבודה. כי עבודה היא כוח כפול דרך.

אז אולי אתה לא מעריך את העבודה של מר רוזנבלום, אבל בין היתר זה מקצועו (ואיני מכיר אותו כלל). אבל הוא לא אמר "שני משפטים". זה מה שאה ראית. הוא עבד ימים רבים, כדי ש"שני המשפטים" יצאו איך שרצו. (קח בחשבון גם שאם הוא קיבל רנו, אז אולי הוא לא עשה עיסקה כל כך טובה עם השכר שלו.... :-()

יש כאלה שרק מצלמים אותם והם מקבלים על זה כסף. יש כאלה שמקבלים הרבה כסף רק בשביל לעמוד עם ה 2 מטר שלהם בפתח מועדון ולעשות רושם.

כדאי להתרכז באספנות ובשרותי יבואן, ולא בפרנסה של אנשים אחרים.

פורסם

אל תהיה מגוחך, הוא לא קיבל את הקמפיין כדי להגיד שני משפטים אלא בגלל שהוא עידו רוזנבלום, כוכב טלוויזיה בפריים טיים ובעלה של יונית לוי . על זה משלמים לו, לא על משפט דבילי כזה או אחר שהוא אומר. בינינו, עדיף לשלם כסף מלא ולא לקבל רנו חינם או את יונית הקרחונית

פורסם

לאחר פרסומים רבים של חברי הפורום על יבואן קרסו, עלה לי רעיון קטן שאשמח לשמוע את דעתכם.

אין ספק שהפרסומים הם קשים לעיכול,ומבחינתי הדוגמה הקשה ביותר זה בפוסט הזה.

בנאדם רציני משקיע במיטב כספו וזמנו כדי לשפץ רכב אספנות מכובד של היבואן.

כמובן שמקבל תשובה של "רצית רכב אפסנות לא?" או משהו כזה בסיגנון.

אישית אני הייתי משתולל, ומסיבה מאוד פשוטה זה שכשאשר -umi רצתה לחגוג לדגם הקורבט 60 שנה

היבואן הביא לאולמות התצוגה מבחר דגמי קורבט מכל השנים.(חברי הפורום אף השתתפו)

אז כשאשר היבואן קרסו יחשוב על אפשרות כזאת הוא זה שישאר לבד ללא רכב אחד.

בעקבות זה עלה לי הרעיון לשלוח אימייל מפורט למנכ"ל קרסו מר איציק וייץ כדי לעדכן אותו טוב טוב על הדעה של הלקוחות ועל ה"עזרה" שלהם בתור יבואן רשמי.

כמובן גם לצרף קישורים רלוונטים של לקוחות קיימים/פוטנציאלים/מבקשי עזרה כאלה ואחרים.

פורסם

יכול להיות רעיון טוב

אבל בכל זאת לא צריך אפילו לכתוב מכתב ולא להתאמץ הרבה

סה"כ לשלוח לו כמה קישורים לשרשורים פה בפורום ואם הוא ירצה הוא יבין את פני הדברים

פורסם

צריך לעשות למקרה הזה אסקלציה!

לא ייתכן שיחס מחפיר ומזלזל מצד היבואניים ישאר ללא תגובה.

אין שום הצדקה לקנות ולעשות עסקים עם חברה\יבואן שכזה.

ממליץ לך לפנות לעיתונות, אפילו לרדיו ולהוציא לאור את האמת המכוערת.

גם מועדון ה 5 יכול לעשות משהו בנידון, כמו מכתב ועצומה, ולתת נפח למקרה הזה.

אולי בצורה כזו יבואנים אחרים יעריכו ויתנו קצת יותר כבוד ועזרה לנו בעלי הרכבים.

פורסם

דווקא יש בפורום נציג של קרסו.

איני יודע אם הוא צופה בפורום אספנות, אבל אולי כדאי שמישהו "יעיר" אותו, שיקרא את השרשור הזה.

עריכה - ראיתי את השרשור של בני הספל בנוגע לשרות. אני מקווה שנציג קרסו יוכל להתייחס גם כאן.

alfa 156 2.5.

פורסם

כשהייתי זקוק לחלפים, הן קוסמטיים והן מכאניים, קיבלתי ממאיר, יבואני וולבו והונדה יחס מצויין והרבה תשומת לב.

סה"כ פיסת ההיסטוריה הנוסעת הזו שייכת גם להם.

הם יבאו אותה ונתנו לה שרות כשהיתה חדשה.

אבל מצד שני עלינו לזכור שיבוא מכוניות הוא עסק מסחרי, ואף אחד לא חי מלסייע לתימהונים שרוצים להחיות מהעבר הרחוק שלהם.

כל יבואן וגישתו הוא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

....

אבל מצד שני עלינו לזכור שיבוא מכוניות הוא עסק מסחרי, ואף אחד לא חי מלסייע לתימהונים שרוצים להחיות מהעבר הרחוק שלהם.

כל יבואן וגישתו הוא.

זהו בדיוק,

נראה לך שמשהו שסובל מיחס כזה יתקרב בעתיד לסוכנות של רנו / ניסאן / אינפיניטי ?

שלא לדבר על הפרסום השלילי שגורם אחד כזה (שבד"כ גם נחשב בסביבתו כ"מבין במכוניות" וכולם מתייעצים איתו לגבי איזה רכב לקנות).

בקיצור לדעתי התנהגות לא כל כך חכמה...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

את הספיידר שלי רכשתי עם צמיגים השונים מהרשום ברישיון. במכון הרישוי (המוסמך לעשות זאת) היו מוכנים לשנות את המידה הרשומה למידה הקיימת אם אביא להם אסמכתא כלשהי ולאו דווקא מהיבואן.

ביקשתי מאחד מחברי הפורום ובאדיבותו שלח לי העתק מרישיון הספיידר שלו שם מופיעה מידת הצמיגים התואמת את אלו שברכבי. מכון הרישוי לקח את ההעתק,שינה במקום את הרישום ובא לציון גואל.

במכוני הרישוי יש בד"כ ספרי אוטודאטה ולפעמים מצויינים בהם מספר מידות האפשריות לדגם כזה או אחר,מכון הרישוי מצלם את הדף כאסמכתא ודי בכך (במכון אליו אני הגעתי לא היה אזכור לפיאט 124 ספיידר באוטודאטה אצלם...).

האמור לעיל נכון ללפני כ-5 שנים,אם לא שונו הנהלים אז אולי אפשר לחסוך תחנונים ליבואנים סרבנים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...