Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לתת עידכון,

אחרי שראיתי שוב את רישיון רכב הבנתי שמקודם התבלבתי

הרכב לא ממושכן לבנק אלא משועבד בנק!

מה הבדל בין משועבד ולבין ממושכן?

והאם המצב התשתנה עכשיו? האם אחרי שאני יוריד את סעיף השיעבוד בבנק(אחרי שההלואה שלו תיסגר) אני יצתרך גם כן ללכת לרשם המשכונות? או שזה כבר לא רלוונטי?

ושאלה נוספת באיזה שלב אני אמור לבטח את רכב? לפי שאני עושה העברת בעלות? או אחרי? כאילו יש לי הצעה בביטוח הישיר שכבר מוכנה רק מחכה לאוקיי שלי ואז הם ישלחו לי במייל את הביטוח, אבל אני לא יודע מתי הרגע הכי טוב להפעיל אותו, אני חושב אחרי שכבר העברת בעלות תתבצע, נכון?

תודה רבה מראש, ואני אשמח לתגובות כמה שיותר זריזות מכיוון שמחר אני כבר נפגש עם הבן אדם לבדיקה הרכב ואם הכל עובר לק אז ממשיכים לבנק לסגור את ההלואה ומשם לדואר.

פורסם

הרכב הוא של אדם פרטי? אם כן הוא ממושכן לטובת הבנק , ברשם המשכונות.

( גם אם כתוב ברשיון משועבד ).

לכן לא נחסך לך מאומה.

ביטוח אתה עושה כאשר הרכב שלך ולא מזיז את הרכב לפני שיש לך ביטוח בתוקף באמצעות ביטוח ישיר או דרך סוכן. שניהם יכולים לבצע את הביטוח בדקה וארבעים שניות.

למרות שאתה יכול לכאורה לנסוע על הביטוח של הבעלים הקודם ליום יומיים. מותר וחוקי אבל לא רצוי.

בהצלחה בקניה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...