Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי ארגנטינה: סיינס רשם ניצחון 26 במספר - שיא כל הזמנים; לואב סיים שני, והוביל את סיטרואן לניצחון סוחף; דובאל סיים שלישי

הניצחון הסוחף של סיינס, שבעקבות הפרישה של גרונהולם ירש את ההובלה, העניק למטדור הותיק את התואר – נהג הראלי הטוב של כל הזמנים. סיינס, פעמיים אלוף עולם, ב-90` וב-92`, פעמיים במדי טויוטה, סיים את הראלי הארגנטיני בהפרש ניכר ביחס ללואב, עמיתו לקבוצת סיטרואן – יותר מדקה וחצי. בעקבות הניצחון, טיפס סיינס למקום השלישי בטבלת הנהגים. במקום הראשון בטבלה, בעקבות הפרישות של סולברג, מרטין וגרונהולם, חיזק לואב את מעמדו. לואב הצרפתי נמצא בפוזיציה מצוינת בדרך לאליפות העולם, ולקראת מירוצי האספלט (שזה עיקר המומחיות שלו). מבחינת סיטרואן, הרי ש-18 הנקודות הנוספות מחזקות את סיכוייה לשמור על התואר שלה: אלופת היצרנים.

ניצחון סטייג` ראשון

אחרי לואב השתלבו שני נהגים צעירים. דובאל הבלגי, נהג פורד, בפעם הרביעית העונה הצליח לטפס על הפודיום, ואחרי התאונה הקשה של מרטין היה גם היחידי שהעניק לפורד ניקוד. הירבונן הפיני, נהג סובארו הצעיר, לראשונה בקריירה שלו הצליח לרשום ניצחון סטייג` (24), וגם הוא היה מספר שתים ששרד והעניק נקודות לקבוצתו; סובארו רשמו חמש נקודות נוספות. הארי רובנפרה הפיני, סיים את המירוץ במקום החמישי, והוא העניק לפיז`ו ארבע נקודות לנחמה. הסיבוב הבא יתקיים בעוד שלושה שבועות, בפינלנד.

ראלי קפריסין, תוצאות סופיות:

1. סיינס (סיטרואן) - ניצחון

2. לואב (סיטרואן) - +1:32.5

3. דובאל (פורד) - +4:23.5

4. הירבונן (סובארו) - +8:27.7

5. רובנפרה (פיז`ו) - +9:59.9

אליפות הנהגים, אחרי סיבוב 8 מתוך 16:

1. סבסטיאן לואב (סיטרואן) - 61 נק`

2. פטר סולברג (סובארו) - 44 נק`

3. קרלוס סיינס (סיטרואן) - 34 נק`

4. מרקו מרטין (פורד) - 34 נק`

5. מרקוס גרונהולם (פיז`ו) - 32 נק`

6. פרנסואה דובאל (פורד) - 29 נק`

7. מיקו הירבונן (סובארו) - 18 נק`

8. הארי רובנפרה (פיז`ו) - 14 נק`

אליפות היצרנים, אחרי סיבוב 8 מתוך 16:

1. סיטרואן - 98 נק`

2. פורד - 71 נק`

3. סובארו - 64 נק`

4. פיז`ו - 51 נק`

5. מיצובישי - 15 נק`

לקוח ממוטוקאר

מי שרוצה לראות את המירוץ יום שישי AXN 18:55

SAINZ%20action-800.jpg

3555_2_19-07-2004-10-32-42.jpg

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

היה ראלי נחמד חבל שסולברג לא סיים את הראלי :(

לגבי לואב הוא עד עכשיו נהג מושלם וללא טעויות,מדהים איך שההתמחות שלו היא אספלט אבל הוא גם מצליח בכל ראלי עד עכשיו :!:

לגבי מקריי העונה הוא לא בWRC לצערי וגם לא ברנס,אני מאד מקווה שעונה הבאה הם יחזרו.

ולגבי קרלוס כל הכבוד הבן אדם בן 40 פלוס ועדיין נחשב בצמרת הראשונה כל הכבוד.

יהיה עונה מעניינת מאד השנה ובקרוב הראלי האהוב עליי ביותר פינלנד :)

ואני מקווה שסולברג ינצח :lol:

פורסם

אוי, היה ראלי ממש מגעיל.

כמות פרישות אדירה של טובי הנהגים. סולברג פרש בגלל שטות (המפגרים האלה בסובארו לא יודעים לתכנן פרונט שיעמוד בקצת מים :wink: ). מרקו מרטין הצליח להקפיץ את החלק האחורי של האוטו באוויר ב-180 קמ"ש בקו ישר וגרם לאחת מהתאונות הקשות ביותר שראיתי מימי ב-WRC. הפוקוס שלו נמעכה כליל והיה מדהים לראות שהוא והנווט שלו לא נפגעו כלל - כלוב ההתהפכות הציל להם את החיים.

ביום השני, כשעוד היה המאבק האימתני בין סיינז לגרונהולם, זה היה שווה צפיה (האחרים היו הרחק מאחור), אבל אז גרונהולם פרש בגלל איזו נגיעה באבן מסכנה וסיינז נשאר לבדו, לנהוג בקצב של סבתא עד הסיום. כל הכבוד לו, באמת, על הקריירה המפוארת, אבל אני קיוויתי לראות אותו נאבק בגרונהולם עד השנייה האחרונה וזוכה בראלי ה-26 שלו בכבוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע מה איתכם. אבל אני מוריד את הכובע בפני קרלוס סיינז, בגיל שלו לנצח מירוץ זה ממש לא קל. אז נכון שהייתה כמות גדולה של פורשים. אבל אם עקבתם אחרי המירוץ, הייתם שמים לב לכך שסיינז היה תמיד בשלישיה הראשונה לאורך כל המירוץ. [למעט הסטייג'ים הראשונים,שלא היה להם הרבה משמעות בגלל שהם היו קצרים] בעוד שגרונהולם הוביל ביום השני והיה במירוץ, קרלוס ניצח 3 סטייג'ים רצוף. גם אני הייתי מעדיף לראות את מרקוס ממשיך עד סוף המירוץ כדי לחוש במתח. אבל פרישות זה חלק מהמירוץ. אין מה לעשות.

זכור לי שסיינז איבד את האליפות ב 1998 אחרי שהקורולה שלו שפכה לגר 300 מטר לפני סיום הסטייג' האחרון במירוץ האחרון באותה עונה שנערך בבריטניה. אחרי שטומי מאקינן [היריב שלו על התואר באותה שנה] כבר פרש מהמירוץ בגלל תקלה טכנית, ארז מזוודות ובא לעלות על המטוס חזרה הביתה, הוא קיבל טלפון על כך שקרלוס פרש ושהוא זכה באליפות. להפסיד אליפות על 300 מטר זה מאוד מאוד אכזרי! אני חושב שזה [הנהג עם מירב הנצחונות ב-WRC] מין חצי נחמה לקרלוס על אותו איבוד אליפות.

אני חושב שלואב ממשיך את היכולת שלו משנה שעברה, אילולא ההוראות הקבוצתיות של סיטרואן בשנה שעברה, אני חושב שהיה לו סיכוי די גדול לקחת את אליפות הנהגים [למרות שהוא לא כל כך התמחה בסוג התוואי שיש בבריטניה]. עצם העניין שהוא כזה יציב הוא לפי דעתי בקור הרוח שמאפיין אותו. אם תשימו לב, מרטין וסולברג די נלחצו מהפער שלואב פתח עליהם בדירוג הנקודות המצטבר ופתחו את המירוץ בארגנטינה באטרף, שבסופו של דבר עלה להם בפרישה.

ישנם עוד 8 מירוצים לסיום העונה [חצי עונה עברה] כשמתוכם 4 מירוצים הם מירוצי כביש. אני חושב שאחרי המירוץ בגרמניה נוכל לדעת מה יהיה בהמשך העונה. כי לפי דעתי פאניצי ידבר במירוצים האלה וייתן פייט לא קטן ללואב. כמו גם סיינז שיודע את המלאכה על מירוצי הכביש טוב מאוד.

אבל קודם יש את פינלנד, הימור שלי, מרטין לוקח את המירוץ שם.

אלון (:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אוי, היה ראלי ממש מגעיל.

כמות פרישות אדירה של טובי הנהגים. סולברג פרש בגלל שטות (המפגרים האלה בסובארו לא יודעים לתכנן פרונט שיעמוד בקצת מים :wink: ). מרקו מרטין הצליח להקפיץ את החלק האחורי של האוטו באוויר ב-180 קמ"ש בקו ישר וגרם לאחת מהתאונות הקשות ביותר שראיתי מימי ב-WRC. הפוקוס שלו נמעכה כליל והיה מדהים לראות שהוא והנווט שלו לא נפגעו כלל - כלוב ההתהפכות הציל להם את החיים.

ביום השני, כשעוד היה המאבק האימתני בין סיינז לגרונהולם, זה היה שווה צפיה (האחרים היו הרחק מאחור), אבל אז גרונהולם פרש בגלל איזו נגיעה באבן מסכנה וסיינז נשאר לבדו, לנהוג בקצב של סבתא עד הסיום. כל הכבוד לו, באמת, על הקריירה המפוארת, אבל אני קיוויתי לראות אותו נאבק בגרונהולם עד השנייה האחרונה וזוכה בראלי ה-26 שלו בכבוד.

רוני

רוני אפשר לדעת איך אתה יודע את כל הפרטים הקטנים האלה?

חתימה עד שלוש שורות בלבד

• תוכן חדש...