Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום דבר ראשון אני חדש אז אם אני קצת עובר על החוקים לא להתעצבן.

דבר שני אבא שלי קנה C5 2002 1.8 ובמחשב דרך אמור להיות מעלות בפנים אבל מה שיש זה רק 2 קווים כאילו צריך להגדיר משהו וזה יעבוד. מישהו יודע איך מגדירים/מפעילים את זה?

אושר

פורסם

מופיע לך שני קווים במקום הטמ'פ החיצונית, כיוון שאין לך חיישן במראה.

כנראה במהלך חייו אצל הבעלים הקודמים, נשברה המראה או שהרכב עבר תאונה והוחלפה מראה

למראה חליפית.

במראה חליפית אין חיישן ולכן ישנם שני קווים. למחשב הדרך אין יכולת לקרוא את הטמ'פ החיצונית.

החלף במראה מקורית חדשה או מראה מקורית מפירוק והבעיה תסתדר לך ללא צורך בחיבור במחשב.

מקווה שעזרתי.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות המהירות אתם פורום קטלני (אני אומר את זה כי כבר שאלתי בפורומים אחרים והיו כאלה שלקח ימים עד שענו ויש כאלה שלא עונים אז קודם כל תודה)

אני גם רוצה לדעת האם כדאי להעביר לטיפטרוניק בכלליות איך הרכב והדגם הספציפי הזה... האם אני יכול להשתמש במתלים שיש לו גם באמצע נסיעה או רק בעצירה??? וגם למה האוטו כזה נמוך???? אני עובר במפרים במהיריות של 5 קמ"ש זה הגיוני או שאני צריך להרים את הרכב קצת ואם כן אז איך מרימים אותו???

אושר

פורסם
קודם כל תודה על התגובות המהירות אתם פורום קטלני (אני אומר את זה כי כבר שאלתי בפורומים אחרים והיו כאלה שלקח ימים עד שענו ויש כאלה שלא עונים אז קודם כל תודה)

אני גם רוצה לדעת האם כדאי להעביר לטיפטרוניק בכלליות איך הרכב והדגם הספציפי הזה... האם אני יכול להשתמש במתלים שיש לו גם באמצע נסיעה או רק בעצירה??? וגם למה האוטו כזה נמוך???? אני עובר במפרים במהיריות של 5 קמ"ש זה הגיוני או שאני צריך להרים את הרכב קצת ואם כן אז איך מרימים אותו???

אושר

אין מניעה להשתמש בטיפטרוניק. לפי דעתי מנוע 1.8 על המרכב הזה מעט חלש, אבל כל אחד והעדיפויות שלו.

לגבי שימוש במתלים באמצע נסיעה, זה לא ממש משנה. כאשר אתה המצב הכי גבוה, אחרי מהירות של 10 קמ"ש האוטו יורד בגובה בשלב אחד(מה גם שהאוטו מאוד קופצני במצב הזה).

לאחר שאתה עובר 40 קמ"ש הוא יעבור למצב הנורמלי שלו. לגבי הגובה הנמוך ביותר, זה רק לתחזוקה או טעינת הרכב ופריקתו בחניה.

ישנו מצב שגובה הרכב אינו מכוון בחיישני הגובה שלו וישנו צורך לכוון מעט את הגובה (לא נעשה ע"י כפתורי הגובה).

ישנם חיישני גובה שנתפסים על המוטות מייצב הקדמי והאחורי. מוסך מתמחה בדגם הנ"ל , עם ליפט מתאים, יוכל לכוון אותם במידה ויש צורך.

כמו כן, האוטו כבר בן 10, וישנו מצב שהלכו הבומבות( ספירות בשפה המקצועית) ולכן האוטו מעט קשה במעבר על פסי האטה או כביש משובש.

תהנה מהרכב. רכב מפנק אם מטפלים בו כמו שצריך.

פורסם

האוטו פשוט חוטף מכה בטמבון אם אני עובר במהירות יותר גבוהה... זה לא בעיה במיתלים זה רק גובה כי שאני מעלה את האוטו להגבלה של ה 40 קמ"ש אני עובר גם במהירות של 20....

ואם מישהו מבין במחשב דרך הייתי שמח להבין מה רשום שם לדוגמא:מזה שרשום לי שם CHAKE CONTROLE איך מפעילים את זה ומזה עושה וגם רשום לי 34 KM/H מזה??....

ומה האפשריות שאני יכול לשחק איתם שם... יש נגיד חיישני גשם ותאורה איך מפעילים אותם והייתי רוצה לדעת איך אני מפעיל עוד פונקציות.....

תודה

פורסם

מאוד יכול להיות שיש צורך בביצוע כיוון גובה למתלה הקדמי.

לגבי ה- CHECK CONROL זוהי אופציה כאשר המחשב דרך רושם על תקלה כלשהיא ולא הספקת לקרוא מה הוא רשם,

לדפדף עם הכפתור החיצוני של ידית המגבים עד שמופיע CHECK CONTROL, ולחיצה ממושכת על הכפתור תציג לך את התקלה שהוא רשם.

לגבי אורות אוטומטיים (בהנחה שהשמשה הקדמית מקורית) לשים את מתג ההצתה במצב אביזרים וללחוץ על הכפתור החיצוני

בידית האורות לחיצה ממושכת.

אותו דבר יש לבצע לגבי המגבים האוטומטיים אבל לבצע את זה בידית של המגבים.

ממליץ לך לקרוא את ספר הרכב. יש הרבה פונקציות ברכב, וכדאי לדעת על קיומם ועל אופן הפעלתם.

פורסם

באורות אני מבין אתה מתכוון ללחוץ על הידית שם שרשום aoto נכון???

את המגבים לא הבנתי הייתי שמח לתמונה או הסבר יותר מפורט....

האורות האוטומטים עובדים.....

אושר

פורסם

ואיך אני יכול להביא ספר רכב????? זה היה מאוד עוזר לי.....

ואתה יודע עוד דברים שאפשר לשדרג??? פשוט אמרו לי שאפשר לעשות מלא דברים עם האוטו הזה רק צריך לדעת למשל לכוון את המראה שתרד לריצפה בשילוב הילוך אחורי ועוד.... האם זה נכון או שזה רק בדגם היותר בכיר???

תודה על התשובות

אושר

פורסם

תנסה במרכזי השירות השונים, או אצל היבואן (למרות שזה כבר מודל ישן...זה הדור הראשון של C5 ואנחנו כבר בדור השלישי...אבל לך תדע...)

בכל אופן, על גוגל אני מניח ששמעת, אז....

זה נקרא באנגלית OWNER MANUAL.

לגבי המראה, לא נראה לי שזה קיים ברכב שלך, אבל אם בכפתור של המראות (לא זה שאתה מכוון אותם), זה שאתה בוחר אם מראה ימנית או שמאלית מופיע חץ למטה אז זה קיים.

עוד דרך נוספת לדעת, זה אם יש לך מראות מתקפלות חשמלית.

עוד פעם, לא מאמין שבדגם של 1.8 זה הגיע אבל תבדוק.

מה כוונתך בלשדרג? לקנות C5 דור ראשון ולהפוך אותה לדור שלוש?:?

פורסם

לא. אני מתכוון לתכנת כל מיני דברים.אני מצטער שאני קצת חופר פשוט זה רכב חדש ואני עוד מעט נגמר לי המלווה אז אני רוצה לדעת עליו הכול!

וגם כי אני משוגע על רכבים ועל נהיגה בכלל ואם מדברים על נהיגה יש לך אולי קצת טיפים איך להשתפר בחניות?חניות ברוורס אני אלוף אבל חניה קדימה יש לי קצת בעיה בזה.

תודה רבה רבה רבה על העזרה שלך!

פורסם

ומה לגבי המגבים לא הבנתי איך מפעילים את החיישן את האורות הצלחתי להפעיל אבל את חיישן גשם לא הבנתי כל כך איך אתה יכול לעלות מונה עם הסבר בבקשה או לפחות להסביר לי כאילו אני מפגר ככה שאני יבין בידיוק?

וגם כמו שאמרתי אני ישמח לקצת טיפים בנהיגה איך לשר אותה.כי אבא שלי לא כל כך בוטח בי שהוא נראה לי לא הולך לשחרר לי את האוטו כל כך מהר.

תודה

אושר

פורסם

אמרתי לך, גוגל...

תוריד ספר רכב ותלמד אותו.

מה שתשאל ואני אדע אני אענה, אבל אתה לא מצפה שאני אפרט לך הכל על הרכב דרך הפורום.

לגבי חניות....או שתדפוק את האוטו עד שתלמד לחנות או שתקח עוד כמה שעורי נהיגה.

מצטער, אבל חניות אי אפשר ללמד דרך האינטרנט.

פורסם

אני לא מוצא ספר רכב אתה יכול להביא לי אולי קישור?

ואני לא מצפה שתלמד אותי להחנות רק כמה טיפים נגיד מתי להתחיל לסובב את ההגה? איך לכוון את הכסא שתיהיה לי תנוחת נהיגה הכי טובה שיכולה להיות שאני יראה הכול וישלוט בהכול.

וגם על כמה צריך ליסוע כדי לקבל תצרוכת דלק טובה? מה טווח הסלד?

וגם מתי יש לאוטו שלי (סיטרואן C5 2002 1.8) שיא המומונט והאם זה באמת משפיע באוטו?

ואני ישמח לעוד תגובות.

תודה.

אושר

פורסם

-לגבי עניין הגובה,שים לב לגובה הרכב בצג המרכזי,במצב נורמאלי אמור להיות לך חץ המורה על נסיעה.

אם הוא עם X או מופיע הגבלת מהירות יש להגיע למצב אותו תארתי.

-עניין המראות,קשה לי להאמין שיש לך את האופציה , אבל ברמת העיקרון במידה ויש אתה פשוט צריך לבחור [במתג שעל הדלת] מראה ימנית ואז לשלב רוורס.

במידה והאופציה קיימת המראה תזוז.

- חיישן גשם,"קליק" אחד למטה יפעיל את החיישן [במידה וקיים] ולאחר כמה שניות [במידה ובאמת יורד גשם] כל החלונות ברכב יסגרו [מעצבן!!].

באופן כללי לגבי הגיר הייתי ממליץ כמה שפחות "לשחק",הגיר הוא לא שיא האמינות וברכב מבציר 02' תעשה לעצמך טובה ותעזוב אותו לנפשו.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...