Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול גילינו שהתחילה עונת היתושים,

הילד קם עם פנים נפוחות .

אשמח להמלצתכם למכשיר קוטל יתושים לא כימי ,

היה לנו פעם מנורה שאמורה לקטול אותם לא זוכר מאיזו פירמה אבל חוץ מלעשות אוירה של בית @#$ בבית הוא לא הועיל בהרבה .

אנא הושיעו :lol:

פורסם

במילה אחת מוסקיטו האיטלקי!

יקר אבל מחסל את כולם!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ניסינו גם מכשירים וגם תכשירים ... ולדעתי, תכשירים למריחה הרבה יותר אפקטיביים. היום הילדה לא מוכנה ללכת לישון בלי שנעביר עליה כמה גלגולים של סנומט רול-און, והוא בהחלט עוזר והבקבוק מחזיק המון זמן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש 2 דברים שאני מכיר והם לא כימיים:

1. המנורה הכחולה הזאת שהם נמשכים אליה ומתחשמלים בפנים- היא אפקטיבית רק בחושך. כשהאור בחדר דולק הם ימשיכו לעקוץ אתכם. יש לי כזו של kenwood והיא עושה עבודה טובה בלילה.

2. ראיתי אצל מישהו בבית מתקן חשמלי שמתחבר לשקע שאמור לעשות גלי קול שמרחיקים את היתושים. לא יצא לי לברר אם זה אפקטיבי.

פעם היה מתקן כזה עם טבליות שזכור לי שהיה עושה עבודה טובה, אבל זה משחרר חובר כימי לאויר ע"י חימום הטבלית שספוגה בחומר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ניסינו גם מכשירים וגם תכשירים ... ולדעתי, תכשירים למריחה הרבה יותר אפקטיביים. היום הילדה לא מוכנה ללכת לישון בלי שנעביר עליה כמה גלגולים של סנומט רול-און, והוא בהחלט עוזר והבקבוק מחזיק המון זמן.

הילד בן שנה וארבעה חודשים כך שאני לא רוצה למרוח עליו חומר כימי שיכול להיות שהוא יגע בזה ויכניס את היד לפה וגם מכשירים שמפיצים חומרים כימים אני לא ממש רוצה בסביבתו .

פורסם
הילד בן שנה וארבעה חודשים כך שאני לא רוצה למרוח עליו חומר כימי שיכול להיות שהוא יגע בזה ויכניס את היד לפה וגם מכשירים שמפיצים חומרים כימים אני לא ממש רוצה בסביבתו .

ילדים מתוקים נעקצים הכי הרבה!!

א. אתה יכול למרוח לו על פרקי הידיים והרגליים, איפה שהוא לא יכול להגיע עם היד. (לא על כף היד בעצמה אלא למעלה יותר.)

ב. אם הוא ישן עדיין במיטת תינוק, אני ממליץ מאוד על כילה. בד רשת כזה גדול שנפרס כמו אוהל על המיטה. יעיל מאוד, מניסיון אישי.

תבדקו שאתם קונים מספיק גדול שיכסה את כל המיטה בלי חורים.

חסרון: בתוך המיטה יהיה חם יחסית אז תלבישו את הילד קצת יותר קליל מאשר רגיל.

עוד עצת סבתא: תשתדלו לסגור חלונות בשעת השקיעה או קצת קודם לכן, מקובל שאז הם משוטטים הכי הרבה ונכנסים לבתים.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מאוד יעילים מכשירים עם נורות פלורוסנט שעובדים על בסיס חשמל. המכשירים הקטנים לא יעילים, אבל הגדולים שעולים כ150ש"ח עם שתי נורות של 9W כ"א עושים את העבודה יופי - 30 יתושים בלילה +. ממליץ על המכשיר של זק"'ש - ניתן למצוא בהום סנטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפנות לעיריה - לאתר את מוקדי הדגירה ולהשמידם.

וניאון נאצי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לך לחנות חשמל קנה מוסקיטו אורגינל .

יקר אבל משמיד אותם! עלה לי 350 שקל והוא גדול אבל מאז שהוא קיים כל הזמן שהוא בחשמל תמיד הוא הורג איזה מעופף.

כל הקטנים והסיניים לא שווים כלום היה לי והם בקושי הורגים..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...