Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל בחיים יחסי. אשמח אם תעזור לי למצוא משהו יותר טוב באותו טווח מחירים. כל מותג יתקבל בברכה.

ידניות בלבד שאני חושב עליהן כרגע:

אודי A1.

קורסה OPC

שירוקו.

ובמעט יותר כסף קליאו ספורט.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם או בלי קשר לדיון, הנה עוד קצת ביקורות שמצאתי בהתייחס ללאון FR מתוחת הפנים, שוב! לא העגלה בלי סוס כפי שרבים מידיי בארץ מנסים להתייחס אליה.

http://uk.cars.yahoo.com/news/seat-leon-fr-vs-volkswagen-062031306.html

http://www.pistonheads.com/doc.asp?c=52&i=25157

ועוד השוואה (הפעם באמת קצת מוזרה)

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/grouptests/274111/chrysler_delta_vs_seat_leon_fr.html

פורסם
ידניות בלבד שאני חושב עליהן כרגע:

אודי A1.

קורסה OPC

שירוקו.

ובמעט יותר כסף קליאו ספורט.

לא חוכמה סתם לזרוק מכוניות ידניות. האודי חלשה יותר משמעותית ואם כבר דיברנו על תמורה גרועה לכסף, לקנות A1 מקביל ללקנות ג'ולייטה כי אפשר לקנות איביזה FR בהרבה פחות כסף. לקורסה התייחסתי כבר, כל מה שאמרתי עליה רלוונטי גם לקליאו רק שהקליאו גם יקרה מאוד. כמכוניות נהיגה הן יותר טובות, בשאר פחות. השירוקו היא קטגוריה מעל. חשבתי עליה כשקניתי את המיטו בזמנו. היא יקרה יותר, המנוע שלה מפוקפק מאוד וביחד עם יבואן זוועה היא נפסלה. במחיר שלה אני מעדיף מיני קופר S.

emotion of motion

פורסם

למיטב ידיעתי לא מוכרים FR ידנית בארץ :evil:

מה מפוקפק במנוע של השירוקו?

ד.א, מיני קופר S עולה 55 אלף יותר מהשירוקו 160 הידנית...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מחיר קופר S אוט' ושירוקו 160 DSG זהה. ב"אוטו" לא מופיע מחיר לקופר S ידנית (או שפספסתי אותו) אבל הכיוון צריך להיות דומה. זאת שעולה יותר זו הוורקס, והיא ממש לא מתחרה לשירוקו (האמת, גם ה-S הרגילה לא משחקת אתה על אותו מגרש).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מוכרים איביזה FR ידנית בעולם כי אין כזאת.

חפש קצת, אפילו פה בפורום, על מנוע ה 1.4 שלהם ועם כמה שהביצועים ממנו טובים, יש יותר מידי אנשים שהמנוע הזה מת להם. אם היה יבואן נורמאלי שלוקח אחריות אז מילא, אפשר לקחת סיכון, עם צ'מפיון אין מצב. גם בלי שום קשר לזה, היחס שקיבלתי מהם היה זוועתי. אני גם מעדיף את הגולף GTI על השירוקו, למרות המראה.

לגבי המיני, אתה לא מעודכן, המחירים ירדו. קופר S אוטומטית עולה 180K.

emotion of motion

פורסם

איביזה FR ידנית קיימת בגירסת דיזל אך לא נמכרת בארץ. יש שטוענים כי היא הדגם המתנהג ביותר בליין האיביזה.

הלאון FR לדעתי נותנת תמורה מעולה במחיר המבצע הנוכחי, הידנית פשוט מציאה.

אם אתה רוצה ספורט הארד קור אז המיני ללא שום צל של ספק! הבעיה היחידה היא שלפי שמועות שהתגנבו לאוזניי, ניתן לסחוט ברנו הנחות יפות שמקרבות את מחיר המיני למחיר המגאן RS, ופה כבר יש למיני בעיה קשה.

פורסם
איביזה FR ידנית קיימת בגירסת דיזל אך לא נמכרת בארץ. יש שטוענים כי היא הדגם המתנהג ביותר בליין האיביזה.

זו לא אותה FR ובכל מקרה לא רלוונטי מה יש בחו"ל.

הלאון FR לדעתי נותנת תמורה מעולה במחיר המבצע הנוכחי, הידנית פשוט מציאה.

לא רוצה רכב משפחתי, אחרת הייתי קונה גולף GTI

אם אתה רוצה ספורט הארד קור אז המיני ללא שום צל של ספק! הבעיה היחידה היא שלפי שמועות שהתגנבו לאוזניי, ניתן לסחוט ברנו הנחות יפות שמקרבות את מחיר המיני למחיר המגאן RS, ופה כבר יש למיני בעיה קשה.

אתה רוצה להגיד לי שהם מוכרים את המגאן RS ב 180K? אם כן, אני קונה עכשיו. המיני היא בכלל לא הארד קור, לא בגרסא הרגילה.

benjah,

אני מחכה. אם המיטו כ"כ גרועה, מה עדיף במחיר שלה?

emotion of motion

פורסם

פונטו אבארט :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדקתי אותה כמובן, אבל היא דומה יותר מידי בהתנהגות למיטו שברשותי ואני מעדיף את העיצוב של המיטו בהרבה, במיוחד מבפנים. אם כבר אבארת' אז האחות הקטנה. הבעיה של שתיהן זו הבת דודה מאופל.

הנקודה שלי היא שמאוד אוהבים לקטול פה את המיטו, אבל בינתיים לא באה פה מתחרה ישירה באותו מחיר. המיני יקרה יותר, את ה DS3 לא מעוניינים למכור ולא מביאים אודי A1 חזקה יותר וגם כשיביאו היא בטח תעלה משמעותית יותר.

emotion of motion

פורסם

דווקא אני התרשמתי שהפונטו הרבה יותר מגובשת. המתלים של המיטו ממש הפריעו לי - הם לא נוחים ובנהיגה נמרצת הקופצנות מאד מפריעה, בפניה וגם בבלימה. עיצוב זה עניין של טעם - אני מעדיף את הפונטו.

האופל מאד מסקרנת, צריך לנסות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חי עם המתלים של המיטו כבר 3 שנים וגם יש לי ג'אנט 18". לא ממש מפריע לי. הבדל משמעותי זה המתלים של האבארת' 500.

emotion of motion

פורסם

עניין של העדפה אישית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שהם מוכרים את המגאן RS ב 180K? אם כן, אני קונה עכשיו. המיני היא בכלל לא הארד קור, לא בגרסא הרגילה.

benjah,

אני מחכה. אם המיטו כ"כ גרועה, מה עדיף במחיר שלה?

לא מוכרים ולא נעליים.

הצעתי להם 180K על RS מתצוגה שרשומה כבר כיד ראשונה על היבואן. תתפלא הם סרבו. אם תרצה ב-190K היא שלך.

תוכל לראות אותה בחלון באולם התצוגה בת"א.

ברמה שלך 150K האופציות הספורטיביות הידניות הכי טובות שלך זה ה-OPC והלאון FR.

• תוכן חדש...