Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת וולוו S70 \850

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאין כמעט מכוניות כמו ה 850 מטופלות היטב ועוד הדגם המודגש ,לכן אולי הייתי מעדיף את ה S70 כי דבר ראשון היא נראית יותר מודרנית ויותר חדשה בשנתון אז כנראה גם רוב התקלות שהייו ב 850 תוקנו (הרוב ),אז יהיו פחות .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה שאין כמעט מכוניות כמו ה 850 מטופלות היטב ועוד הדגם המודגש ,לכן אולי הייתי מעדיף את ה S70 כי דבר ראשון היא נראית יותר מודרנית ויותר חדשה בשנתון אז כנראה גם רוב התקלות שהייו ב 850 תוקנו (הרוב ),אז יהיו פחות .

אני טוען שהס70 יותר בעיתית.

פורסם

מעניין ,אולי בגלל שהוסיפו שם כל מיני דברים חדשים שנדפקים חח ,טוב קורה

תגיד הבנתי שבאמת יש בעיות בצמות ב 850 ?הבנתי שהיא מתייבשת וזה סיפור להחליף ?

פורסם
מעניין ,אולי בגלל שהוסיפו שם כל מיני דברים חדשים שנדפקים חח ,טוב קורה

תגיד הבנתי שבאמת יש בעיות בצמות ב 850 ?הבנתי שהיא מתייבשת וזה סיפור להחליף ?

עדיף מוקדם מאשר אחרי זה כאבי ראש, סיפור לא זול בכללי.

פורסם
אני טוען שהס70 יותר בעיתית.

ואת זה אתה מבסס על מה בדיוק?....

הפרחת טענות לא מבוססות בפורום בו אנשים מתייחסים לעצותיך כתורה מסיני היא מסוכנת מאוד.

עדיף מוקדם מאשר אחרי זה כאבי ראש, סיפור לא זול בכללי.

ועכשיו אתה גם מייעץ להוציא כמה אלפים על הדרך...שיהיה. ממילא זה לא יוצא מהכיס שלך.

בשורה התחתונה - ה-850 האחרונה ירדה מפסי הייצור לפני יותר מ-16 שנה. גם כשכלי הרכב הללו היו צעירים הם סבלו מבעיות חשמל חוזרות ונשנות, בעיות שרובן נפתרו ב-S70. ולא, גם אם הייתי קונה 850 לא הייתי נוגע במערכת החשמל באופן יזום.

וכן, בתור אחד שהיו לו כבר כמה וכמה מכוניות וולוו מכל השנים והסוגים. טוען על בסיס היותי בעלים של S70 כ-13 שנה, שהיא יותר אמינה מה-850 בכל פרמטר שהוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי גם יש פחות בעיות בדגמים החדשים אבל אולי אני טועה ,בעיקרון אני יותר נמשך לדגם של ה S 70 מאשר ל 850 למרות ששניהם נראות מעולה ,יש עכשיו ראיתי שתי מודגשות למכירה ,ק"מ סביר בהחלט לשנת 96 ,צריך לבדוק ,בינתיים לא קונה כלום .

פורסם

היום ראיתי מישהו בעל וולוו S40 עושה הוא מוכר אותה ,רצה 11 אלף עברה 200+ יד 3 ,שאלתי אותו לגבי צריכה אמר שצורכת ליטר ל 10 (היא 2 ליטר )אמר ש S70 צורכת הרבה יותר ובכלל אותו גרוע ,לדעתי הוא פשוט רצה למכור והתבאס בכלל מהרכב שלו !

• תוכן חדש...