Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

生活

-אודי-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה את זה פעם באיזה פורום אחר, זה הגיע ל10 מיליון צפיות

כמה סינים מחפשים את המילה 生活 (חיים) בגוגל?

מנהלים, אם זה לא לעניין לדעתכם, תמחקו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כמה חודשים באיזה פורום אחר, מישהו פתח שרשור עם כותרת כמו כאן.

הפירוש של זה זה "חיים" בסינית.

תוך יום הצפיות של השרשור הזה הגיעו ל10 מיליון

אבל בשביל שמשהו כזה יקרה, צריך להגיב בשרשור שיהיה יחסית פעיל, בשביל המיקום של השרשור בגוגל:)

זה הגיע לרמה לא נורמאלית, כל פעם שהיית עושה ריפרש, היית רואה לפחות 20 צפיות חדשות (כשאני אומר ריפרש, אני מתכוון אחד אחרי השני)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אז כאילו מי שנכנס הם בעצם סינים שמחפשים בגוגל את המילה "חיים" ואז הם רואים שפת ג'יבריש בפורום מכוניות ישראלי?

Gn'f'R

פורסם

גם דרך להפיל אתר:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא הבנתי כ"כ את המטרה פה.. הרי גם ככה הסינים או וואטאבר שמחפשים את הערך הזה נניח ויגיעו לכאן לא יהיה להם ממש מה לעשות פה.

הדבר היחיד שזה יכול לגרום לו זה תנועה מיותרת על השרתים, מה שיגרום לאיטיות בשימושיות או לעלויות על התנועה המיותרת.. בתור מישהו שנהנה להיות חבר פורום לא הייתי רוצה שזה יקרה :roll:

פורסם

Do Not Want!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין לי מושג מה כתבת אבל שלושת התווים האחרונים יחד קצת מזכירים ציצים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

這不是一個問題,都知道他寫的東西,因為它有谷歌...

גם אני צ'ייני...

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אפשר גם להכניס את המילים רצח, אובמה, תאומים, בן לאדן, פיגועים גיהאד ואיסלם בתחתית כל הודעה ולגרום לרוב הרובוטים של סוכנויות ממשלתיות מסביב לעולם להתחיל לנטר את הטרד ו/או את הפורום... :-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...