Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה על מקום טוב ואמין לקניית ארונות מטבח, לא ציינתי זול מכיון שברור לי שטיב וזול לא הולכים יד ביד, אך מצד שני אני לא מחפש משהו יקר בטירוף.

האיכות חשובה לי מאוד.

יופי גם חשוב אך לא ברמה מרובה, ז"א שאני לא מחפש מטבח מפונפן, אלה יותר בכיוון של פרקטיות.

שם שקופץ מייד בראש הוא "רגבה", שם זה נהפך למותג בארץ, אך אינני בטוח עד כמה השם מצדיק את תוספת המחיר שנדרש אצלו.

נפגשתי בשיטוטי באינטרנט בשם "קמילה", האם מישהו מכיר אותם?

אז זהו, אשמח להמלצה באיזור ראשל"צ/חולון/בת-ים.

פורסם

בכל דבר יש רמה.

ראיתי מטבחים זולים של רגבה - שלא נראו משהו.

ראיתי מטבחים יקרים של רגבה שהעיפו לי את הראש והעבודה בהם היתה לא פחות ממדהימה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תבדוק באיקאה, בהום סנטר וכאלו.

יש להם מטבחים טובים בכל תקציב ויש לך גם למי לחזור.

זה לא נגריית משה ובניו על האש שנעלמים אחרי שבוע.

לי לפחות יש נסיון טוב עם הום סנטר, מטבח שמחזיק כבר קרוב ל 10 שנים. (עם תיקוני אחזקה כמתבקש עם גורילות קטנות שעושות נדנדה ממגירות ודלתות)

פורסם

אצלי יש מטבח מתוצרת "Kitchen" שאחרי 15 שנה שומר על מצב מצויין. המשרד היה בת"א והמפעל במושב בפרוזדור ירושלים. כנראה החברה שינתה בינתיים את שמה, אבל איני זוכר את שמה החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עשיתי ברגבה.

יקר אבל שירות טוב ועיצוב מאוד פרקטי.

הכל הגיע בזמן, תיקונים בסוף השיפוץ נעשו במהירות ובצורה מושלמת ויש למי לפנות כשיש שאלה או בעייה. יכולתי לקחת את העיצוב והתכנון שלהם למישהו אחר ולחסוך כמה אלפי שקלים אבל לא מרגיש נוח עם לגנוב קניין רוחני של מישהו אחר.

אם תחליט על רגבה אז רק יאיר מסניף אשדוד. אין סיכוי שלא תצא מרוצה ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה לכל המגיבים

לא ידעתי שיש באיקאה אפשרות למספר רמות של איכויות, חשבתי שהם מתמקדים ברמה בסיסית. בנוסף אני לא בטוח עד כמה אפשר לקבל שם רעינות לעיצוב עצמו ומתן פתרונות, לדעתי החברה שעובדים שם צעירים יחסית ולא מנוסים וכדו'.

לא חשבתי על אפשרות של הום סנטר, אולי שווה קפיצה כדי לראות מה יש להם להציע.

כוונתי לתכנן ולבצע באותו מקום, גם אני חושב שאין הצדקה לגנוב קניין רוחני של מישהו ולתכנן איתו ולאחר מכן ללכת לבצע אצל מישהו אחר. לא בטוח שאגיע עד אשדוד, למרות שהמרחק לא ארוך במיוחד, אך בכל זאת יש נוחות שהנגר קרוב לבית וניתן לקפוץ אליו מספר פעמים לפני שמגיעים להחלטה סופית.

פורסם

טרונשו, עיצוב מטבח הוא דבר מאוד אישי, עניין של טעם ודרישות, ומצד שני צריך לעמוד במגבלות תקציב ומרחב.

כמו שלפני רכישת רכב חדש תעבור לפחות ב-10 סוכנויות רכב כך אמי ממליץ לך לעבור במספר חברות ולראות מה יש להן להציע. כמובן שצריך לראות אם בכלל מדובר במטבחים לטעמכם, אבל, מעבר לכך, צריל לראות כיצד המעצבים מציעים לנצל את המרחב המוגבל.

המטבח הוא החלל הקריטי ביותר בדירה מבחינת עחצוב, כיון שפעם ששהוא מורכב כל פירוק פירושו, למעשה, בניה מחדש, וכן הוא חלל שבו נמצאים הרבה מאוד זמן למטרות המצריכות עיצוב יעיל. לכן מומלץ בחום להוועץ במעצבים מקצועים שכבר ראו דבר או שניים בחייהם, וללקט מהם רעיונות גם אם בסופו של דבר העיצוב עצמאי.

כמוכן, כיון שמדובר בחדר בעל משמעות מרובה למשך שנים רבות מומלץ לא לקמצן באיכותף בכך לא אמרתי שעל מטבכ של 8 מ"ר צריך להוצאי 250 אש"ח, אבל בהחלט חשוב לבחור בחומרים ופרזול איכותיים שיעמדו גם בנזגים שוטפם (כגון דליפות מי, התזת לכלוך וחום).

לא לשכוח - צריך להכין גם תשתיות מתאימות. מעיצוב המטבח נגזרים גם חיבורי חשמל, מים (כיור ומדיח) וניקוז, כך שאת העיצוב הסופי חייבים למסור לקבלן המבצע לפני תחילת ביצוע האינסטלציה (או השיפוץ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את שלי עשיתי לפני 5 שנים אצל נגר פרטי,אמנם הוא יגיע אליך (או המעצבת השותפה שלו)למדידות וכל מה שאתה צריך,אולם התצוגה והמשרדים שלו באזור אשדוד באחד המושבים,לדעתי רמת גימור ואיכות חומרים מצויינת והמחירים לדעתי סבירים.

במידה ותהיה מעוניין למרות המיקום שלא עומד בדרישות שלך,תיצור קשר בפרטי ואתן לך.

חג שמח.

פורסם

תחשוב לבד מה אתה רוצה מבחינת חומר חזיתות וגם פירזול. תחשוב לבד על סגנון. כפרי, מודרני או סגנון אחר. משם כבר תמשיך למי שיעשה לך עבודה. אצלי ההבדל בין רגבה לנגר פרטי מומלץ היה יותר מ 20 אלף. הצדיק מבחינתי הליכה לנגר פרטי. זה גם היה יחסית יקר, כי היה עוד אחד הומלץ על ידי אדריכלית והיה יותר זול, אבל שמעתי עליו דברים רעים שצריך לרוץ אחריו. מבחינתי זה פסל אותו, למרות עוד עשיריה במחיר. יש גם אפשרות לקנות מטבח מייבוא . זה יותר איכותי, אבל בנוי בלוקים סטנדרטיים ופחות מתאים למי שמחפש full custom made

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור שעלה לי בחיפוש...

מחפש המלצות לנגר / חברת מטבחים עבור החלפת מטבח בדירה ביבנה. איקאה והום סנטר לא רלוונטיים.

לא מחפש משהו יוקרתי, אבל כן איכות טובה ושרידות. כמובן גם שירות טוב חשוב, במיוחד לאחר ההתקנה במידה ויש בעיות (במשפחה יש ניסיון רע עם החלק הזה ממטבחי זיו).

תודה.

פורסם

להורי ולאחותי , יצא לעשות 4 מטבחים (כל אחד ב2 בתים שונים) עם נגריית יגל (אין לנו קרבה משפחתית עם בעל הנגריה, ההמלצה היא לא למטרת רווח) במהלך ה5 שנים האחרונות, יש להם אולם תצוגה גדול במושב יגל(ליד אור יהודה) והם היו בסדר גמור הן מבחינת המחירים, השרות והאיכות, חשוב גם לציין שהם לא מתווכים אלא הנגרים עצמם, המפעל נמצא עד כמה שאני זוכר בצמוד לאולם התצוגה.

http://yagelkitchens.co.il/

לבעל הבית קוראים משה.

פורסם

אנחנו עשינו מטבח של הום סנטר. המוצר זהה למה שתקבל במטבחי זיו. המחיר 60%. ההתקנה היתה טובה ונעשתה ביום אחד. פעמיים נזקקנו לשירות, הגיעו בלי להתווכח ועשו עבודה לשביעות רצוננו. יתרון נוסף שחלק שילמנו בתווים ובנוסף כמעט תמיד יש להם מבצע של שיש, כיור או ברז במתנה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...