Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אוטו בתקציב 50-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי החליט שהוא רוצה לקנות אוטו בתקציב בין 50-60K.

יש לו כרגע סובארו ג'סטי והוא רוצה אוטו בערך באותו גודל.

חשוב שיהיה אמין.

תודה לעוזרים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דייהטסו סיריון נמכרת בחו"ל תחת השם סובארו ג'אסטי אז כנראה שהיא תהיה הממשיכה הטבעית של הג'אסטי שיש לו כרגע. ב-50 עד 60 אלף ש"ח אפשר למצוא סיריון 2009 מליסינג עם קילוטראז' נמוך עד סביר ובמצב מצוין. מדובר ברכב אמין, חסכוני, זול לאחזקה וכמובן גם אוטומטי.

אופציה אחרת, אם סבא נוסע בעיקר בתוך העיר, היא סוזוקי אלטו. רכבים כאלו החלו להשתחרר בזמן האחרון מעסקאות ליסינג קצרות טווח ומצי ההשכרה ונמכרים במחירים מאוד אטרקטיביים. בסכום הזה תוכל למצוא רכב בן שנה ואולי אפילו פחות עם כמה עשרות בודדות של קילומטרים שעדיין נמצא באחריות יצרן.

פורסם

לדעתי לאדם מבוגר אופציה של מיני אוטומטית יכולה להיות מצוינת,בין האלטו יש גם את היונדאי I10,וכמו כן פיאט פנדה,שכניראה תהיה חסכונית יותר תודות לגיר רובוטי,אם תצליחו למצוא בליסינג פיקנטו אוטומטית עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תקבעו נסיעת מבחן זה יענה לכם הכי טוב על השאלות,

ברור לך שב-75K הרכב ידני (כתבת עדיפות לאוטומט),

סך הכל יחסית לשאר הרכבים במחירים האלה זה האמור להיות המוביל,

מבחינת צריכת דלק למשל יהיה קשה פה לאנשים לענות כי הרכב הגיע

לא מזמן ארצה.

מבחינת נוחות, איכות הרכבה ומרווח פנים אחלה רכב.

so far so good so what

פורסם

כתבת שסבא מעדיף אוטומט, אבל פיאסטה ב-75 אלף ש"ח תהיה ידנית. אם כבר הגעתם לגיר הידני, בדקו גם את סקודה פאביה וגם את ניסאן מיקרה.

אם אתם בכל זאת מעדיפים אוטומט, אז את הפיקנטו אפשר למצוא דרך חברות ליסינג באספקה מיידית או ללכת לכיוון האחות החורגת שלה - יונדאי i10.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סבא שלי רוצה ללכת על הפאביה,הוא אומר שהפיאסטה קטנה,

כדאי לנסות לשכנע אותו לקחת את הפיאסטה או שייקח את הפאביה?

חשבתי אם כבר פאביה,אז עדיף אולי איביזה,המבצע שלה עדיןן קיים?

וסבא דווקא מעדיף ידני,אנחנו חושבים שכדאי לו אוטומט

פורסם

מצד שני הסיבה שהפיאסטה כביכול "נפסלת" היא -

סבא שלי רוצה ללכת על הפאביה,הוא אומר שהפיאסטה קטנה,

לא נראה לי שהפיאסטה קטנה מהפאביה אולי להפך.

so far so good so what

פורסם

בבטיחות,יש לה 7 כריות אוויר,לפאביה יש 4 כוכבים בכלל לעומת 5 בשאר.

לפחות בין הסיאט לפאביה הייתי הולך על הפאביה,פשוט כשיושבים בה היא מרגישה איכותית יותר,המושב לדעתי נוח יותר,בסיאט יש יותר מידי פלסטיק באזור הנוסע,בפאביה איכשהו שזה יותר מעוצב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...