Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של עד 50,000 ש"ח בערך.

כאשר חשבתי על דייהטסו סיריון, ניסאן מיקרה או סוזוקי ספלאש

אך קיבלתי הצעה לרכוש קיה ריו שנת 2011 דרך חבר משפחה שעברה תאונה ותוקנה לחלוטין ועם מעט קילומטרים ולכן יכול להציע לי אותה במחיר זול יחסית.

במקביל קיבלתי הצעה לדייהטסו סיריון 2007 עם בערך 60000 ק"מ במחיר זהה.

אני זקוק לאוטו לנסיעות יומיומיות לעבודה וכן נסיעות ארוכות יותר לביקור משפחה ושיסחוב גם במקרה וארצה ליסוע איתו למקומות רחוקים יותר.

אני מאוד מתלבט מאחר ואני יודע שקיה ריו הוא אוטו ללא שוק ולא כל כך מומלץ, והסיריון יחסית לא רע,

אך בהשוואה של שנת 2007 עם 60000 ק"מ לריו 2011 עם ק"מ מאוד מאוד מועטים, אני מתלבט מה עדיף מאחר והריו הוא שנה מתקדמת מאוד, ברור לי שערכו בשוק יהיה מאוד נמוך בועד מספר שנים, אך אף אחד לא מבטיח לי מה יהיה ערכו של הסיריון

כך שמה שחשוב לי בעיקר הוא שהרכב ישרת אותי יחסית טוב, יהיה אמין יסחוב בנסיעות ויהיה מינימום הוצאות בזמן שאחזיק בו.

אודה לחוות דעת מאחר ואני בלבטים קשים

תודה רבה

פורסם

פרט יותר לגבי התאונה:

לדעתי שווה בדיקה במכון.

אם:

הפגיעה לא משמעותית,

הק"מ נמוך,

המחיר אטרקטבי,

אתה מתכוון להחזיק את הרכב לטווח ארוך (10 שנים):

אני, אישית, הייתי שוקל רכישה כזו.

קח בחשבון 2 דברים:

סחירות הרכב לא גבוהה (ושלא בצדק לטעמי)

רכב שעבר פגיעת שסי (אפילו לא משמעותית כ"כ) קשה מאד מאד למכור.

פורסם

לא ידוע לי על סוזוקי ספלאש שנמכרת ב-50 אלף ....

לגביי הריו - העיצוב שלה מיושן, מנוע חלש ותדמית גרועה (שלא בצדק) שלא מטיבה עימה כמשומשת.

השאלה הגדולה היא מה התאונה שהרכב עבר?? גם אם היא תוקנה זה עלול לעלות לך בהמון כסף בעתיד ומניסיוני אין מתנות חינם! אם הוא מבקש מחיר נמוך (אני לא יודע מה המחירון שלה) - יש לו סיבה טובה והיא למכור ומהר.

תעלה נתונים נוספים לעצה טובה יותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הכל פונקציה של התאונה. רכבים כאלה, אחרי תאונה, נמכרים ב-40-50% מתחת למחירון, במידה ומדובר בתאונה קשה.

אם הרכב תוקן בצורה טובה במוסך אמין, ואתה מוכן להתפשר על רמת הבטיחות (כי היא כבר לא תחזור להיות אותו דבר) והמחיר כמובן משקף את ירידת הערך האמיתית (המסחרית), אז כן - הייתי הולך על זה.

קח כמובן בחשבון, שאם אתה קונה רכב כזה, תצטרך בבוא היום למכור אותו במחיר נמוך בהרבה.

כמו כן הייתי שוקל לעשות עוקץ :twisted: קנה את האוטו, ותמכור אותו הלאה במחירון + 5%, במבצע של פיאט ללא בדיקה :-P :-P :-P :-P וקנה לך פיאט נורמלית חדשה...

פורסם

כמו כן הייתי שוקל לעשות עוקץ :twisted: קנה את האוטו, ותמכור אותו הלאה במחירון + 5%, במבצע של פיאט ללא בדיקה :-P :-P :-P :-P וקנה לך פיאט נורמלית חדשה...

חזק!!! :lol:

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...