Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכאנית או חשמלית?

העברתי שטיפה זריזה לאוטו עם צינור מים, מאז הרכב לא שומר על טמפ' עבודה תקינה. הטמפ' עולה מעל התקין.

האם ישנו סיכוי שיש משאבה חשמלית והשטיפה איך שהוא פגעה בה? או שאולי בכלל הבעיה בתרמוסטט תקוע? שכן אין סרקולציה של המים, הם נשארים במיכל נוזל הקירור ללא שינוי.

הרכב הנו קסארה אקסלוסיב 2.0 בנזין 2002.

תודה.

פורסם

כשהמנוע בטמפרטורת עבודה גע בצינור העליון. אם חם הטרמוסטט תקין.

המשאבה היא צנטרפוגלית סטנדרטית מונעת ע"י רצועת הטיימינג.

בדוק גם אם המאוורר נכנס לפעולה.

פורסם

המאוורר פועל מצוין.

הצינור העליון? אתה מתכוון לצינור הדק שיוצא ממיכל המילוי לכיוון הרדיאטור? אם כן אז הוא לא חם.

עשיתי טיימינג לפני כחודשים, אני לא מצליח למצוא את הקבלה אם הוחלפה גם משאבת מים או לא, זיכרון של דג יש לי.

פורסם

זה כנראה מנוע של 406.

ואין שום קשר לשטיפה חיצונית שהעברת לאוטו אלא אם כן שטפת את המנוע ואז גרמת לקצר במאווררים.

האם בדקת אם חסר מים במנוע?

האם בדקת כשאתה מדליק מזגן המאווררים עובדים?

פורסם

הצינור העליון הכוונה לצינור העבה שמגיע מהמנוע לכיוון הרדיאטור. עם הנעת הרכב על מנוע קר הצינור הזה יהיה קר ורק לאחר מספר דקות של עבודה מתחיל להיתחמם שניפתח בעצם הטרמוסטט ומיים חמים מהמנוע עוברים דרכו לרדיאטור ואז מיתקררים וחוזרים דרך הצינור העבה התחתון למנוע שהם פושרים יותר. בדוק זאת וחזור עם מסקנות. כמו כן בדוק אם המאוורר מוציא אויר חם או קר שהוא עובד לכיוון המנוע.

פורסם

המאוור עובד עם ובלי מזגן פועל.

הצינור העבה חם, אבל כל שטח המנוע חם אז אני לא יודע אם זה ממים שיש\אין בתוכו.

מי קירור ממולאים במיכל עד הMAX. כשהרכב פועל לא נראית שום תנועה במיכל.

המאוורר מוציא אוויר חם, זה לפחות מה שאני מרגיש כי ביני לבינו יש רדיאטור.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...