Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו מוכרת בעיה בגיר רגיל (לא DSG!) של הג'טה 2007 6 הילוכים מנוע 2.0 FSI?

בהעברה לרוורס ולD מורגשת מכה, במוסך הוחלף מחשב גיר והאוטו צריך לחזור משם ביום הקרוב.

חיפשתי על זה באינטרנט וכל מה שמצאתי היה על הDSG ולא על גיר אוטומטי רגיל.....

למישהו מוכרת התופעה? זאת תופעה ידועה? כי לי נראה מוזר שמחשב הולך אחרי 5 שנים עם הכביש עם פחות משמונים אלף ק"מ.....

פורסם

הבעיה מוכרת, ונפתרת בדר"כ ע"י שיפוץ בלוק השסתומים. עלות עבודה כזו היא כ 4500 שח.

פורסם

טעות שלי, לא החליפו מחשב החליפו את המוח של הגיר, וגם לאחר מכן זה לא פתר את הבעיה והזמינו מוח חדש כדי להתקין.

השאלה שלי היא אם זה באמת מקור הבעיה ואם כן באמת סביר שמוח יתקלקל אחרי 5 שנים על הכביש?? כי עלות תיקון כזאת עולה על החמש ספרות... וזה אוטו חדש ושמור, כולה 80K.....

פורסם
טעות שלי, לא החליפו מחשב החליפו את המוח של הגיר, וגם לאחר מכן זה לא פתר את הבעיה והזמינו מוח חדש כדי להתקין.

השאלה שלי היא אם זה באמת מקור הבעיה ואם כן באמת סביר שמוח יתקלקל אחרי 5 שנים על הכביש?? כי עלות תיקון כזאת עולה על החמש ספרות... וזה אוטו חדש ושמור, כולה 80K.....

בד"כ הם מחזיקים קצת יותר.

פורסם

פולקסווגן זה לא מה שהיה פעם רכבים אמינים.

בשנים האחרונות רכבים חדשים מגיעים דפוקים מהחברה.

הריקולים עוברים מפה לאוזן כי היבואן מתבייש ולא מודה שיש תקלות בדיוק ההפך מרכבים אחרים.

זה כבר לא אופציה לרכבים יפנים וקוריאנים.

אגב גם במוסכי החברה מתנערים ומסלפים תקלות .

פורסם

הריקולים עוברים מפה לאוזן כי היבואן מתבייש ולא מודה שיש תקלות בדיוק ההפך מרכבים אחרים.

אתה ליצן, או מה?! נראה לך שיבואן יכול להסתיר ריקול אם יצא אחד כזה?! לא כל תקלה היא קריאה לתיקון (ריקול) אבל אם היצרן מכריז על זה אז זה מחייב את כל הדילרים. "ריקולים עוברים מפה לאוזן כי היבואן מתבייש". לפחות אל תכתוב את זה אם אתה לא מבין מה זה ריקול. גם צריך להפריד בין קריאה דחופה לתיקון כשמדובר בבעיה בטיחותית ואז חייבים לזמן את בעלי המכוניות באופן יזום לבין עידכונים שנעשים בשעת הטיפול השוטף. אף יבואן לא יכול "להסתיר" ריקול.

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה הזאת אכן מגיע מהמוח של התיבה .

אני ממליץ להתקין מוח חדש והתיבה תחזור לתפקד כמו חדש .

דרך אגב התיבה הזאת היא תיבה יפנית שמיוצרת עיי חברת AISEN

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ובמה ההודעה שלך תורמת לדיון הטכני ?

אין לך מה להוסיף בעניין הטכני אז עדיף :loco:

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן התיבה מיוצרת על-ידי החברה היפנית AISIN. הייצרן VAG היה שותף לפיתוח התיבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל זה הגיוני שאוטו בן 5 עם 80K חלק כזה הולך וצריך להשקיע יותר מ10K לתיקון???

יש אפשרות להוציא מצ'מפיון השתתפות לדעתך?

• ספונסר פורום
פורסם

נשאלתי בהודעה פרטית לגבי מחיר החלפת בלוק שסתומים (מוח)לתיבה הזאת

ואין לי בעיה לכתוב את המחיר בפורום הפתוח .

בלוק שסתומים מקורי כולל 5 ליטר שמן מקורי ועבודה עולה אצלנו במוסך 7400 שח לפני מעמ .

משך העבודה כ 4 שעות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון.

לאחר חודשיים מאז שהוחלף המוח של הגיר לאחד מקורי חדש, אתמול שוב הופיעו דפיקות בהחלפת הילוכים, לא העביר הילוכים רק הטורים עלו אבל לא עבר את ה70 קמ"ש. האוטו הוכנס למוסך ובמסגרת האחריות על התיקון מוחלף שוב מוח גיר.

השאלה שלי למה זה חוזר? ממה תקלה חוזרת כמו יכולה לנבוע? האם המוסך מטפל רק בסימפטום ולא בבעיה עצמה?

פורסם

המוסך עצמו מוכר\הומלץ לך עליו\אתה מרוצה מעבודות קודמות שלו (ולא דברים כמו טיפול 10K, אלא תקלות רציניות).

אם לא תברח ממנו, או שתתקן ותתקן ותנצל את האחריות.

אכן, יש לי חבר עם ג'טה שביום בהיר נתקעה ועל הדרך הליסינג לקח אותה והביא לו מאזדה 6.

הג'טה שלו הייתה עם כמעט 100KKM או קצת יותר, ביום בהיר לא מניע לו, הלכתי לתת לו כאבלים אבל כלום, לפי מה שהוא אמר לי, הלך לה שם איזה מחשב.

אכן VW הדרדרו קצת אחורה, אבל הם עדיין לא ברמה קריטית, עובדה שעל כל הבעיות של הDSG פיצו ב5 שנים אחריות. (ובינתיים ירדה משמעותית כמות האשכולות שנפתחים בנוגע לגיר הזה.)

פורסם

המוסך הוא של רשת צ'מפיון, מוכר ומסודר אבל מעניין אותי איך חוזרת התופעה אחרי 1500 ק"מ שוב....

ואם זה רק סימפטום ויש בעיה יותר גדולה שגורמת לזה....

פורסם
המוסך הוא של רשת צ'מפיון, מוכר ומסודר אבל מעניין אותי איך חוזרת התופעה אחרי 1500 ק"מ שוב....

ואם זה רק סימפטום ויש בעיה יותר גדולה שגורמת לזה....

או שלא עושים את העבודה טוב, או שלגיר יש תכנון דפוק.

אם המוח שמותקן עכשיו זה משופץ ולא חדש, אז השיפוץ שלו לא טוב.

כמה עולה לשים מוח חדש?

(אם 5 ספרות, לדעתי כל פעם תחזור אליהם לממש את האחריות, אבל זה לא ריאלי, בסך הכל רכב צעיר, לא מגיע לך כל זה.)

• תוכן חדש...