Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'מבו,ג'ימבורי,תקרא לזה איך שבא לך :lol:

יאו,ההזעקה של האוטו התחילה להזעיק...מי יתן ויקחו אותו לחלקי חילוף,אמן,מחירון מחירון,אני רוצה מחירון!

עריכה:

שיט,הוא עדיין שם,נשמתו תיהיה צרורה בצרור מפתחות.

פורסם

יאו,ההזעקה של האוטו התחילה להזעיק...מי יתן ויקחו אותו לחלקי חילוף,אמן,מחירון מחירון,אני רוצה מחירון!

עריכה:

וואי, הרגת אותי!!!

הערתי את הילד מרוב שצחקתי בקול רם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
איזה גברים יש לנו בפורום ! כאילו לכול אחד יש ג'מבו בין הרגלים.

מרק, תפסיק לדבר על בולבולים, כאילו אשכול שלם לא היה מספיק.

דורקי, עם המחירים של היום שקלתי לשים חגורת צניעות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האמת שכל החיים שלי תמיד משהו הפריע לי להביא בחורה הביתה.

בהתחלה הייתה זו אימא פולניה שלי...

לי דווקא היה סיפור משעשע עם סבתא פולניה, זו היתה התקופה שנפרדתי מחברה שלי לאחר 4 שנים וז**נתי להנאתי, לילה אחד סבתא שלי ישנה בחדר הסמוך לחדר שלי, אני עם בחורה שעבדה בהנהלה במכללה בה למדתי.

בבוקר קמתי וליוויתי את הבחורה למונית, אני חוזר הביתה וסבתא שלי יושבת בסלון עם ההורים שלי לשתות קפה, שלושתם מסתכלים עלי,ואז סבתא שלי יורה "עשית חיים אתמול, אה?".

"משתדלים,את יודעת...." עניתי בתקווה שפה הסתיימה השיחה.

אבל לא, אמא שלי "יצאה להגנתי", "בטח, למה שלא יהנה, היתה לו חברה המון זמן, עכשיו הוא חופשי", מכאן זה רק הלך והתדרדר לזה שאמא שלי סיפרה לה שאני באמת עושה חיים ומחליף בחורות כמו גרביים, ורק אבא שלי ישב מהצד והתמוגג מנחת...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
השקעת בדייט, ארוחה טובה וחיזורים - ולא יצא לך מזה "כלום"? :shock:

כבר לא משקיע בכלום, גם ככה לא יוצא מזה כלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לי דווקא היה סיפור משעשע עם סבתא פולניה, זו היתה התקופה שנפרדתי מחברה שלי לאחר 4 שנים וז**נתי להנאתי, לילה אחד סבתא שלי ישנה בחדר הסמוך לחדר שלי, אני עם בחורה שעבדה בהנהלה במכללה בה למדתי.

בבוקר קמתי וליוויתי את הבחורה למונית, אני חוזר הביתה וסבתא שלי יושבת בסלון עם ההורים שלי לשתות קפה, שלושתם מסתכלים עלי,ואז סבתא שלי יורה "עשית חיים אתמול, אה?".

"משתדלים,את יודעת...." עניתי בתקווה שפה הסתיימה השיחה.

אבל לא, אמא שלי "יצאה להגנתי", "בטח, למה שלא יהנה, היתה לו חברה המון זמן, עכשיו הוא חופשי", מכאן זה רק הלך והתדרדר לזה שאמא שלי סיפרה לה שאני באמת עושה חיים ומחליף בחורות כמו גרביים, ורק אבא שלי ישב מהצד והתמוגג מנחת...

:lol:

לא ממזמן הגיעה אלי בחורה הביתה, הדבר הראשון שאבא שלי שאל :"נו, קיבלת קינוח אתמול?"

וכשעניתי "כן", התברר שהנושא באמת הדאיג אותו "וואו איזה מזל,חשבתי שאתה רחוק מכל הנושא".

ואמא שלי רופאת נשים, "תברר באיזה גלולות היא משתמשת, אני אוכל להביא לה בחינם".

למי שתהה, זו בחורה שאני יוצא איתה לאחרונה. סתם לא הייתי מביא אלי בחורות הביתה.

בשביל זה יש את המושב האחורי ברכב :lol:

אומנם לא הכי נוח בעולם, אבל עושה את העבודה :lol:

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

כל מי שמדבר על מושב אחורי- סימן שאין לכם C5. בעוונותי הזדמן לי לקחת מישהי לדייט באוטו של סבתא, והמושב הקדמי מרווח כמו מיטה חמישה כוכבים. בעיקר כשאפשר להוציא גפיים מהחלונות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

במושב הקידמי אין אצלי מקום בכלל (323BG) וגם הידית הילוכים....

מה שכן, הכיסויים בהחלט דרשו החלפה לאחר מכן :oops:

פורסם

כל מקום שתתארו עדיף מהבית של ההורים !

בגיל 20 עזבתי את בית הוריי בבושה לאחר שאימא נכנסה לחדר של עבדכם הנאמן בלי לדפוק על הדלת והייתה עדה למחזה בנה האהוב "משתולל" וחברתו בתנוחה לא מיסיונרית... :|

Gn'f'R

פורסם

עריכה:

חזק !:roflmao:

Gn'f'R

פורסם
כל מקום שתתארו עדיף מהבית של ההורים !

בגיל 20 עזבתי את בית הוריי בבושה לאחר שאימא נכנסה לחדר של עבדכם הנאמן בלי לדפוק על הדלת והייתה עדה למחזה בנה האהוב "משתולל" וחברתו בתנוחה לא מיסיונרית... :|

אבויי לבושה, תנוחה לא מסיונרית! :-D (בצחוק כן?8) )

פורסם
במושב הקידמי אין אצלי מקום בכלל (323BG) וגם הידית הילוכים....

מה שכן, הכיסויים בהחלט דרשו החלפה לאחר מכן :oops:

לגבי מושב קדמי - אין על האלפא 145/6. כל הפאנל הקדמי בנוי כך, שבצד ימין הוא מאד שקוע ומרווח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...