Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שביד 2 יש מלא אנשים שמוכרים את הרכב אחרי 10-15 אלף ק"מ, ראיתי רכב אחד עם 32,000 ק"מ וכבר יד שניה, ואפילו אחד שמוכר את הרכב אחרי רק 330 ק"מ... אני לא מבין מה הבעיה, על הנייר האוטו מעולה... אבל האם יכול להיות שיש לו בעיות שגורמות לו להיות לא נוח ליומיום?

פורסם

אני מניח שהרבה צעירים רכשו את הרכב ולא יכלו לעמוד בתשלומים, או לחלופין הרבה אנשים מצאו שהרכב לא פרקטי ולכן רוצים להחליף.

בזמנו גם אני רציתי לרכוש מיטו, אני אהבתי מאוד את הרכב רק שה3 דלתות זה לא נוח למשפחה עם תינוק.

פורסם

בהיקש לרכבים ספורטיביים וצעירים שהרבה אנשים רוצים ולאוו דווקא מיטו-

הרבה אנשים חושקים ברכבים, לפעמים יכולים להרשות לעצמם ולפעמים לא.

כאשר אנשים באמת רוצים אחת ויש בידם את הממון, חושבים שיוכלו לעמוד בהוצאות, רוכשים ובסוף ההוצאות כבדות עליהם. מה שכן, אם נתיחס למיטו בהכרח- כנראה שזאת לא הסיבה כי עלויות האחזקה לא גבוהות.

מצד שני, יש את הפן הפרקטי. יש אנשים שחושבים שיסתדרו בלי בגאז' גדול, רכב ידני, מושך עיניים, קטן, כל אחת מהמגרעות האלו והאחרות (שיכולות להוות יתרונות לאחרים) - בסוף לא מתאים להם ומוכרים.

עוד סיבה- כמו שאמרנו מיטו זה רכב שדיי הרבה אנשים חושקים בו בגלל אפקט ה"ואוו" וקונים אותו בהחלטה של רגע אבל לא מבינים שאם קונים רכב מסיבה זו בעצם קונים אביזר אופנה שימאס ממנו מהר מאוד ורכב לא קונים בגלל סיבה כזאת- גם אלה מגיעים למכירה דיי מהר.

אם תסתכל לא מדובר רק על מיטו, אלא על רכבים ספורטיביים ככל ("האופנתיים" יותר אם נגדיר ככה).

הבעיה, שעדיין יש אנשים שבאמת רוצים למכור מסיבה קונקרטית (או משוגעת) כמוני למשל וכל השאר הורסים את השוק :lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני עוקב אחרי השוק של המיטו כבר שבועיים-שלושה בערך ובשבוע האחרון נכנס גל של מיטו ליד-2 (קצת מוזר).

פורסם

אתה יכול לראות בזה קללה ולהתפנק באיזה יונדאי גטס או שווה ערך :lol:

אתה יכול לראות בזה הזדמנות ולמצוא לך מתוך מבחר רכב שאתה מחפש בזול יחסית מכיוון שכפי הנראה כמה מבין המוכרים בלחץ על מזומנים וזה ישחק לטובתך8)

קללות, אמונות טפלות, סיפורי מעשיות, אגדות וכד' אגדו וכרכו "באגדות האחים גרים"

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אפשר רק לנחש. אתה גם מוזמן להתקשר ולשאול ולעדכן אותנו.

אני יכול לספר לך שאני חי עם אחת כבר כמעט 3 שנים.

emotion of motion

פורסם
אפשר רק לנחש. אתה גם מוזמן להתקשר ולשאול ולעדכן אותנו.

אני יכול לספר לך שאני חי עם אחת כבר כמעט 3 שנים.

אוי, לא. בבקשה לא!

אני מקבל לפחות שני טלפונים ביום מאנשים שלא מתעניינים בשום פיסת מידע לגבי הרכב, השאלה הראשונה היא "למה אתה מוכר כ"כ מהר?"

ומיד אחרי שאני מקדיש כמה דקות להסביר להם את המצב, התגובה הקבועה היא "אה, אוקי.. טוב, תודה."

:roll:

באמת שפרסתי בפניך את כל האופציות בהודעה הקודמת שלי.

אם אתה באמת מעוניין לרכוש רכב ספציפי שראית- אז באמת אתה זכאי לשאול על פשר המכירה המהירה, זה טבעי לחלוטין (ורק להרגשה הטובה מומלץ גם באמת להתעניין ברכב עצמו לפני שקופצים לשאלה הזו) , אבל בחייכם- אל תתקשרו סתם כדי לנסות להבין למה מוכרים רכב שבכלל לא מעניין אתכם לקנות.

בהצלחה.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אנחנו בתקופה של קללות מוטוריות:

מיטו: 48 רכבים- מתוכם 28 פרטיות

שירוקו: 33 רכבים- מתוכם 20 פרטיות

ג'וק: 52 רכבים

A3: ת 53 רכבים

ב.מ.וו סידרה 1: 55 רכבים!!

יגואר S: ת 34 רכבים

מיני: 43 רכבים

סיאט איביזה החדשה: 395 רכבים

לקסוס IS: ת 25 רכבים

מרצדס SLK: ת 52 רכבים

יונדאי וולוסטר: 11 רכבים

קאדילק CTS: ת 54 רכבים

סיטרואן DS3:ת 9 רכבים

מיאטה: 25 רכבים

כנראה הקללה התפשטה לרוחב כל השוק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שמעיד על אמיתות האופציות שהעלתי- רכבים יקרים שעל הנייר אנשים יכלו להרשות לעצם רכישה ולא את עלות האחזקה (לא נכון לגבי כל הרכבים מאחר וחלקם מתוך הרשימה לא יקרים מרכב זול מקביל בפן הזה)

והסוג השני - רכבים שאנשים רכשו בגלל השיק, מקדם הפוזה, בקיצור כאביזר אופנתי וכמו כל אביזר אופנה נמאס ממנו מהר.

פורסם

סחתיין על ההשקעה עידן.

לפותח השרשור, אין שום קללה על הרכב כמו שאני מקווה שהבנת.

המיטו עצמה רכב מצוין, היתה לי אחת לזמן מוגבל כרכב גישור. היא נותנת שילוב מצוין של רכב ספורטיבי מצד אחד ויחסית שימושי וחסכוני מצד שני (אם מתאים לך מרכב 3 דלתות).

פורסם

אנחנו חיים בתקופה בה השכר הממוצע בשוק עומד איפשהו על ה8 ברוטו בזמן שהמשכנתא הממוצעת בשוק קפצה מ3K נטו לאזור ה5-6K נטו.

זוג אנשים, שתי משכורות ממוצעות כמו רוב המשק הזה, משכנתא, ילד או שניים -> קוטג' שעולה כמו גבינת קממבר

והנה אתם מקבלים את התוצאה - לאנשים באופן גורף אין מספיק כסף ואתם רואים שוק רכב יד2 שכולו מלא ב"הקאות".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לנאמר, מעלי

היום שיטות המכירה של המכוניות דיי אגרסיבית, אם תראה לאיש המכירות שאתה מתלהב, בלי שתשים לב המפתחות כבר יהיו אצלך בכיס.

בנוסף יש היום הרבה יותר מכוניות חדשות על הכביש מבעבר - לפני 10 שנים כאשר רכב היה מתפרסם, היה לוקח מספר שבועות עד שהיית נתקבל בו בכביש, וזה אם נסעת בשכונת יוקרה.

היום יש תנאי מימון שמגדילות את הפיתוי וכביכול את היכולת לרכוש רכב חדש, "שלם 20K שקל מקדמה ויש לך רכב חלומות בתשלום חודשי של "רק" 1500 ש"ח!!"

הלקוח התמים נכנס לבנק ורואה 20K זמינים, ואומר לעצמו - למה לא??

הוא שוכח, שעל ה1500 ש"ח האלה צריך להוסיף דלק, טיפולים, ביטוח, אגרת רישוי.

אני מדבר על רכבי ספורט, יש רכבים שאכן יותר משתלם להחליף את הרכב הישן בחדש.

• תוכן חדש...