Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם יירדו.

סיטרואן ופיג'ו עובדים על פי שיטת המצליח.

כרגע הם יודעים שיש להם אחלה מכוניות ביד מבחינת צריכת דלק בזמן שהדלק בשמיים.

אז הם מנסים, בהתחלה הם יצליחו לעשות את זה על כמה לקוחות, אחרי זה, זה כבר יהיה קשה יותר ואז יתחילו להוריד מחירים.

קצת סבלנות (אולי עד דצמבר) וגם שני אלו יגיעו למחיר של 60K כמו שנה שעברה.

ולפותח השרשור המחירים הם:

C1- 66,900

107 - 69,900

יש הבדלים באיבזור האוטו?

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו לפחות הC1 לא מסוכנת כמו הקודמת שלא יובאה באופן סדיר.:lol:

חבל,מחירים מאוד יקרים,אבל אולי על 107 היוצאת יהיו הנחות יפות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאוד אוהב את העיצובים של סיטרואן בדור הזה, חבל שאין איזו C4 מעניינית.

לגבי מחיר ה- C1, כמו שכתבו פה: בהתחלה הנחה ל"חבר" ואחרי זה לכולם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דוד לובינסקי תמיד מתמחרים את הפיג'ו כיותר יקרה למרות שזה אותו הרכב.

בדיוק בגלל הסיבה הזו הם קודם עשו ימי מכירות לסיטרואן ואז לפיג'ו.

Polo 2012

פורסם

יש מצב שזה בגלל הירידת ערך של סיטרואן.

גם אם יודעים שזה אותו אוטו, אחרי שנה או שנתיים איכשהו הסיטרואנים נהנות מביקוש יותר נמוך, סתם בגלל הסמל.

פורסם
במחיר הזה כדאי שיחסכו את ההובלה וישאירו אותם בצרפת. הרכבים האלה צריכים להעלות 60K ולא שקל יותר

לדעתי גם 40 אלף זה מוגזם,

ב60K אני קונה מכונית אולי ממודל נמוך, אך מפנקת,

לדעתי בתג מחיר הנוחכי אנשים שפויים יפנו למתחרות או שיקחו סיאט במבצע,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אל תשכח שהשוק היום שונה ומחדירים ללקוח את החיסכון,ובמצב של הדלק לא מאט אנשים יעדיפו פחות פינוק יותר חיסכון.הרכבים הללו נמכרים לא רע.

אז נכון במחיר 69 אנשים ישקלו פאביה למשל,אבל אם זה באזור ה60,פה זה כבר חושבים,זה להוסיף עוד 10K זה כבר לא כזה חיסכון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא הבנתי למה הסיטרואן זולה ב3K מהפיג'ו, הרי מדובר באותו רכב.

גם באנגליה, כשה-107, C1 וטויוטה אייגו רק הושקו, המחיר של הסיטרואן היה נמוך משל השתיים האחרות (זוכר פרק בטופגיר כשהציגו אותן).

פורסם

הטיוטה הייתה הכי יקרה?

פורסם

ההבדלים המאוד מהותיים בין הסיטרואן לפיג׳ו הם פנסי לד וכיסוי עור להגה ולידית ההילוכים שקיימים בפיג׳ו וחסרים בסיטרואן.

אני חושב שהמחיר הזוי במיוחד כשהפיקנטו ו-i10 נמכרות בסביבות ה-60, הפער במחיר מבטל את החיסכון בדלק של הפיג׳ו והסיטרואן. ההתנהלות של היבואן הזה חזירית ואני מקווה שקהל הרוכשים לא יתן לזה לגיטימציה עד להורדת המחיר.

פורסם

לא מוצא סיבה היגיונית לקנות C1 או 107 ב 70K אם באותו מחיר אני יכול לקנות סקודה פאביה או סיאט איביזה.

לדעתי המחיר שלה אמור להיות 40-50K ואז הוא באמת יהפוך לפופולארי.

• תוכן חדש...