Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכן כתבתי לתבוע את כולם

כי מה יעזור לנפגע אם תבע את המעוול וזכה ,ולמעוול אין אגורה על התחת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סיפרתי פה כבר בפורום שעשיתי לפני יותר מעשר שנים תאונה עם בחורה צעירה שנכנסה לצומת ע"מ לפנות שמאלה, הרכב שבינינו נכנס אחריה ופנה ימינה ואני רציתי להמשיך ישר. תוך כדי שהיא פונה שמאלה, היא החליטה שהיא בעצם צריכה ימינה ובלי לעצור פשוט הסתובבה על כל הצומת עד לפגיעה ברכב שלי שניסה להמשיך ישר. היא אשמה במאה אחוז!!!

כשהיא יצאה מהאוטו, היא אמרה "מה כבר עשיתי?". הבנתי שהיא מודה. לא התעצבנתי והחלפנו פרטים.

אחרי שתיקנתי את האוטו והביטוח שלי פנה לביטוח שלה, התברר שהיא בכלל לא דיווחה על התאונה לביטוח שלה ובכך אני לא אקבל שקל מהההשתתפות העצמית.

אבא שלי צילצל אליה ואבא שלה טען שהיא לא אשמה. אבא שלי אמר שאנחנו פונים לבית משפט ואבא שלה הציע חצי חצי. בתכלס, הייתי צריך לקחת את זה בלי לחשוב בכלל. בפועל, הייתי כל כך עצבני שהחלטתי ללכת עד הסוף מה שהתברר כטעות מרה.

נסיעה לבית המשפט בנתניה + עמידה בתור שווה חצי יום עבודה. בית המשפט שלח את כתב התביעה לביתה של הנהגת. כאשר לא הגיעה תשובה, בית המשפט, להפתעתי הרבה, טען שאני צריך להגיע שוב לבית המשפט (חצי יום עבודה) ולנסוע בעצמי כדי לתת להם את כתב התביעה במו ידי ולהחתים אותם שהם קיבלו (אם זה עבריינים, אני אצא משם בחיים? לא ברור). שלחתי שליח 150 ש"ח.

לאחר זמן מה קיבלתי את כתב ההגנה. בכתב ההגנה היה כתוב שעקפתי אותה מצד ימין (מדובר בכביש בעל מסלול לכל כיוון. אם עקפתי אותה מצד ימין, מה בדיוק היא עשתה במסלול הנגדי?). הייתי בטוח שאני זוכה בהליכה.

במשפט, השופטת לא בדקה כלום!!! פשוט אמרה "קראתי את כתב התביעה וכתב ההגנה ואני חושבת שצריך להתחלק בהשתתפות העצמית". ההשתתפות העצמית היתה 900 ש"ח. כתב התביעה (בגלל כל מה שרשמתי למעלה) היה על 1400 ש"ח (בעצת עורך דין).

אבא של הנהגת, ברוב חוצפתו עוד אמר לשופטת שהוא הציע לנו חצי חצי ולא הסכמנו.

אתה לא רוצה לדעת מה איחלתי לאבא של הנהגת ומה עלה בגורלו.

מאז אני לא מתקרב לתביעות קטנות. נשך אותי כלב וקרע לי המכנסיים. לא חשבתי אפילו על תביעות קטנות.

מה שכן, קרה לי אותו מקרה עם רכב ליסינג. דווקא במקרה הזה הייתי יותר אשם מאשר במקרה הנ"ל. הגעתי לבית משפט השלום כעד, זכינו במשפט וקיבלתי 250 ש"ח על הפסד של חצי יום עבודה.

פורסם

kingikra

ממקרה אחד שלך שבו כל צד מוסר גירסה שונה , וקצת קשה להחליט , אתה מסיק שבית המשפט לא מתפקד .

וסתם שאלה

חברת הביטוח שלך לא תבעה את הנזק עצמו מהנהגת וחברת הביטוח שלה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קבל הצעת מחיר, תפנה אליהם , ירצו לשלם טוב,

לא ירצו תתבע !! ותקבל.

זה שאחד לא קיבל , כי לא ידע להציג את המקרה שלו לא הופך את בית המשפט לתביעות קטנות למקום לא יעיל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
kingikra

ממקרה אחד שלך שבו כל צד מוסר גירסה שונה , וקצת קשה להחליט , אתה מסיק שבית המשפט לא מתפקד .

וסתם שאלה

חברת הביטוח שלך לא תבעה את הנזק עצמו מהנהגת וחברת הביטוח שלה?

ישה,

אם עקפתי אותה מצד ימין, כל מה שהשופטת היתה צריכה להבין זה שהנתבעת נהגה במסלול הנגדי. אין פה מקום לטעויות.

חברת הביטוח שלי פנתה לחברת הביטוח שלה. ברגע שחברת הביטוח שלה לא מכירה את המיקרה, אין שום מקום לתביעות. המקרה חוזר לתובע. ככה זה בכל חברת ביטוח.

פורסם

kingikra

קרתה תאונה נגרם לך נזק .

מי שילם עבור הנזק שנגרם לרכב שלך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני שילמתי את ההשתתפות העצמית שהיתה 900 ש"ח. את השאר שילמה חברת הביטוח שלי. במשפט השופטת הורתה להתחלק חצי חצי אבל זה היה אחרי שהפסדתי לא מעט כסף על המשפט (ימי עבודה וכסף לכתב תביעה, שליח וכו')

פורסם

למה חברת הביטוח שלך לא תבעה את הנהג השני

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הם הסבירו לי שככה זה עובד. הם יכולים לתבוע את חברת הביטוח של הנהג השני אבל את הנהג עצמו (על ההשתתפות העצמית), רק אני יכול לתבוע. יכול להיות שהחוקים של חברות הביטוח השתנו מאז. אני כהר הרבה מאוד שנים עם ליסינג.

פורסם

מניסיון אישי שלי. אדם יצא מחניה ברוורס הישר לתוך כנף רכבי + דלת. טוען הבחור - אתה הסתובבת ולא הצלחת להשלים את הסיבוב במלואו ונכנסת בי. הרכב הוא של חברה כמובן שנתבעו החברה + הנהג. קבע השופט המלומד - אין דרך להוכיח שהוא פגע בך ולא אתה בו למרות תמונות שמוכיחות הכל. מסקנה ? אתה מבזבז את הזמן שלך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...