Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבר הכי גרוע על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק.

בגרמניה היו תאונות דרכים ליד בתי ספר.

במצב דומה אצלנו בארץ היו בונים "תילי האטה" מחזירי אור, פנסים צ'קלקות ושוטרים לרוב, וזה לא היה עוזר.

שם החליטו למחוק את מעברי החציה, וראה זה פלא - זה עבד.

הבעיה - אצלנו בחיים לא היו חושבים על זה.

זה עבד בגלל ששם כולם מצייתים לחוקים ועוברים רק במעברי חציה. מכאן - מחיקת מעברי החציה פתרה את הבעיה, שכן אין מעברים ולכן אין איפה לעבור.

הבעיה פה היא שאצלנו גם אם היו חושבים על הפיתרון הזה אנשים היו עוברים בכח. (לא במעברי חצייה(

מה שבוקסר אמר, זה שמיחקת מעברי החצייה לא גרמה להם ללכת למעברי חצייה אחרים, אלה לחצות את הכביש במקום בלי מעבר חצייה שבמקום כזה הם יבדקו יותר טוב את הכביש ליפניי מעבר.

ולרועי:

לקחתה ושמתה אותי כדוגמא אישית, מה שלא נכון לעשות כי אני לא דרסתי אף אחד, וגם אם אהייה רגוע, שליו, ואתן זכות קדימה להולכיי רגל בכיף, עדיין יהייו נידרסים.

על זה שאני עצבני שמעתי, וזה נכון ואני עובד על עצמי בקטע הזה.

תיתיחס למה שאמרתי על נהגים שיקורים, עייפים, או סתם לא איכפתיים.

זה באמת בסדר שהולך רגל לא ניזהר?

וכמו שיש המון הולכיי רגל שלא ניזהרים, ככה יש נהגים שלא ניזהרים.

להגיד לי לא להיתעצבן זה לא ישנה אותם.

ואם זה שלא יהיו מעברי חצייה זה יגרום לאנשים יותר להיזהר ויהיו פחות טעונות (ובוקסר נתן הוכחה שזה אכן עובד) זה רע? ועוד בהיתחשב שבדרך זו לא צריך לנסות לחנך אף אחד.

• תוכן חדש...