Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות לד t-10 כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הזמנתי נורות לד t10 לרכב ללוחית רישוי ואורות חנייה בקיצור בכל האוטו פיגו 206 יש את הנורות האלה, עכשיו מממש מעצבן אותי איך שהם בנויים הכוונה לשתי ברזלים הקטנים שמתחברים לחיבור של בית המנורה עצמה כאילו השתי מגעים האלה איך שקוראים לזה .. בכל צד במנורה יש ברזל אחד של חיבור וזה עושה לי ממש בעיה של מגעים כאילו פעם המנורה נדלקת ופעם לא.. בגלל בעיה של המגעים שהברזלים של המנורה בקושי נוגעים בחיבור למנורה בגלל זה , וכשאני מחבר נורות רגילות כאילו אור צהוב שיש להם שתי ברזלים כאלה בכל צד זה עובד יש וטוב! מה אפשר לעשות במצב הזה? אני מקווה שהבנתם תכוונה שלי אני פשוט דרך הפלא ואני לא לא יכול לעלות תמונות

פורסם

יכול להיות שאתה בכלל צריך שם לדים אחרים, שהבסיס שלהם יותר רחב.

צריך לשים לב לפני שמזמינים.

פורסם

הבסיס שלהם תואם ובול לאוטו אני מדבר על הפינים ברזלים כאלה של הנורה עצמה שנכנסת במגעים לתוך הבית

פורסם

להבליט אותם החוצה מהמנורה, ואז בכניסה הם יגעו בטוח. אני התקנתי מאות כאלו ככה. אם לא זה לא תמיד יעבוד. עם הנסיעה זה זז ולא ידלק מידי פעם.

ד"א תקנה רק לדים SMD זה יותר איכותי ועמיד וחזק מבחינת תאורה.

פורסם

אגב יוני, הנורות שיש לי הן super עם ציפוי ברזל כזה ולד אחד חזק, מה ההבדל בין זה לsmd אירו לי שהסופר יותר חזק ויותר איכותי אבל נראלי שכמה לדים הרבה יותר טוב ומאירים יותר

פורסם

SMD זה יותר טוב. יש כאלו עם 4 ויש עם 5 לדים. זה אור חזק מאד.

הלדים הרגילים לא שווים אחד של SMD במנורה הזו. ויש איתם בעיות, מלא.

SMD זה כמו שיש בפלאפונים שמשמש למצלמה.

• תוכן חדש...