Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו מסיבת רווית אלכוהול..

אני מטייל בחו"ל עם חבר בשעת לילה מאוחרת, לידנו נעצרת מונית בקול חריקת בלמים והנהג יוצא החוצה כמו אחוז אמוק, פותח את הדלת האחורית, מכניס את יד פנימה ומושך גוש שיער ארוך ובלונדיני.

מתוך גוש השערות והפרצוף של בחורה יפה המחובר אליו, נפלט שובל קיא ריחני על הכביש וכשזה מתסיים הנהג דוחף חזרה את גוש השיער לתוך הרכב וחוזר לקבינה לא לפני שמפטיר לכיווננו , עומדים עם פה פעור: I hate Saturday nights shifts

פורסם

אם אנחנו כבר בעניין- מישהו יודע איפה יש באיזור הרצליה/רמה"ש תחנת דלק עם שואב אבק פעיל?

לפני כמה שנים הייתי שואב בדרך ירושלים, בין הכניסה לנווה עמל לבין שביב. לא יודע מה קורה שם היום.

אצלי המצב הוא כמו בתמונה המצורפת (ולא, הבית שלי לא ורדרד עם פרחונים :sissies:)

1327446_700b.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רררררררררררררררררררררררררר

אין לי עם לשתף את הכאב הזה חוץ ממכם ,

בכל פעם שאני מנקה לאשתי את הרכב הספסל האחורי מזכיר

בית מטבחיים של ניסוי בחטיפים :evil:

אין לי כוח כבר לזה איך מרגילים את האשה והילדים שהרכב הוא לא פח נוסע

ברכב שלי וברכבי אספנות יש איסור מוחלט !

בכלל שם מחטאים את הידיים ורוקעים בנעליים לפני הכניסה :lol:

אני מוכן להתחלף איתך ולספוג אשפה מזדמנת , אני חולק רכב אחד עם אישתי וזה מה שאני מקבל בתמורה :

-מגבונים משומשים שהיא תוחבת לכל מיני פינות.

-עטיפות מסטיקים כנ"ל.

-כלי האיפור שלה (ליפסטיקים ,מסרק,סיכות שיער).

-מעבר לכך אני כל פעם צריך לכוון את כיסא הנהג החשמלי כל נסיעה מחדש.

-נעליים וג'קטים גם מצאו מקומם בארון הבגדים החדש.

-השבוע היא עשתה רוורס וחזרה עם פגוש משופצר הבייתה (בתחקור שעשיתי לה היא אמרה "חיישן הרוורס לא התריע!!" :shock:)

לפחות לך יש את הנישה שלך,למה אתה מכניס ראש בריא לאוטו חולה? אני מבין שאתה מרחם על הרכב אבל צר לי ידידי -זה מאוחר מידי הוא עמוק בשבי!

Gn'f'R

פורסם

יש בדיחה כזאת.

בבוקר שלאחר ליל הכלולות הבעל מגיע למיטה כשהאישה עוד ישנה, מעיר אותה עם ארוחת בוקר מפנקת ואומר לה, את רואה?, מהיום זה מה שאני רוצה כל יום בבוקר ליד המיטה.(בדיחה עצובה ושובניסטית).

בעניין הרכב זה מה שצריך לעשות, לנקות לה את הרכב פעם אחת בצורה יסודית, ולהודיע לה שככה הרכב צריך להראות כל הזמן, ולא משנה היכן מנקים אותו, ההסכם שלי עם אשתי שפעם בשבועיים היא לוקחת את הרכב לרחיצה ביום שישי.

פורסם
אני מוכן להתחלף איתך ולספוג אשפה מזדמנת , אני חולק רכב אחד עם אישתי וזה מה שאני מקבל בתמורה :

-מגבונים משומשים שהיא תוחבת לכל מיני פינות.

-עטיפות מסטיקים כנ"ל.

-כלי האיפור שלה (ליפסטיקים ,מסרק,סיכות שיער).

-מעבר לכך אני כל פעם צריך לכוון את כיסא הנהג החשמלי כל נסיעה מחדש.

-נעליים וג'קטים גם מצאו מקומם בארון הבגדים החדש.

-השבוע היא עשתה רוורס וחזרה עם פגוש משופצר הבייתה (בתחקור שעשיתי לה היא אמרה "חיישן הרוורס לא התריע!!" :shock:)

לפחות לך יש את הנישה שלך,למה אתה מכניס ראש בריא לאוטו חולה? אני מבין שאתה מרחם על הרכב אבל צר לי ידידי -זה מאוחר מידי הוא עמוק בשבי!

+1, קצת או הרבה חטיפים זה שום דבר וזה הפיך לגמרי!

יוצא לי לפעמים להכנס לכל מיני רכבים של אנשים שאני לא מבין איך הם שורדים שם דקה, סרחון נוראי של...אני לא יודע מה, ריח גוף איום ונורא, אולי סנדוויץ' בשרי שנשכח מהחפלה שערכו שקנו את הרכב או השד יודע ממתי, חומרים כימים שנזלו, אולי שאריות של אירועים פרוקטולגיים למיניהם ומי יודע ממה עוד.

בעל הרכב לא מרגיש זאת כנראה, אבל כל אחד אחר שאינו תתרן, פשוט לא יוכל להכנס לרכב.

• תוכן חדש...