Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ושבוע טוב,

אני מעוניין לבצע טיפול לרכב הכולל פלסטלינה, פוליש ולאחר מכן ווקס להשלמת המראה, מהם החומרים הדרושים? אני מתכוון מבחינת מטליות, סוגי ווקס/פוליש ומהו אופן הביצוע של הפלסטלינה, אשמח לקישור לקניית המצרכים. הרכב הוא 206 בצבע כסף מטאלי.תודה מראש icon_e_biggrin.gif

פורסם

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מכיר את מגווירס, חומרים מעולים אך קצת בעיה בשבילי להזמין מחו''ל.

מצאתי ערכה של קארפלן שכוללת בתוכה את כל המצרכים שאני צריך במחיר די סביר, יש המלצות על החברה הזו?

פורסם

מוצרי קרפלאן מנסיון אישי הם לא ברמה כמו מגווריס, הם ברמה טובה בסה"כ.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

כן אני יודע את זה, אפשר אולי פירוט של חומרים לקנייה בשביל לבצע את הפעולה המשולשת הזו של פלסטלינה פוליש ווקס?

חומרים,מטליות וכל הנלווה לכך.

פורסם

לירן,

כדי לבצע פוליש ידני אתה צריך חומרים וכלים מתאימים.

ללא כלים וחומרים לא תגיע לשום מקום!

המוצרים של מגוויארס שהמליצו לך כן הם המומלצים ביותר

אישית, הייתי הולך על Ultimate compound ולא Swilrx - בשימוש ידני ייתן תוצאה טובה יותר.

כלים:

אתה צריך פד/ספוג כמו שיש למכונות לעבודה ידנית

מוצר כזה למשל יכול לשנות משמעותית את התוצאה שלך: http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=ZAI-TRI

גם זה : http://www.detailing.com/store/adams-orange-hex-grip-hand-polish-applicator.html

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

תגיד אתה ניסית את הספוגים האלה? הם לא שורטים את הרכב? ומה מידת הרכות שצריך?

פורסם
תגיד אתה ניסית את הספוגים האלה? הם לא שורטים את הרכב? ומה מידת הרכות שצריך?

לא שורטים! מניסיון.

כדי ללטש ולהעליפ שריטות/פגמים צריך ללחוז חזק

להשגת ברק צריך לחץ קל

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...