Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הגיע זמנה של האלמרה להתחלף... רק מילים טובות לומר עלייה. טוב, כמעט ורק :roll:

קיצר, קיימת התלבטות לגבי האוטו הבא.

הרכב ישמש כרכב הראשי במשפחה, אמא שלי תנהג בו לעבודה כל יום (כ 20 ק"מ כל כיוון), וחרישה עליו בסופ"ש.

דרישות:

1. אוטומט חובה :!::(

2. עדיפות ליפני

3. אחזקה+דלק+ירידת ערך סבירה

4. שיהיה חזק

שימו לב! לא אמרתי ספורטיבי, אלה חזק יחסית, אני לא אוהב שיותר מדי אנשים עוקפים אותי :twisted:

בנוסף קיימת התלבטות לגבי סגנון הרכב. אני לא בטוח ששווה למכור את הרכב, להוסיף את ה 35 אלף שקל בשביל איזה טויוטה קורולה חדשה יותר בקצת... נהגתי גם בקורולה, גם בלנטיס, וגם באימפרזה ושלושתייהן לא הרגישו שונות כל כך בשביל כל כך הרבה כסף :!:

מה כן? חשבתי אולי לכיוון המזדה 626 או דומות.. למרות שהשנתון יותר נמכוך נראה לי שזו תהיה עיסקה יותר כדאית.

מה אתם אומרים?

פתוח להצעות ולעזרה. אם צריך יותר פרטים תשאלו ואני יענה...

כמובן שאם זה היה תלוי בי הייתי קונה את מכונית החלומות שלי - אלפה 156 :cry:

פורסם

תנסה למצוא גטס מליסינג במצב טוב.

לא יאמן כמה האוטו חסכוני , אפילו באוטומט.

(אמנם הוא לא יפני , ולא חזק , ואמנם קטן יחסית למשפחתית - אבל עדיין בתקציב הנ"ל הוא יכול , לפי דעתי , לשמש אופציה נחמדה מאוד)

לפחות תחשוב בכיוון :wink:

וואלק אתתתתה

פורסם

אממממ.............לא :!:

הרכב ישמש כרכב ראשי. בנוסף יש בבית עוד רכב קטן (טוב, ועוד אופנוע אם מתעקשים...)

כך שהוא צריך להיות גדול ומרווח, ולהיות מסוגל להכיל 5 נוסעים בלי להרגיש כמו דגי טונה. נפח מנוע מינימלי 1600

פורסם

טוב אני לא הולך להתווכח או משהו (אז אני לא מצפה שגם אתה :wink: )

אבל אם זאת משפחה , אז בדרך כלל הכוונה להורים וילדים קטנים יותר (חוץ מהילד המגודל עם האופנוע :p ) - לילדים קטנים לא יפריע המרחב מאחורה בגטס - זה בטוח...

חוץ מזה - אמא שלך הולכת לנסוע לעבודה כל יום , למה שלא תעשה את זה ברכב הכי "חדיש" שאפשר לעשות (כי לפי מה שכתבת זה השימוש העיקרי שלו , ולא להסיע 5 אנשים כל יום... אבל אני לא ממש יודע - תגיד אתה)

אה ועוד דבר - הגטס האוטומטית = 1600.

וואלק אתתתתה

פורסם

אוקי, אז הבהרות אחרונות....

התכוונתי ל 5 אנשים בוגרים, לא ילדים. בנוסף, כשחוזרים מהצבא לשישי עדיף אוטו גדול יותר. ההתלבטות היא בין משפחתית/מנהלים. אין מצב למיני כי כבר יש אחת כזו בבית.

פורסם

שום יפאנומטית 1.6 לא תהיה חזקה מספיק, אולי רק הסיויק בפול גז.

יש אפשרות לגולף 1.8/2.0 שנת 99/00, בנוסף יש לה גם שמירת ערך טובה והיא די מפנקת/ מפוארת, בקיצור אני בטוח שאמא שלך תתאהב.

עוד אפשרות היא לנסות למצוא אסטרה 1.8, שנת 2001 + -.

אם כבר אתה חושב על 626 אז עדיף אוונסיס, מנוע מצויין ואמינות טובה.

הבעיה שהיא קצת יקרה, שנת 99 תתאים (או שאז עוד הייתה קרינה ? ), בשביל שנת 2000צריך לגרד עוד קצת.

פורסם

מובן.

אז לפי המחירים הייתי אומר שכדאי להתחיל לברר על מאזדה 626 והונדה אקורד (אתה יכול להגיע לשנת 98 בערך)

אבל צריכת הדלק בשני הרכבים לא תהיה כזאת נעימה , ומחיר החלפים של הונדה בד"כ לא נעים גם כל כך. - קח בחשבון את זה. (למרות שהרכב יהיה חזק להפליא)

וואלק אתתתתה

פורסם

למה לא (שוב) אלמרה ?

בתקציב שלך תוכל לקנות גם 2002 1.8 מליסינג.

בהצלחה.

(היתה לי כזאת עד לפני שבוע, אני בהחלט ממליץ)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שאתה עצמך אמרת, עדיף לך ללכת לכיוון של רכב מנהלים יפני.

האופציות שעומדות לראשותך הן רבות, שהטובה ביותר היא הטויוטה אוונסיס. תא הנוסעים די מרווח(בסיס גליגלים: 267 ס"מ), המנוע מצויין, 150 כ"ס ו9.9 שניות למאה. הנוחות טובה וכך גם ההתנהגות.

גם האקורד, הבי 4 וה626 הן אופציות מצויינות, שאת כולם תוכל למצוא משנת 99, ואם תוכל לגרד עוד קצת גם שנת 00 תיכנס בתקציב(בעיקר הבי 4 וה626, האקורד יקרה יותר).

• תוכן חדש...