Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. התבקשתי לברר עבור אבא + ביתו המתבגרת שחפצה לבקר את המופע שלהם הקיץ, איתרע מזלה ובדיוק בזמן שהותם בפריז גם הלהקה הזאת תופיע.

הבעיה היא שהלהקה תופיע במסגרת פסטיבל שיימשך 3 ימים, כלומר ביחד עם אומנים/להקות נוספות, כאשר ידוע רק היום שבו הם יופיעו. בטלפון של ספק הכרטיסים הישראלי, כפי שמופיע באינטרנט, לא ידעו להגיד שעה ולא ידעו להגיד אם ניתן בכלל להשיג כרטיסים למופע עצמו בלבד.

איך זה יכול להיות? לא יודעים מתי הלהקה תופיע? מה, הם בסטנד ביי כל היום?

האם הם מפספסים כאן משהו? האם יש כמה ספקי כרטיסים?

כיצד זה יתכן שלא ניתן להשיג כרטיסים למופע הספציפי שלהם בלבד, אלא רק לכל היום?

כיצד ניתן לדעת בעצם, שספק הכרטיסים מורשה לענין?

תודה רבה לעונים, זה באמת יעזור...

פורסם

הם מופיעים במסגרת של פסטיבל, זה דבר מאוד פופולרי באירופה ומלא להקות גדולות עושות את זה בחודשי הקיץ. אתה לא קונה כרטיס למופע בודד, אלא כרטיס יומי לפסטיבל (אם אפשר). אין שעות מסודרות כי כנראה זה עוד לא נסגר בין האמנים השונים, יתכן שאפילו הליין-אפ של מי שמופיע באותו יום לא סגור (הם אומרים את זה באתר).

http://www.rockenseine.com/en/pages/tickets/tickets-2012.php?rubrique=47&page=125

נראה לי שבזה מדובר. נראה לי שגרין דיי יפתחו את היום, לפי המיקום שלהם בטבלה, אבל אף אחד לא יכול באמת לדעת.

כרטיסים תקנו ישר מהאתר, ותדפיסו. לא צריך עוד מאעכרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

א. מגניב שהאבא לוקח את הילדה למופע רוק.

ב. גרינדיי היו אחת הלהקות האהובות עלי בילדות. מה שיפה זה שהם התבגרו ביחד איתי - היום אני פחות אוהב את החומרים הישנים שלהם והרבה יותר את החדשים...

ג. אפשר לקנות כרטיס יומי לפסטיבל בעלות סבירה יחסית. אני מניח שהלו"ז המדויק של ההופעות יתפרסם לקראת התאריך.

ד. אם הולכים ליום של גרינדיי אני ממליץ מאוד לראות גם את גראנדדי. גם הדאנדי וורהולס לא רעים.

ה. ב-24 יש את פלסבו שהם טובים מאוד, סיגור רוס שהם נהדרים אם היא אוהבת את הסגנון, ו-the shins שהם פשוט מעולים. ב-25 הבלאק קיז מומלצים וגם דאוס.

רוני

נ.ב. רועי - המיקום בטבלה הוא לא לפי הזמן אלא לפי ה"גודל" של המופע. גרינדיי הם ההיילייט של היום השלישי. בטח יהיו בשעה אמצעית בבמה המרכזית.

נ.נ.ב עכשיו עשיתם לי חשק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...