Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבזור של הג'טה-הם רציניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסך המולטימדיה הוא תוספת שאני ויתרתי עליה כי לדעתי ובשבילי היא מיותרת. המסך העליון שמציג שעה ונתוני מערכת בהחלט מספק אותי.

שים לב שבשני ליטר זה מנוע וגיר של הקשקאי ואין שם רצועת טיימינג. זה אומר שתוך טיפול טיימינג אחד או שניים תוציא את הפרש העלות בינו לבין ה 1.6 ליטר.

גם מחיר המחירון שלה הוא רק פתח למשא ומתן. קרסו נדיבים בהנחות ובניגוד לדיעה הרווחת אני מרוצה מאוד מהשירות שלהם (לא הייתי צריך עדיין עם הפלואנס אבל לפני היתה לי מגאן במשך 6 שנים ו 170K ק"מ).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק שים לב שה- 1.6 היא עגלתית.

ועוד שים לב לתלונות שעלו לגבי הדגם של בטרפלייס, אצל עובדי החברה שקיבלו כזה רכב (פורסם בעיתונות).

הרכב של בטר פלייס שונה מהפלואנס הרגילה. הוא נושא מצברים כבדים בחלקו האחורי וזה משנה את כל כיול המתלים. היא גם ארוכה יותר (לא בדקתי איפה בדיוק האריכו) וזה גם משפיע על ההתנהגות. למעשה חוץ מעיצוב מדובר ברכב שונה לגמרי.

פורסם

היום הייתי בפורד ולצערי החששות שלי היו נכונות-האוטו ממש לא מרווח בשורה השנייה(וגם בראשונה זה לא מציאה)- דבר ראשון הדשבורד יותר מידי ארוך ותופס שטח נכבד מפנים הרכב, דבר שקשה לי מאוד להבין מדוע נעשה, וכתוצאה מכך המרווח לרגליים מאחורה נורא קטן, בנוסף המרווח לרגליים למושב שליד הנהג ממש קטן- רכיבי המנוע נכנסים ממש פנימה וכמעט שאין מקום לרגליים, והוא גם נורא נמוך ומי שיושב מאחורי המושב לא יכול לדחוף את הרגליים מתחתיו(מאחורי מושב הנהג כן אפשר), דבר שפוגם עוד יותר במרווח. דבר נוסף שלא הבנתי הוא מדוע על הגג יש רק הכנה למסילות, בפוקוס הקודמת כבר היו מסילות ויכולת לקשור דברים לגג.וחבל גם שאין משענת יד במושב הקדמי אך עם כל האבזור שיש במכונית הזאת באמת שזה יהיה חוצפה להתלונן על כך. אך האוטו נורא מרשים מבחוץ(וגם הצבע המטאלי שמגיע ללא תוספת כסף לעומת VW מוסיף המון ליופי החיצוני), הוא מאובזר בכל טוב, נראה לי שהוא יותר רחב מרוב המשפחתיות(לא מדבר על נתונים יבשים אלא בפועל)אבל אני צריך לבדוק זאת כאשר כל המשפחה תבוא לראות, והתא מטען דווקא הפתיע אותי לטובה, חשבתי שהוא יהיה קטן יותר.

פורסם

אני לא מסכים אתך בנוגע למרווח מאחור, אבל לא נתווכח על זה. :-)

בנוגע למה שעשו שם בקונסולה הקדמית, אני בהחלט מסכים אתך -

העיצוב המוגזם גוזל מקום הן מהנהג והן מהיושב לצדו,

יש הרבה שלא יאהבו את זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ובגלל המרווח מאחורה אולי אאלץ לפסול את המכונית, אני צריך רכב שהיה +- במרווח מאחור של הג'טה אבל בלי רמת הזלזול הגדולה של היבואן הזה. הייתה לנו נסיעה של שעתיים לטיול ליפני כמה ימים, מי שישב מאחור נמחץ וזה היה סיוט, זאת הייתה נסיעה ארוכה וצפופה והיה מאוד חם, ואני עוד מדבר על הקרוז שבמעט יותר גדולה מהפורד. אני כבר לא יודע איזה רכב לקחת, להישאר עם הקרוז עוד קצת כבר נראה רעיון טוב, ממילא אוטו חדש יעלה לי הרבה יותר מהליסינג.

פורסם

אני פסלתי את הפוקוס מאותה הסיבה. עם המרווח מלפנים עוד יכולתי לחיות אבל לא מאחור.

את הפוקוס יכולתי לקבל בליסינג בדיל טוב אבל בחרתי בפלואנס שעולה די דומה אבל בקנייה ישירה.

פורסם

התחלתי לחשוב על האוטו הסיני, הוא נראה מרווח(למרות שהוא די קצר) והוא מאוד מאובזר(אם הוא יגיע עם המערכת שמריצה אנדרואיד זה יהיה מושלם) והוא גם זול מהמתחרים כך שהשווי שימוש יהיה פחות, אך מה שמדאיג אותי בו זה הבטיחות, אם הוא יקבל ציונים סבירים במבחני ריסוק האירופאים אני יחשוב עליו. דרך אגב יכול להיותשהוא יגיע לארץ החודש?

פורסם

חשבתי על הפלואנס, שמאוד גדולה ומרווחת אבל מנוע ה-1.6 הוא ממש עגלה-אני הולך אחורה מהקרוז ורמת גימור הסיסית לא מספיק טובה וכך יוצא שאני מקפיץ את המחיר ל-131K, השאלה היא האם היא שווה את המחיר הזה?

פורסם

אם פלואנס - לדעתי רק דיזל. הרבה יותר מומנט, הרבה יותר חיסכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הייתי רוצה את הדיזל אבל הוא ממש יקר, על רמת הגימור הגבוהה המחיר הוא 134k אם אני לא טועה וזה ממש יקר בישבילי כבר.

• תוכן חדש...