Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ברמקול האחורי שמאלי היה לי גם בעיה בחיבור הרדיו דיסק שחיברתי את החוט של הרמקול המערכת עבדה אבל לא ניגנה ברגע שניתקתי אותו היא עבדה עכשיו חשבתי שזה החוט הזה ספציפית אז סללתי חוט חדש לרמקול והחלפתי רמקול גם אני בא לחבר עכשיו את הרמקול והוא פתאום לא עובד כמו שצריך לעומת הימני למשל ושאני מגביר אני שומע לא טוב בכלל לעומת הרמקול הימני נראה לי יש שם איזה בעיה מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?

פורסם

נשמע כמו בעייה ברדיו דיסק

תנסה לחבר את הרמקול והחוט השמאליים להגברה הימנית ברדיו דיסק

אם זה עובד טוב סימן שהבעייה לא ברמקול או בחוט ואז כנראה הבעייה בהגברה של הר"ד או בכיוונים שלו או שמשהו שם מקצר.

פורסם

ניסיתי ההגברה הימנית טובה

כנראה שזה בעיה ברדיו דיסק איך אני יכול לבדוק שזה באמת הוא ולא משהו אחר באוטו?

ואם אני יחבר מגבר לרדיו דיסק הוא ישפיע על המגבר גם ככה?

ועוד שאלה קניתי את הרדיו דיסק לפחות לפני שנתיים בערך ויש לו אחריות ל-3 שנים אבל אני לא מוצא את הפתק של האחריות

אכלתי אותה?או שעדיין הם יכולים לבדוק ולקבל את זה באחריות של המכשיר

פורסם

עוד דבר נוסף אם אני יבטל את הרמקולים האחוריים ישים רק סאב ורמקולים מקדימה

בלי לחבר אותם לרדיו דיסק אלא ישירות למגבר זה יכול לפגוע בשמיעה של המוזיקה?

או שאפשר להסתדר ככה?

• תוכן חדש...