Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשי תרבות מוטרית סופ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לפתוח שרשור לכל מי שמכיר - אירוע מוטרי שיהיה בסופ"ש הקרוב ואף בשבוע הבא , משלל המועדנים למינהם ...

אני מכיר שניים

אחד זה מפגש בעלי פורד מכל הזמנים והמינים שיהיה בחניית איקאה נתניה ב16:00היום גם חברי מועדון המוסטנג היקרים יצטרפו אלינו ויעשירו אותנו

והשני מפגש של מועדון ה5 השרון בגעש בשעה 5 היום - מפגש מיוחד שבו תושק bmw שתצטרף למועדון בנוסף נקראו בעל בbmw מכל הזמנים למפגש בגעש

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=422876

האם מועדון אלפא רומיאו נפגשים? אם כן תשרשרו

האם חברי מועדון אופל עושים משהוא ?

האם חברי מועדון פיאט נפגשים או סובארו

או חברי מועדון vags

האם יש טיולי שטח באיזשהוא מועדון שטח בארץ של יונדאי סובארו או לנדרובר או ג'פ אם כן שרשרו

האם יש פגישה בחניית נוקיה או של מועדון ה5 אם כן תשרשרו

המטרה להעשיר את התרבות המוטרית בארץ ... ולהראות שיש קהל רב לזה

אני חושב שביום שישי האחרון בנוקיה שבו הייתי לא היה פחות קהל ממשחק כדורגל ממוצע בליגת העל שלנו .

תודה זאב

:-P

פורסם

בסופ"ש הקרוב יש טיול של מועדון ב.מ.וו.

אלפא רומיאו נפגשים קבוע למיטב ידעתי בהרצליה בימי שישי.

היה מפגש על האש של מועדון אופל אתמול.

מועדון Vag's ערך יום מסלול לפני כשבועיים.

מועדון PCR (פיז'ו סיטרואן ורנו) היה בטיול נהיגה בשבת האחרונה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

להלן אירועי תרבות המוטרית הידועים לי בסופ"ש זה , אם יש עוד , ואם מועדון ה5 בכל זאת נפגש בנוקיה אשמח אם תגיבו בברכה ובתודה

1. ביום שישי הקרוב יש אירוע גדול מאוד בירושלים , שנקרא ראלי ירושלים ואליו יעלו חברי מועדון ה5 מכל המחוזות , לכבוד יום ירושלים , באירוע יהיה תערוכה של רכבי אספנות וראלי הרכבים , האירוע הוא רשמי בין השאר בחסות עיריית ירושלים ומוזיאון ישראל , האירוע עצמו יתקיים בחניית מוזיאון ישראל , משעה 11 עד 14:00 הצהרים.

הנה מודעת הפרסום

http://www.imj.org.il/PDF/cars.pdf

2. אירוע תרבות מוטרית נוסף , מפגש של מועדון פורד מוסטנג , ביום שישי הקרוב בשעה 16:00 ליד קפה בונו שבקיבוץ יקום

תבלו , יהיו שם פורד מוסטנגים מכל השנים .

3. מועדון אלפא רומיאו ישראל יפגש ביום שישי בשעה 15:30 בהרצליה , ברחוב יוחנן הסנדלר 1 ליד בית קפה מצדה ,באיזור חניון בית משכית הקרוב לרחוב גלגלי הפלדה בהרצליה פיתוח. במפגש יארחו את חברת ורטהים , יבואן קוני בישראל, בעלי אלפא רומאו וחובבי המותג מוזמנים.

לפרטים http://www.iaroc.org.il/index.php

4. חברי מועדון אלפא רומאו נפגשים בשבת לתחרות קארטינג, במסלול בכוכב יאיר בשעה 12:00 התחרות פתוחה לקהל הרחב ( גם לצפיה , וגם להשתתפות )

פורסם

ידוע לי על פגישת חברי מועדון פיאט במעיין נון (עד כמה שזכור לי זה השם) ב25 לחודש, יום שישי.

הרעיון לשרשור מצוין, לפי דעתי מישהו יכול לקחת על עצמו לרכז בשרשור דביק את תאריכי המפגשים אחת

לחודש. יוזמה ברוכה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הבעיה במפגשים (לפחות מזכרוני בואגיות) הוא שברגע שהמפגש מפורסם בפורום כלשהו האיכות מעט יורדת עקב הגעה של רכבים שלא קשורים למפגש ובמקרה הטוב קצת מקלקלים ובמקרה הרע עושים דריפטים מסביבנו עם סופר לנסרים עם ספסלים על הבגאז במקום ספויילרים וכמות לדים שיכולה להאיר את עזריאלי.

כמובן שאני לא מדבר על מפגשים כמו השנתי באיקאה או מועדון ה5 וכו.

מי שצריך להיות מוזמן, מוזמן. :lol:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מסכים לחלוטין עם קודמי.

מונט, אני בטוח שכוונתך טובה ומאחל לך הנאה מהמפגשים השונים.

יחד עם זאת, מי שצריך לדעת- יודע. הדברים אינם סודיים כמובן, אך אין צורך בפירסום נוסף בשם אחרים, ירצו - יפרסמו.

בבקשה, תן להנות מהדברים כפי שהם ללא המולה מיותרת.

אשמח אם אנשים, לפחות אלו החושבים כמוני, לא יקפיצו שרשור זה. אני הגבתי רק כשהשרשור היה"למעלה".

תודה

פורסם
מסכים לחלוטין עם קודמי.

מונט, אני בטוח שכוונתך טובה ומאחל לך הנאה מהמפגשים השונים.

יחד עם זאת, מי שצריך לדעת- יודע. הדברים אינם סודיים כמובן, אך אין צורך בפירסום נוסף בשם אחרים, ירצו - יפרסמו.

בבקשה, תן להנות מהדברים כפי שהם ללא המולה מיותרת.

אשמח אם אנשים, לפחות אלו החושבים כמוני, לא יקפיצו שרשור זה. אני הגבתי רק כשהשרשור היה"למעלה".

תודה

אני מבין את דאגתך ומכבד זאת .

לגבי הפירסום הראשון , הוא מפורסם בכלי תקשורת רבים מקומיים בירושלים , ומקומות נוספים ברשת

לגבי הפירסום השני , לאחר שהבנתי שהמועדון שמח שבאים אנשים לצפות במפגשים אלו , פירסמתי זאת.

לגבי הפירסום השלישי והרבעי - נמסר לי אישית, ופורסם לאחר אישור מפורש מראש מועדון אלפא רומאו ואף שמח שאשווק זאת ואגרום לידיעת הציבור , לגבי האירוע של פיאט הוא לא יפורסם או ישווק במקומות אחרים ללא אישור מראשי המועדון על אופי הפעילות.

( לשם הבהרה מקומות אחרים הכוונה , בבלוג שלי בתפוז , בפורמים השונים שם , בפייסבוק ובאתרים שונים אחרים. )

• תוכן חדש...