Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין דאבל סאב cvr לבין l7 יחיד.

מה יישמע חזק וטוב יותר?

הדאבל בתיבה סגורה והL7 בפתוחה.

עומד להיות מוגבר על hifonics 1508d

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

דאבל CVR עושים הרבה רעש אין מה להגיד.

יצא לי לשמוע אותם בבתיבות עם פורטים מלבניים. אך אתה אומר שאם ויהיו לך אותם, הם יהיו בתיבות אטומות, את זה אישית לא ייצא לי לפגוש אז אני לא יכול לדעת בדיוק איך זה נשמע.

מה שכן, L7 בתיבה פתוחה גדולה, זו מכונת רעש שיכולה להיות בלתי נסבלת :twisted: .

פה דווקא הייתי הולך על הL7.

פורסם

יש לי כרגע את הזוג cvr בתיבה סגורה...באמת נשמעים חזק, יש לי אפשרות להחליף אותם ראש בראש בl7 בתיבה פתוחה.

אני אוהב באס חזק ודומיננטי.השאלה לאיזה שינויי לצפות?שמעתי פעם l7 אבל זה היה מזמן ואני לא ממש זוכר כדיי להשוות

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

עוד מישהו עם חוות דעת מעניינת????אני חושב על לעשות את ההחלפה היום....

פורסם

על מה אתה מתלבט.? תפגש עם הבחור ותבדוק

זה לחבר אותם בדיוק 2 דקות

אל תבוא במטרה להחליף אלא במטרה לבדוק.

אם אתה חושב שזה נשמע לך יותר טוב אז תלך על זה.

אגב על איזה מגבר אתה

מתכוון להגביר אותם.?

ומה התנגדות הסלילים של ה-CVRים שלך

ושל ה-L7 שאתה מתכנן להחליף.?

פורסם

בקשר למגבר- הייפוניקס 1508d שאמור להוציא 1500 ב1 אוהם

הcvr שניהם סלילים של 4 אוהם ככה שבחיבור מקבילי הם כל אחד בהתנגדות שתי אוהם וביחד שניהם במקביל זה יוצא 1 אוהם

והl7 שני סלילים של שני אוהם , ככה שאני יכול לחבר אותו ב1 אוהם אם שני הסלילים במקביל.

אני יודע שההייפוניקס אוליי מוצהר על הספק קצת מוגזם אבל אם הוא מוצהר על 1500 אני מעריך שהוא ייתן מספיק לl7 שהוא 750

פורסם

יש מצב,למרות שאני לא בטוח שזה יקרה...כל אחד ומה שהוא אוהב,אני יודע שאי אפשר ממש להשוות אבל היה לי דאבל סאב של רוקפורד p2 והחלפתי אותו באיזה הזדמנות שהייתה לי כי רציתי לקבל יותר באס...

תודה בכל מקרה על העזרה אחי,אם יש עוד מישהו,אני אשמח לקבל חוות דעת.

• תוכן חדש...