Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון תוכנה ל-dsg 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי פה בפורום על העדכון הנ״ל (ואף יש שכינו אותו ׳ריקול׳). כשהתקשרתי למוסך אמרו לי לחכות לטיפול, וכשהתעקשתי ואמרתי שהטיפול יהיה בעוד חצי שנה בערך, אמרו לי שאפשר לתאם טיפול אבל אין בכך צורך ולא יורגש שום שינוי.

רציתי לשאול מה בעצם כולל העדכון הזה, ׳החלקה׳ נוחה יותר של ההילוכים? קיקים מהירים יותר? היעדר נקישות? - בקיצור, האם כדאי לעשות אותו? - יש לציין שהתיבה מעצבנת אותי רק לעיתים רחוקות. השינוי יהיה מוחשי?

פורסם

מצחיק, אני יושב כרגע במוסך מורשה צ'מפיון בתל אביב ומחכה לסיום של עדכון תוכנת מנוע אחרי טיפול קטן

וכששאלתי על עדכון לגיר (גם DSG7) החשמלאי אמר לי שאין עדכון לסיאט...

פורסם

הדבר המורגש ביותר לאחר עידכון התוכנה (סקודה יטי) זה בתחילת נסיעה ההרגשה הרבה יותר חלקה מלפני העדכון.

לא מרגיש משהו אחר אבל זו רק הרגשה שלי , נאמר פה כי אחרים מרגישים דברים נוספים אבל בשבילי זה מספיק טוב.

ובלי שום קשר אני מת על הגיר הזה חוויה שלא מרגישים בשום גיר אחר ! (אולי גם בגלל בטורבו).

יום טוב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לפי מוסך מורשה צ'מפיון "מורג" בנהריה, מדובר בריקול! לפחות לרכבי פולקסווגאן

עשיתי אתמול את עדכון התוכנה - אין שום הדבל בהרגשה

פורסם
תודה. אז מישהו יודע בוודאות אם יש עדכון גם לסיאט?

תכל׳ס, כדאי לעשות?

תתקשר למוסך מורשה ותשאל, תגיד ששמעת שבפולקסווגן מעדכנים ותגיד שאתה מעוניין גם לעדכן גרסא כי יש לך רעידות בתחילת נסיעה.

פורסם
תודה. אז מישהו יודע בוודאות אם יש עדכון גם לסיאט?

תכל׳ס, כדאי לעשות?

שוב, לפי מוסך מרכזי מורשה צ'מפיון , אין עדכון לסיאט עבור ה DSG7.

וריקול משמע שיש תקלה בטיחותית. לא בעיה בגיר.

פורסם

בתור בעלים של פולו TSI , הרגשתי את ההבדל תחילה ועשיתי כמה השוואות , ואילו הממצאים שגיליתי :

- המעבר להילוך D2 הוקדם משמעותית בכדי לתת מקום לנרחב יותר לD3

- ההחלפה הרבה יותר חלקה , הוא מעביר לD2 ללא היסוס בכל שיפוע של הרכב (שלא כמו בהילוכים אחרים, אם אתה נמצא בשיפוע רציני של הרכב ההילוך הראשון יעבור ב2.5 סל''ד ואילו בירידה הוא יעבור גם ב1.4 סל''ד)

- הרגישות ללחיצות מהירות בהילוך ראשון גברה , זאת אומרת שהרכב לא ממהר להחליף לD2 כאשר הוא מגלה אפילו רצון קטן לסחיטת דוושה.

- אני לא בטוח בכך , אבל יש מצב שאני מרגיש את כניסת הטורבו מאוחר יותר ורק בהילוכים מסוימים במהירות מסוימת.

• תוכן חדש...