Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן חיוך ענק (אבארט 500)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לאחר שחבר רכש אבארט 500. עומר התפנה לעשות איתי נסיעת התרשמות על האבארט 500C.

בקצרה רכב בטעם כמו של פעם, צליל מדהים, הגה ישיר, עיצוב שאני מת עליו בקיצור סיבוב קטן השאיר לי חיוך ענק והזכיר לי שוב שאני לא רווק ויש לי ילד אז לצערי הרכב לא רלוונטי כבר השבילי.

רועי מזל טוב על הרכב החדש...אני מחכה שהוא יגיע שאני יוכל לטעום ממנו כמה סיבובים.

עומר- כיף לראות שמי שאחראי על מותג כזה מלהיב אוהב את עבודתו ומבין עניין באבארט ומכוניות ספורטיביות בכלל, אתה עושה חן למותג ואני מאחל לך בהצלחה בהמשך הרמת התודעה של המותג המגניב הזה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בעזרת השם עוד שנתיים נוכל לקנות כזאת משומשת :roll:

יש לי בחדר דגם 1:18 של 500 אבארט :oops:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ניב אני מחזק את דבריך !

עומר בחור מיוחד, אולי מהזן היותר נדיר שקיים פה בארץ, עם תודעת שירות ואהבה למותג בצורה בלתי רגילה.

גם אני הייתי לפני רכישה של 500 אבארט והנושא ירד מהפרט עקב בעיות פרקטיות.

מדובר ברכב שמסוגל לספק כמויות כיף אדירות, משהו מסוג שונה, כזה חצוף, שובב, ישיר ובוטא. כיף !

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...