Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-P

ה״פרוייקט" הבא שהחלטתי לנסות לעבוד עליו הוא מצלמת רוורס שפועלת על פי מפסק on off פשוט וזול..

הבעיה כרגע היא שאני לא בטוח באיך לחבר את המפסק כך שלא יווצר קצר אשר יגרום לזליגת מתח בעת הכיבוי..

ושאלה נוספת, האם מסך בגודל 4.3 יספיק לראות טובה? ברכב יש לי 2 מסכי 7 אינץ אבל אני לא רוצה לקבע אחד מהם לפחות בשביל לא למשוך עיניים באוטו... אחפש פתרון אולי לקבע ולהסתיר את ה7 אינץ אבל בעלי הנסיון עם מסך 4.3 אינץ... האם זה יספיק?

JL Audio

פורסם

מפסק פשוט לא יעשה בעיות, כמו שאמרת זה ON-OFF לא אמורה להיות איזה שהיא בעיה (אלא אם אתה מסתכל על זה מבחינה אקדמאית שאז יהיה מה שנקרא תופעת מעבר - אבל אין לך ממה לדאוג בכלל

את הפלוס תחבר למקור המתח דרך הכפתור , מה שכן אפשר לעשות וזה גם יותר מגניב זה להפעיל את המצלמה מתי שאתה משלב לרוורס

SCANSPEAK

פורסם

תפעיל בשילוב מרוורס

קח מתח מהמנורת רוורס (זה 12v)

חבר למצלמה

ולאחר מכן תריץ כבל נוסף מהמנורת רוורס של ה+ לקדימה למסך שיתן גם לו וידלק אוטומטית..

הרכבתי לא מעט כאלה..

באוטו שלי היתה מצלמה רוורס שהתחברה לרדיו דיסק dvd והמתח שבא מהמנורת רוורס קדימה התחבר לרדיו דיסק בחיבור היעודי לו

בהצלחה..

פורסם

אבל יש לי עוד שימוש למסך מעבר למצלמת רוורס...

שמתי לב שבחיבורים שלו יש פלוס מינוס וכאבל כחול... מה עושה הכאבל הכחול?

JL Audio

פורסם

בגדול הרימוט נותן אות להדלקת המכשיר, אבל הכי טוב זה פשוט להוריד USER MANUAL של המכשיר מהרשת ולראות בדיוק מה זה כל חוט ולאן הוא מתחבר

SCANSPEAK

פורסם

יש 3 חוטים, אדום שחור וכחול.. האם הוא משמש לעבור לערוץ השני של המסך בעת קבלת מתח? (תהייה)

בקשר לuser manual אני אבדוק כשאגיע הביתה כרגע אני באייפון וזה פחות נוח... אז חשבתי לנסות איתכם

JL Audio

פורסם

לפי התמונה , החוט הכחול הוא שליטה (רימוט) , מחברים אות למקור שעל פי יידלק המסך במקרה שלך (שאתה משום מה רוצה להשתמש בכפתור אז אתה צריך

אדום- פלוס

שחור - מינוס

כחול כפתור ומהפין השני בכפתור לפלוס -ככה זה יידלך כשתלחץ על הכפתור

SCANSPEAK

פורסם

למה אתה צריך מפסק? עם תחבר חוט כחול למנורת רוורס, אז מסך יעבור לערוץ של מצלמת רוורס כאשר תשלב הילוך רוורס. גם עם אתה צופה בסרט בערוץ השני אז זה יעבור לערוץ של מצלמה. ונראה לי גם כאשר מסך מכובה ואתה משלב רוורס אז מסך מופעל. רק מה, צריך לחבר במצלמה את הפלוס שלה לאותו חוט של מנורת הרוורס כמו שחיברתה אותו לחוט כחול של מסך.

• תוכן חדש...