Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר אלה אכן ג'אנטים ולא טסות, ואלה באמת הג'אנטים המקוריים שמגיעים עם הרכב.

אני מסכים עם כל אחד שטוען שג'אנטים אחרים יוסיפו למראה של הרכב, אבל לצערי לא היה באפשרותי להוסיף את הסכום הנדרש על מנת להחליף את הג'אנטים, והעדפתי גם להימנע מכך לפחות בהתחלה עקב ביקורות ששמעתי מאנשים שהחליפו והדבר יצר אצלהם בעיות ברכב (רעידות במהירויות שונות וכו'), אז לבינתיים אני עם אלה, ואולי בעתיד אחליט להחליפם.

פורסם
כמו שנאמר אלה אכן ג'אנטים ולא טסות, ואלה באמת הג'אנטים המקוריים שמגיעים עם הרכב.

אני מסכים עם כל אחד שטוען שג'אנטים אחרים יוסיפו למראה של הרכב, אבל לצערי לא היה באפשרותי להוסיף את הסכום הנדרש על מנת להחליף את הג'אנטים, והעדפתי גם להימנע מכך לפחות בהתחלה עקב ביקורות ששמעתי מאנשים שהחליפו והדבר יצר אצלהם בעיות ברכב (רעידות במהירויות שונות וכו'), אז לבינתיים אני עם אלה, ואולי בעתיד אחליט להחליפם.

אני התכוונתי להחלפת הטאסות בעלות של 100+- ש"ח.

באופן כללי, טאסה מקורית היא הכי יפה, אבל פה דווקא הייתי מנסה אחרות.

פורסם

אני לא מת על האוטו הזה, אבל...

1) הייתי שם לה סט ידיות ניקלים - אבל זהו באזור של הניקלים, כי יש כאלה שמוסיפים יותר מזה וזה ממש מוגזם

2) מקטין לו את האנטנה הזאת

תחפש את שניהם באיביי, יש היצע ממש סבבה בתחום הזה

זה מה שאני עשיתי לC1 שלי, מוסיף המון לאופי של הרכב לדעתי.

שמור עליה, תמונות יפות.

Polo 2012

פורסם

בהחלט לא טסה,אבל גם לא חישוק אלומיניום,חישוק פח צבוע בצבע כסף.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני ממש לא בא לבאס או משהו אבל ברכב כזה לא חושב ששווה להשקיע בג'אנטים וכו'. שום דבר(לדעתי) לא יגרום לו להראות טוב. לכן עדיף להשאר עם המקורי ולחסוך כסף.

פורסם

בלי להעליב את בעל הרכב, דעתי האישית בלבד!

כמה שהרכב הזה מכוער!!!

אבל אחלה תמונות :p

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

ממש לא נעלב, כל אחד וטעמו שלו :-P

אם לא הייתי אוהב את הצורה שלו מן הסתם לא הייתי רוכש אותו, מקובל עליי בהחלט שזה דבר אינדיבידואלי.

ובכללי, לא העליתי את התמונות בשביל לקבל ביקורות על איך הרכב נראה כי זה דבר ידוע שלא ניתן לשינוי ממשי, אלא יותר לתת למי שכן מחובר לרכב להנות מהתמונות שלו :lol:

• תוכן חדש...