Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XS Power

Paul-C
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מכיר את המערכת שלי? )

אוקי! צריך לא צריך....איפו לקנות ובכמה....

מישהו יכול לענות על השאלה?

מה כול כך טוב במצבר הזה שעושה אותו במחיר כפול לוולטה?!

תן לי לרענן את זכרונך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=415331

אם מאז לא רכשתה מונובלוק וסאב רצניים אין צורך בהשקעה במצבר XS

לא שזה לא טוב אבל היום אתה יכול לרכוש מצבר וולטה 60AH באזור 500 שח

בעוד שמצבר הזול\מינימאלי ביותר XS Power D375 יעלה לך באזור ה-1000 שח.

פורסם

מערכת שעובדת בהספקים גבוהים\התנגדויות נמוכות.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

כשרכשתי את המצבר שלי, הוא תוכנן לסטאפ SQ. סט 3 חלקים וסאב אולטימו בהתנגדות 2 אוהם.

דני הריץ סטאפ SQ דומה עם דאבל סיז (שצרכו לא יותר מ- 600-800 וואט ב- 2 אוהם), על שני מצברי קינטיק.

אני בכל אופן, מוצא חשיבות במערכת חשמל יציבה וחזקה גם כשמדובר בסטאפ SQ ולא רק בסטאפים חזקים מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן אבל בנוסע הזה חיפשתי מגבר 4 ערוצים בישביל מה היתי צריך לציין שם איזה מונו ואיזה סאב יש לי ;)

וכן יש לי מונו של lighting audio bd1000.1

וסאב של alpine type r 12

לא שזה משהו רציני אבל חשבתי אם כבר להביא מצבר אז להביא מצבר טוב

שלא ימות לי עוד שנה וקצת כמו שזה היה קורה למצברים שהיו לי לפני זה...  

אבל איזה דגם של sx יתאים לטויוטה אוריס 2008?

musclecar.gif
פורסם

אי אפשר להמליץ לך על דגם מסויים על דפי הפורום צריך לראות כמה מקום יש לך שם ואז להחליט איזה מצבר יתאים לשם, בכל אופן אני יכול להגיד לך שאצלי ברכב עם המצבר הישן היו לי בעיות בהנעה ובעיות של ניצוץ חלש דבר שפגע מאוד בתאוצה של הרכב ובצורת העבודה של המנוע (היה מגמגמם קצת) לאחר החלפת מצבר כל הבעיות האלה נעלמו וגם לאחר שמיעה של שעה פלוס עם רכב מכובה המצבר היה מניע את הרכב בלי מאמץ.

אז מבחינת כדאיות זה כדאי! גם אם אין לך מערכת עוצמתית ששואבת המון חשמל.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...