Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

1)אני מתלבט בין בחירת רדיו דיסק לרכב ואשמח לייעוץ (לאחר התייאשות מלמצוא 9887)

אני מתכנן לקנות מכשיר יד שניה באיכות גבוה .

לאחר סינון רב האופציות שעומדות לפני הן :

Eclipse CD5030usb

JVC KD-R900

Calrion dxz855mp

Alpine 9855

Kenwood KDCW7141U

pioneer deh-7250sd

clarion dxz786usb

Pioneer deph7900-BT/ub

Alpine cde103bt

eclips cd1200

העדפה שלי היא:1) שליטה באייפון .

2) איכות שמע וכיוונים ברמה גבוה מאוד .

3) פ'יצרים מעניינים כגון : BT , USB, AUX - לא אכפת לי להוסיף עוד מתאמים זולים (כ 10$ מ EBAY ) .

4) אופציה לעבודה אקטיבית .

2) הצורך בשליטה אקטיבית היא למקרה שארצה לעבוד עם מורל פיקולו (הגדולים) במקום MT22.

האם אוכל לעבוד עם הקרוס אובר של מורל הייבריד ולשמור על איכות גבוה .

3) ההתלבטות השניה שלי היא , האם להחליף W7 (מפלצת) בתמורה לשני זטקים (600RMS כל אחד) ?

הכוונה שלי לחסוך במקום בתא מטען (כן, זה חוסך! ) ועדיין להינות מסאונד איכותי ומעולה .

תודה לכל העוזרים ושבת שלום .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לפי דעתי,מכל הרשימה הזאת המכשיר שעושה את כל מה שאתה רוצה ובצורה טובה ואיכותית זה האקליפס 5030.

ה-XLS הוא אחלה סאב,שניים כאלה יעופו לך את הסכך.

בשיפוצים...

פורסם

גיל, אתה מדבר עם אינדיאני, אותו מעניין כמה הזעקות ברחוב הוא מפעיל :-P

ה5030 מכשיר טוב ואני גם מכיר את המוכר, אחלה בחור.

לפחות הפעם תעשה התקנה כמו שצריך :roll:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

שמעתי את הW7 והוא טרוריסט לא קטן, שני זטקים יעשו טרור גדול יותר במידה והוא יתן להם הגברה מתאימה עם מספיק חשמל.

אבל שוב, אנחנו מדברים על מישהו שאני מכיר (אםשר להגיד, האינדיאני ניתק קשר) והוא מחפש עוצמה והרבה ממנה.

אני רק מקווה שהזטקים לא ימסרו את נשמתם לבורא

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

היי אלון וגיל .

מה קורה אלון ?! איפה אתה ?!

בעיקרון לא אכפת לי שזה יהיה מעט יותר חלש , אני חושב שגם עם זה אני יכול להסתדר, גיל - כן אני מתכוון לשניים שיש אצל אלי, אני אעשה ניסוי לראות איך בדיוק שומעים .

האם האקליפס יכול לעבוד אקטיבית ? (אני לא חושב ) ...

למה דווקא הרדיו דיסק הזה ? מה עם הJVC ? הבחור טוען שמכשיר לא יורד בהרבה מה Eclipse 7100 , נשמע אופציה מעניינת .

מעבר לזה מה עם הטוויטרים?

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תתקשר תדע, אתה גם מוזמן לקפוץ לקפה ואני אעזור לך קצת יותר מהתכתבות בפורום, במיוחד לאור העובדה שאתה גר 3 דקות נסיעה.

פורסם

1.תחפש אקליפס 7200 MK2 יש כמה כאלו ביד שניה

לדעתי זה מה שאתה מחפש.

2.לא ,הפיקולו הוא טוויטר בהתנגדות 6 אום בניגוד ל-MT22 שהוא בהתנגדות 4 אום

זה יוריד לך את נקודת החיתוך בקרוס הפסיבי.

3.אני הייתי נשאר עם ה- W7 שלך.

הזיטקים מבוססי פירלס XXLS ,הם טובים אך לא בטוח שתתחבר אליהם.

פורסם

אז פשוט לקנות מגבר 2 ערוצים טוב וmt22 זה ישמע מעולה כמו תמיד ...

עכשיו לגבי הרדיו דיסק , אנשים מבקשים על האקליפס 2k זה לא ממש מה שאני רוצה להשקיע .

אני עכשיו פוזל לכיוון הjvc ואין לי מושג למה ...

עצות נוספות לנושא ללא עבודה אקטיבית ?

תודה לכולם !

יעקב

פורסם

למה - יש הסבר מעבר לבחירה ?

יעקב

• תוכן חדש...