Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי/שטח ב- 160K לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסום אקטיבי זה טוב, אבל צריך גם להיות מתאים - מרווח הגחון (צוין כיתרון) לא מעניין את פותח השרשור. כנראה גם לא הנעה כפולה או כל יתרון "קרבי" אחר. מנועים מיושנים, מרווח קרקע גבוה והנעה כפולה קבועה הם גם לא מתכון לאותה צריכת דלק עליה מדובר. פרסום צריך להיות מותאם לקהל. כמו בשרשור של בטר פלייס, בפורום הזה לא מספיק לדחוף מושגים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מרווח גחון גבוה מאפשר יכולת כניסה/יציאה אידיאליות במיוחד המאפשרת נוחות, בעיקר לאנשים מבוגרים (כמו בשאלה של פותח השרשור).

ה XV החדשה תגיע בדור מנועי ה BOXER FB החדש שמשפר משמעותית את נתוני תצרוכת הדלק ופליטות המזהמים.

בנוסף, תיבת ההילוכים הרציפה תבטיח נסיעה חלקה ללא תחושה של החלפת הילוכים לצד שיפור ניכר בתצרוכת הדלק ופליטות המזהמים.

משקל כללי נמוך, מערכת עצור וסע ועוד מספר מערכות נוספות, אני מבטיח לך שנתוני תצרוכת הדלק ובעיקר תצרוכת הדלק בפועל של הרכב תהייה אחת הטובות בסגמנט, גם בהשוואה לרכבים בעלי הנעה קדמית רגילה.

אבל חשוב לי לחדד שוב את הדברים, העצה שלי אינה מתייחסת ספציפית לסובארו. יש מספר מתחרים נוסף שצפוי להגיע לסגמנט זה, אני חושב שמומלץ להמתין להם – גם אם בסוף בוחרים דגם שכבר משווק כיום.

אייל מסובארו.

פורסם

הערה אחת - גובה יוצר כניסה נוחה. מרווח קרקע גבוה יוצר מפתן גבוה - דווקא חסרון לאותם אנשים מבוגרים וכו'.

היתר - עוד חזון למועד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פרסום אקטיבי זה טוב, אבל צריך גם להיות מתאים - מרווח הגחון (צוין כיתרון) לא מעניין את פותח השרשור. כנראה גם לא הנעה כפולה או כל יתרון "קרבי" אחר. מנועים מיושנים, מרווח קרקע גבוה והנעה כפולה קבועה הם גם לא מתכון לאותה צריכת דלק עליה מדובר. פרסום צריך להיות מותאם לקהל. כמו בשרשור של בטר פלייס, בפורום הזה לא מספיק לדחוף מושגים.

מגה לייק!

פורסם

חברים, הבן אדם כותב שמה שחשוב לו זה שופוני.

בפורום נורמאלי היו זורקים אותו מכל המדרגות, אבל ניחא. אתם עוד משיבים לו על נושאים שבכלל לא מעניינים אותו.

המלצה שלי: תעשה מעשה 500 TRIBUTI, תקנה איזה קיה ותשים עליה סמל של פרארי. תסביר לכולם שזו גרסא מיוחדת.

עכשיו ברצינות: אם לאביך חשובה הנוחות, הוא חייב לבצע נסיעת מבחן על כל מה שנכנס לו בתקציב. לי, למשל, הקשקאי מאוד לא נוח מבחינת המושבים, אבל ללקוח שלנו הוא מאוד נוח והוא נוסע בו הרבה לצפון. זה נושא אינדיבידואלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אופציות לרכבי "כמו-שטח" שנכנסים לתקציב:

1. רנו קוליאוס

2. ניסאן קשקאי

3. סקודה ייטי

4. קיב ספוטאג'

לכו, התרשמו מכל רכב וממה שנותנים, לטחר מכן בצעו נסיעות מבחן על אלו שנראה לכם ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאחר ואבא שלך רק רוצה להרגיש כאילו ולא ממש שטח אז אין לו צורך להוציא כסף על הגירסאות כפולות ההנעה של הדגמים מה שמוזיל מאוד את הקניה. היונדאי IX35 2X4 בנזין תעשה יופי את העבודה וגם נכנסת בתקציב שלו. הקאשקאי צפופה מדי לטעמי ואם הוא איש גדול ברור שהיונדאי עדיפה לו. הטיגוואן, למי שכתב, יקרה בהרבה, אמנם טובה מאוד אבל נמכרת בבסביבות ה-190 200.

• תוכן חדש...