Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע סיימתי לפרק ולאחסן את כל החלקים הקשורים ב-DB5 הירוקה שבתמונות. כל גוף האלומיניום החיצוני "יקולף" משלדת הסופרלגרה ויולבש עליו גוף חדש. משיקולים שונים השלד יצא לסדנא בNORTHAMPTON שנקראת בודיליין לביצוע העבודה.

וכך יוצא שאני מתפנה לעבודה על דגם ייחודי מסוג DB5 "סטיישן" שנקרא בסדנא בחיבה "המסחרית".

הדגם נקרא SHOOTING BRAKE ועל מקור השם לסוג מרכב זה יש סברות רבות שאני בטוח שחברי פורום רבים יוכלו להרחיב עליהם.

מכונית זו היא אחת מ-12 שיוצרו והיחידה שיוצרה לספציפיקצית VANTAGE מה שהופך אותה ל-1 מתוך 1.

עליי מוטל לפרק מהאוטו את כל ה-TRIM החיצוני, כל תכולת תא המנוע, ומתלים קדמיים. ואז להפשיט מהרכב את כל הצבע (עדיין צבועה בצבע מקורי) לחתוך החוצה ולהרכיב SILLS חיצוניים ולעשות תיקוני אלומיניום ככל שיידרש לנקודות אחרות בגוף. בהמשך להכין את הרכב לצבע ולצבוע, להרכיב את הכל ולקחת לטסט.

עבודה קשה אבל אין מה לעשות - מישהו צריך לעשות את זה.

ביקרה השבוע בסדנא DB4GT ZAGATO מסוג SANCTION 1. מדהים לחזות במכונית שכזו. לא יכולתי לצלם לבקשת הבעלים, אני יכול רק לומר שאני הייתי מוכה הלם למראה הנוכחות המרשימה של מכונית זו. מחירן הוא כה גבוהה (7 מיליון ליש"ט עדיין לא יספיקו למי שרוצה לקנות) ומתחרה טוב מאוד ברושם העז שהמכונית עושה על המתבונן בה.

DSCF4904.jpg

DSCF4906.jpg

DSCF4934.jpg

DSCF4937.jpg

DSCF4939.jpg

פורסם
וכך יוצא שאני מתפנה לעבודה על דגם ייחודי מסוג DB5 "סטיישן" שנקרא בסדנא בחיבה "המסחרית".

והנה לינק להיסטוריה של הרכב הזה, כפי שפורסמה בעת המכירה הפומבית שלו במאי 2011 -

http://www.bonhams.com/auctions/19283/lot/345

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
מברוק.

הרכב הכי רחוק מטרקטור שניבנה באנגליה,

אלעד

מעניין מה דייויד בראון היה אומר על זה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יפיפייה, אני צמא לעוד תמונות.

ברצון, הנה עוד כמה תמונות.

תודה ליוחאי על הלינק לקישור של המכירה של רכב זה בבית המכירות BONHAMS.

אלעד לא פלא שהן רחוקות מטרקטור הגוף החיצוני הולבש ע"י איטלקים בסדנת המרכב TOURING. נגיעה איטלקית תמיד עוזרת.

מענין לראות שבשלב כלשהו בחיי המכונית אחד הבעלים החליט לחתוך את כרטיסי הדלתות ולהרכיב רמקולים.

הכפתור הגדול משמאל להגה הינו בורר הקשחה של הבולמים האחוריים. מערכת מעניינת בהתחשב ומדובר בשנות השישים.

גדי.

DSCF4935.jpg

DSCF4940.jpg

DSCF4942.jpg

DSCF4943.jpg

DSCF4941.jpg

פורסם
אלעד לא פלא שהן רחוקות מטרקטור הגוף החיצוני הולבש ע"י איטלקים בסדנת המרכב TOURING. נגיעה איטלקית תמיד עוזרת.

Only partially that's a Harold Radford conversion I believe (http://de.wikipedia.org/wiki/Harold_Radford_Coachbuilders)

T (a restoration escapee(

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
מעניין מה דייויד בראון היה אומר על זה.

8pubDBC1952.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...