Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה מזגן פלזמה גולד 16, זה 1.25 כ"ס (12K BTU אם אני לא טועה). המזגן עושה רעש בלתי נסבל, כאילו שהמפוח תקוע קבוע על עוצמה מקסימלית (וזה על העוצמה הכי נמוכה, כמובן שאפשר להגביר וזה מחריש אוזניים). שמועות שהגיעו לאוזני מדבר ות על איזו קומבינה שטורנדו עשו בשביל להשאר עם דירוג אנרגטי נמוך על ידי הגברת עוצמת המפוח... בקיצור, תבדקו טוב כי אני מצטער על הרגע שהכנסתי את המזגן הזה הביתה.

אין שום בעיה במזגן, היה טכנאי והמזגן עובד כמו שעון.

למען ההגינות יאמר ששני מזגנים בהספק דומה מסדרת GOLD בני שנתיים+ שקטים להפליא ועושים עבודתם נאמנה. הבנתי שהבעיה במזגנים החדשים יותר. הנקודה היא שכדאי לכם לבדוק בעצמכם, אל תסמכו עלי ובטח שאל תסמכו על טורנדו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם מזגן "אלקו " המזגן תקין המאוורר רועש קצת ( גם אצלי הטכנאים אמרו כי זה רעש סביר ותקין :brickwall:)

התלוננתי בשרות לקוחות והגעתי למנהל המכירות בראשל"צ

המשך השירות היה מעולה , הוזמנתי לחברה , ובמחסני החברה חיברו שלוש יחידות פנימיות שונות לחשמל .

והן היו יותר שקטות - בחרתי את היחידה עם המאוורר השקט ביותר - והיא הותקנה בבית .

כך - שאפשר כי ביחידה פנימית אחת המאוורר ירעיש קצת יותר .

גש לחברה ובקש לשמוע עוד יחידות פנימיות של הדגם הנ"ל , ואולי זו לא בעיה מקיפה , ויש יחידות שקטות .

ואם לא - נסה להגיע להסדר ולהחליף את המזגן לדגם אחר - כי מאוורר רועש זה משגע בלילה במיוחד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אצלי יש משהו אחר עם המזגן של טורנדו - הוא עשוי חלקי פלסטיק שמתלבשים אחד על השני (נניח הכיסוי המרכזי הגדול שפותחים אותו בשביל לנקות את הפילטר). רק מה - הם לא סגורים בצורה אופטימלית אחד על השני, וכך בכל פעם שהמפוח מתחיל לעבוד יש רטט סופר-מעצבן שנובע משני חלקי פלסטיק שנוגעים אחד בשני. ניסיתי לשים מגבות נייר בתור חומר בידוד בכל מקום שבו פלסטיק נוגע בפלסטיק, ועדיין לא מצאתי את מקור הרעש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אצלי כששמים לחץ על המכסה הרעש מפסיק. הבעיה היא שהמזגן עילי וכואבת לי היד אחרי שאני עומד כמה דקות ולוחץ :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הויברציות הרטט בין חלקי הפלסטיק הם גם בעיה מציקה - לנסות להכניס בין הפלסטיקים רצועות דקות של ספוג .

כמו ספוג האטימה של החלונות והדלתות , הספוג מונע מגע ישיר ובולם סופג את הרטט ( לא גומי או נייר )

לפעמים ההתקנה בלחץ על הקיר , הקיר קצת עקום , גורמת ליחידה לעיוות קל הגורם אח"כ לרעשים מהפלסטיקים ,

לבדוק את אזור הפילטר/מסננן האויר .להוציא את המסנן ולבדוק אם הרעש עדיין קיים , להחזיר ולבדוק כי נכנס נכון ויציב .

לנסות להניח ספוג דק גם באזור האחורי אם יש מגע של פלסטיק עם הקיר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...