Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נקודה מעניינת - אתה גורס שלמרות שיהיה מבוטח, חברת הביטוח תסרב לשלם?!

לא חושב, אבל כדאי שתבדוק את גובה הפרמיה לביטוח מקיף...(יש לי הרגשה שלוביט יהיו היחידים יסכימו לבטח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חייב לציין שאני מכיר ונהגתי כמעט על כל רכב שיש בשוק, כולל כמה נדירים במיוחד. אבל מודה ומתוודה שעל הC6 לא יצא לי.

בעיניי מדובר באחד הרכבים הכי יפים שאפשר לראות בארץ. עיצוב אוונגרדי ואלגנטי להפליא אפילו במונחים של סיטרואן.

מוריד את הכובע על המראה של הרכב ומודה שאפילו השתעשעתי במחשבה של לרכוש מפלצת כזו (ואז אתה נזכר שאתה סוטה איטלקי ולא פרנקופיל...)

אני חייב לשאול את הבודדים שכן נסעו עליו, כי קראתי לא מעט ורוב הביקורות דיברו על רכב יומרני עם תג מחיר אסטרונומי שלא עומד בשורה הראשונה עם רכבי פרימיום אליהם הוא כיוון.

אם מישהו מכם נהג על הספינה הזו, הייתי שמח לשמוע ממנו התרשמות.

הרכב הזה נמכר בכמויות של פייטון (שעליה דווקא כן נסעתי...) כך שקשה למצוא אחד לנהיגה אפילו כשאתה מקושר... (:

נ.ב. מישהו יודע כמה כאלו מסתובבים בשוק בכלל ומה היחס של דיזל לבנזין?

פורסם

יצא לי לשבת באחת עם מנוע 3.0 ליטר, דיזל, בסוף השבוע האחרון.

מדובר ברכב מאוד מפנק, מאוד נעים. הדיזל אפילו נשמע סביר.

תיבת ההילוכים (6 או 7 הילוכים אוטמטיים ברכב בו ישבתי) מעבירה חלק ומאוד מהירה במצב ספורט.

התחושה היא שמדובר ברכב מהיר מאוד, על אף שהוא שוקל קרוב לשני טון. ככל הנראה, המומנט האימתני עושה את שלו.

ההבדל בתחושת השלדה (שוב, כנוסע) בין מצב נוחות למצב ספורט, הינו מאוד מוחשי.

הנסיעה שלי היתה על קטע כביש הררי בשווצריה. הרכב אוחז ברמה מרשימה ומאפשר מהירות פניה גבוהה עם זווית גלגול לא מורגשת.

הנהג (בעל הרכב) התלונן שעל אף היכולת הגבוהה, ההגה אילם. במילותיו : "הרכב הזה הוא מפנק ונוח. לנהוג אותו חזק מרגיש כמו להיות שובב באופן לא ראוי".

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לדעתי אין אפילו עשר יחידות של C6 בארץ וככל הנראה לא במקרה (האלטרנטיבות אוכלות אותו בלי מלח).

גם אם אני טועה (בפלוס מינוס 5 יחידות מקסימום) 95% מהן עלו לכביש כאשר הקונים הם בני משפחת היבואן או לחברות בהן ליבואן שליטה וכד'.

צריך אומץ רב להיכנס לעסקה כזו.

סיכוי גבוהה מאוד שבדומה לרוב ה- CX בזמנו גם ה- C6 יגמרו בגריטה לפני גיל 8 מחוסר כדאיות לתקן או כתוצאה מעוגמת נפש שנובעת מכניסות אינספור למוסך שלא ישתלט על הרכב.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מכיר את סוג הרכב.

לדעתי התמורה שהוא נותן היא מדהימה, כל עוד הרכב תקין. ניתן לרכוש אותו בעשרות אחוזים מתחת למחירון, ואובדן הערך ימשיך להיות גדול בשנים הקרובות.

עם זאת, עלות ההחזקה צפוייה להיות מדהימה לא פחות.

הרכב בהחלט בא בחשבון בתנאי שאתה מקושר למוסך בעל ידע ומוכנות לטפל בצרפתיות, ובתנאי שאתה מוכן לטפל באופן אישי בייבוא חלפים במידת הצורך (מחירי החלפים בצרפת אינם יקרים לעומת מחירי החלפים לC5).

פורסם

מכיר את הרכב רק משלום שלום, לא יותר:-), אבל בהחלט נראה לי שכדי שיכנס לקוח למגרש של היבואן ויקח מהם את הרכב,

לובינסקי צריכים לעשות פליק פלאק, בורג, וצוקהרה אחורית. אחרת הם יתקעו איתו עוד זמן רב אם בכלל.

כמו שאמרו זה רכב סופר נדיר (לעמוס שפירא היתה אחת כזאת, היינו רואים אותו כל בוקר מגיע למטה בנתניה עם הרכב והנהג),

וזה רק מטורף שיקנה כזאת ,לא במובן הרע, אלא במובן של מישהו שמכיר את כל הטיעונים ההגיוניים שנגד אבל רוצה רק כזאת.

שוב, לא שאני מבין גדול בנושא, אבל בקונה כזה לדעתי לובינסקי צריכים לנהוג בכפפות של משי כלומר לכל הפחות יישור קו מעולה+ אחריות מורחבת + מחיר מאד מאד מסויים.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

האחריות לשנה מכסה - מנוע גיר תיבת הגה ומזגן.

לובינסקי נותנים אחריות זו לרכבים פרטייםׁ(שנה/20K)

רכבים מליסינג מקבלים שנתיים אחריות -השוני הגדול והספציפי הינו שאחריות לשנתיים כוללת הכל.

שים לב כמו אחריות יבואן מלאה(לא כולל נזק)8)

לגבי הC6 חבר(סוחר ) רכב מכר כזו לפני חודשיים אני יכול לאמר בוודאות כי המחיר היה מאוד נמוך

מחירון היה בסביבות 180K דיזל 2700 סמק והרכב נמכר 113K -לא זוכר קמ מדוייק אבל לא בשמיים והבעלות הייתה לסינג

הרכב הינו נוח מאוד מיוחד ויפה לטעמי,קח בחשבון כי עלויות תיקונים מאוד יקרות

חלקי מרכב לרכב הינם בשמיים

"הייתה לנו במוסך 1 כזו עם תאונת חזית קלה (פגושים גריל ..)- כמעט 70K תיקון " :oops:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

ביקרתי שוב אצל היבואן ואכן מרבית הנקודות פה מדוייקות בנוגע לאחריות.

אבל, מתברר שהיות ומדובר על דיזל האחריות רק לשנה וחלקית בלבד ... שדי פוגמת בתיאורית ההצדקה שלי ... כרגע ביקשתי שיבחנו איך אפשר לפצות אותי על "הסיכון" במחיר.

אבא וחובב רכבי אספנות

------------------------------------

בעלי דה-שבו Citroen 2cv AZS 1962 ובלוג הדה-שבו

פורסם

אחריות על מנוע-גיר-הגה כמעט כל הסוחרים/מגרשים נותנים..

היא בדרך כלל שווה כקליפת השום.

לגבי הרכב, יש כזה במגרש רכב בצומת קרית אתא כבר תקופה דיי ארוכה ללא קונה.

אני לא זוכר את שם המגרש אבל אתה יכול לחפש ולהרים להם טל' ולשאול פרטים.

אני אישית הייתי נמנע מרכישת רכב כזה, למכור אותו יהיה לא פחות מסיוט.

וממש אל תבנה על מכירה חוזרת למגרש הטרייד של היבואן, אלא אם כן אתה מוציא מהם הצהרה בכתב לגבי התחייבות לרכישה בחזרה ובמחיר מוסכם מראש ביחס למחיר המחירון העתידי [נניח מחירון מינוס 20 אחוז].

ניחוש שלי, הם לא יסכימו.

פורסם
אחריות על מנוע-גיר-הגה כמעט כל הסוחרים/מגרשים נותנים..

היא בדרך כלל שווה כקליפת השום.

לגבי הרכב, יש כזה במגרש רכב בצומת קרית אתא כבר תקופה דיי ארוכה ללא קונה.

אני לא זוכר את שם המגרש אבל אתה יכול לחפש ולהרים להם טל' ולשאול פרטים.

זה לא על הפרק - כל העניין פה לרכוש את הרכב לא מיד פרטית (שזה באמת חוסר אחריות) אלא מידי היבואן כולל האחריות והטיפול המקיף לפני המסירה (שעל זה לא הגבתם כלל ... ולטעמי בונוס ענק).

אני אישית הייתי נמנע מרכישת רכב כזה, למכור אותו יהיה לא פחות מסיוט.

וממש אל תבנה על מכירה חוזרת למגרש הטרייד של היבואן, אלא אם כן אתה מוציא מהם הצהרה בכתב לגבי התחייבות לרכישה בחזרה ובמחיר מוסכם מראש ביחס למחיר המחירון העתידי [נניח מחירון מינוס 20 אחוז].

ניחוש שלי, הם לא יסכימו.

לגבי זה, קיבלתי התחייבות בעל פה - שבזמן המכירה אני מתקבל התחייבות בחוזה לרכישה חוזרת במחיר מחירון (בניכוי ההנחה שאני אקבל - שזה רק הוגן) ... יותר מזה?

לסיכום -

א. רכב נהדר ומדהים שאין שני לא לחובבי סיטרואן \ פיז'ו ... טורבו דיזל 2.7L

ב. טיפול מקיף במוסף היבואן, לפני מסירה - במקרה של הרכב הזה: שני צמיגים, מנוע ומתלים

ג. אחריות חלקית בלבד למנוע\גיר (לא מכלולים) ורק לתקופה של שנה

ד. הנחה מתחת למחירון (בערך שליש)

ה. סיכון גדול, במקרה של נזק פיזי (פח, זכוכית)

ו. התחייבות לרכישה חוזרת, במחיר מחירון (טרייד אין - כלומר אהיה חייב לרכוש משהו מהמגרש שלהם ... אבל לפחות לקבל בחזרה את ערך הרכב הנומינלי).

ז. לא רכישה מיד פרטית שמשמעותה חתול בשק ולא באה בחשבון.

אז מה דעתכם?

אבא וחובב רכבי אספנות

------------------------------------

בעלי דה-שבו Citroen 2cv AZS 1962 ובלוג הדה-שבו

פורסם

שתרכוש C5 מודל 2011.

זה מה שאני הייתי עושה, למרות האהבה שלי ל C6, ולמרות שראיתי לפני 10 דקות אחת שחורה מדהימה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם יש לך כיס עמוק למקרה של בעיות, לגמרי לקנות.

עם זאת, העובדה שאתה מתלבט בגלל ענייני כסף, כנראה מראה שזה לא הרכב בשבילך :? רכב כזה קונים כדי להנות ממנו ולא כדי לחשוב כמה עולה להחזיק אותו.

• תוכן חדש...