Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שאם יש התקן USB מחובר למחשב בשניה שהוא נכנס למצב שינה, הוא פשוט מתעורר רנדומלית עד שעתיים וחצי מהרגע שנכנס לשינה.

גם אם בזמן כניסה לשינה יש התקן USB מחובר, ומוציאים את ההתקן שניה אחרי שהמחשב כבר בשינה, הוא עדיין יתעורר רנדומלית. כאילו משהו בהגדרות שלו השתבש.

מדובר על מחשב נייד עם חלונות 7 ULT

מישהו נתקל בתופעה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התכונה מוכרת ויכולה להגיע בכל גירסה של WINDOWS, בשילוב של הדרייברים של יצרן לוח האם. אני ד"א ביטלתי את האפשרות הזו אצלי.

כנס ל"מנהל ההתקנים" ולאחר מכן בחר באופציית ה USB. יפתחו לך שם כל הפורטים של ה USB. תסתכל בכל פורט ובדוק האם מסומן ה V באופציה השנייה שמופיעה בתמונה המצורפת. בנוסף, יתכן שערכת צריכת החשמל שלך שונתה ויכול להיות ששם מכוון שהמחשב יתעורר ממצב המתנה ברגע שמתחבר התקן חדש. בדוק זאת בנייד שלך תחת לוח הבקרה-אפשרויות צריכת חשמל.

USB.jpg

פורסם

במנהל התקנים ביטלתי כל דבר שיכול להעיר את המחשב.

המחשב לא מתעורר כשאני מחבר לו USB, הוא מתעורר אם בזמן הכיבוי היה USB מחובר באותו הרגע. גם אם תנתק את אותו התקן מהמחשב לאחר הכיבוי, מבחינת המחשב ההתקן מחובר והוא יתעורר באיזה שלב.

in the face

with a chair

פורסם

כנראה שמה שסימנת לא מספיק.

אם ההתקן תוכנת לבדוק מה המצב עם המחשב כל X זמן, הוא יעיר את המחשב בשביל זה.

פורסם

בגלל זה אני שואל-האם ביטלת גם את האופציות שהראיתי לך, על כל אחד מהפורטים של ה USB (כולל HUB שמחוברים למחשב)?

ceyal צודק בכך שיש בדיקה כלשהי של התקן שיכולה להעיר את המחשב, אם ההתקן הוסר הדרישה הזו עדיין יכולה להשמר במערכת ההפעלה ולהעיר את המחשב.

לגבי המשפט השני שרשמת, אני חושד שכאן כבר מדובר בשינוי כלשהו בערכת צריכת החשמל של המחשב. לא בטוח שהמחשב מתעורר בגלל ההתקן המנותק. המחשב יכול להתעורר גם עקב דרישה של יישום כלשהו (אנטיוירוס לדוגמה) להעיר את המחשב משינה על מנת לבצע סריקה בשעה מסויימת. בדוק אם יש משימה מתוזמנת כלשהי ביישום שרץ ברקע שמעירה את המחשב משינה.

עוד דבר שאתה יכול לבדוק בערכת צריכת החשמל שלך-הגדרות במצב שינה. הכנס לאפשרויות צריכת חשמל בלוח הבקרה ולאחר מכן שנה את ההגדרות המתקדמות של ערכת צריכת החשמל. אתה אמור להגיע לחלק שמופיע בתמונה. בדוק את ההגדרות של ההשעיה הסלקטיבית ושעון העצר. יתכן שערכת צריכת החשמל שלך מוגדרת שונה מאצלי.

USB.jpg

פורסם

הבעיה היא 100 אחוז בהתקן USB מסיבה פשוט, כאשר אין התקן מחובר למחשב, ואני מעביר אותו למצב שינה, המחשב לא מתעורר בכלל.

הבעיה נוצרת רק כשיש התקן USB מחובר למחשב בזמן כניסה למצב שינה, ככה שלא מדובר בתוכנה שהעירה את המחשב.

אייל איך אפשר לבדוק אם ההתקן תוכנת ככה או אחרת? זה קורה גם עם עכבר מחובר וגם עם DOK מחובר.

בניהול צריכת חשמל רק הסלקטיבי לא שיניתי, אני אנסה אותו.

in the face

with a chair

פורסם

תכניס את ההתקן למחשב ובדוק באפשרויות שצירפתי לך בתמונה הראשונה האם נרשם שההתקן יעיר את המחשב ממצב שינה. בטל את האפשרות הזו אם היא מופיעה, הוצא את ההתקן ולאחר מכן חבר אותו שוב. אם אתה רואה שהסימון חוזר למרות שביטלת אותו אז הבעיה מולך.

מה שכן, אנטיוירוס יכול להעיר את המחשב לסריקת התקן USB ברגע שאתה מכניס אותו. ברוב האנטיוירוסים בשוק זו התנהגות ברירת מחדל-האנטיוירוס מתחיל לסרוק את ההתקן (אם הוא זכרון נייד) ברגע שהכנסת אותו למחשב.

פורסם

אייל איך אפשר לבדוק אם ההתקן תוכנת ככה או אחרת? זה קורה גם עם עכבר מחובר וגם עם DOK מחובר.

אי אפשר וגם לא כדאי לדעתי. עכבר צריך את המשוב של המחשב. כנ"ל DOK.

אם הם לא מתקשרים, הם נעלמים.

נסה את מה שמתן כתב לך אבל אני בספק אם זה יעזור.

פורסם

פשוט כלום לא עוזר.

לא קיים התקן פיזי שמוגדר לו להעיר את המחשב. הכל כבוי, ובכל זאת המחשב מתעורר. מייאש

in the face

with a chair

פורסם

קצת לא קשור ולא עוזר לך בת'רד הזה - אבל למה בכלל אתה משתמש באופציה הזו של "להרדם" ?

מעולם לא השתמשתי ואם השארתי את המחשב דלוק רצוף לאורך הלילה או כמה שעות ביום - פשוט מכבה מסך והולך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כי זה נייד, ובשביל נסיעה של חצי שעה למשל לא מכבים לגמרי, מכניסים אותו למצב שינה או הייבריד (או הייבר סליפ שזה שילוב).

אתה לא רוצה להשאיר מחשב נייד דולק בתיק שלו, זה יכול לגרום לנזק לקשיח, והחום עצמו יכול לגרום נזק לשאר הרכיבים.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...