Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש פנסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ניקיתי את הפנסים ברכב לפי מדריך שפורסם באתר ואני לא יודע מה עשיתי לא נכון ,הפנסים יצאו נקיים הם לא צהובים אבל הם יצאו שרוטים כאלה כהים כאילו לא רואים את הפנס מה יכולה להיות הסיבה שזה יצא לי ככה?

נראה לכם יש פתרון איך לשנות את זה?

נ.ב יש לי הרגשה שהגזמתי עם הפוליש ושמתי יותר מידי :/

תודה רבה!

פורסם

אני חושב שנייר 600 הוא קצת גס מידיי עבור הפנסים אני עבדתי עם ערכה שנמכרת באוטו דיפו ב-80 שקלים שהנייר הכי גס שלה הוא

1000 אחריו יש עוד 3 סוגים של ניירות 1500 2000 ו2500 הייתי ממליץ לך אולי ליקנות את הערכה אני מאמין שהיא תשפר את המצב של הפנסים שלך

פורסם

אם בא לך לטפל בזה זריז פשוט גש לשטיפת הרכב הקרובה אלייך, ובקש ניקוי פנסים זה עולה בין 100-120 שח

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

גרעין 600 זה גס, אתה היית צריך להתחיל ב1000 ולעבור ל1200.

אני מבצע אחת ליום-יומים חידוש פנסים אצלנו במוסך והתוצאות מעולות עם נייר 1200.

קובי

• תוכן חדש...