Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים רציתי לישאול מה דעתכם אז כחה יש לי שני קומפוננטים של פוקל 165v15

זוג רמקולים של אינפיניטי 6832cf עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף המליצו לי על מגבר של hertz he 4 ואני מיתלבת בין מגבר של רוקפורד בטווח מחירים של הhertz אני ישמח להמלצות וקצת חוות דעת על המגבר של hertz לאומת הרוקפורד תודה רבה והמשך יום טוב וקצת פחות חם לכולם

פורסם

למה 2 מגברים האלו? מחיר? הרץ מגבר בסדר, לא יותר מזה, היי מותקן אצלי ברכב כמגבר זמני חודשים. חסר לו קצת מיד, אבל אם זה התקציב הוא בסדר גמור. אישית היתי ממליצ לחפש מגבר יד שניה באותו תקציב. ההבדל יהיה די גדול.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

ההרץ די איכותי ביחס למחיר שלו, והייתי מעדיף אותו על פני R3004, אם זה הרוקפורד המדובר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...